بهگزارش روابطعمومی دانشگاه شیراز، آیین گرامیداشت هفته پژوهش در دانشکده هنر و معماری با شعار «زیست بوم ماندگار: از پژوهش پایدار تا تدبیر سازگار» در روز سهشنبه، چهارم دیماه برگزار شد.
این رویداد که با حضور اعضای هیئترئیسه و رؤسای بخشها، جمعی از اعضای هیئتعلمی و دانشجویان مقاطع مختلف دانشکده هنر و معماری برگزار شد؛ با برنامههای متنوعی ازجمله سخنرانیها، میزگرد تخصصی، نمایشگاهها و تقدیر از برگزیدگان حوزه پژوهش ترتیب یافت.
دکتر سهند لطفی، معاون پژوهشی دانشکده هنر و معماری، در آغاز مراسم رسمی گرامیداشت هفته پژوهش، ضمن تبریک ایام میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و هفته پژوهش، به اهمیت پژوهش کاربردی و مسئلهمحور و ظرفیتها و امکانات گسترده این دانشکده اشاره و تأکید کرد: دانشکده هنر و معماری دانشگاه شیراز با داشتن بخشهای تخصصی متنوع نقش بسزایی در تأمین نیازهای علمی و پژوهشهای کاربردی ایفا میکند.
وی با بیان به اینکه در این برنامه ۳ سخنرانی تخصصی ارائه خواهد شد، گفت: در این برنامه موضوع «زیستبوم پایدار» و تبیین مؤلفههای مرتبط با این سرفصل مهم، مورد بازخوانی قرار گرفت که این سخنرانیها، در راستای اولویتهای پژوهشی برنامه جامع علمی کشور و نیز سرفصلهای مصوب شورای عالی وزارت عتف در بخش ابرچالش پایداری، اقلیم و تابآوری برنامهریزی شده است.
دکتر لطفی با اشاره به برپایی نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و کاربردی در حاشیهی این مراسم گفت: غرفههایی با همکاری شرکتهای مشاور معماری و شهرسازی فعال در این حوزه برپا شده است که با هدف آشنایی دانشجویان و افزایش ارتباط دانشگاه با حوزههای اجرایی مرتبط ترتیب یافته است.
در ادامهی این مراسم، دکتر رزا وکیلینژاد با موضوع «پیش به سوی صفر: آینده پایدار در معماری و شهرسازی» به بررسی آینده معماری و شهرسازی پرداخت. دکتر ساناز حائری نیز درخصوص «چالشهای منظر شهری در مواجهه با توسعه شهر» سخن گفت و دکتر امین حبیبی، در سخنرانی خود با عنوان «نقش راهحلهای طبیعتمحور در شکلدهی به منظر شهری» به اهمیت استفاده از طبیعت در طراحی شهری و معماری منظر پرداخت.
در آیین پایانی، از تلاشها و همکاری دانشجویان انجمنهای علمی برای برگزاری مراسم هفته پژوهش ۱۴۰۳ قدردانی شد. همچنین، از اعضای هیئتعلمی دانشکده هنر و معماری برای سخنرانیهای ارائه شده و مشارکت فعال در ویژهبرنامههای روز پژوهش تقدیر شد.
گزارش تصویری