مقام اول تنیس خاکی دختران منطقه ۷ به دانشگاه شیراز رسید / زهرا آزاد طلایی شد.
بهگزارش روابط عمومی دانشگاه شیراز، رقابتهای انتخابی تنیس خاکی دانشجویان دختر منطقه ۷ کشور، به میزبانی دانشگاه شیراز برگزار شد و در پایان، زهرا آزاد از دانشگاه شیراز موفق به کسب مقام اول و مدال طلا شد.
در این مسابقات که روز ۱۶ خردادماه ۱۴۰۵ برگزار گردید، نتایج به شرح زیر اعلام شد:
- مقام اول: زهرا آزاد (دانشگاه شیراز)
- مقام دوم: لیلی کاظمی (دانشگاه صنعتی شیراز)
- مقام سوم مشترک: ریحانه جوادپور (دانشگاه فرهنگیان فارس) و مریم فخرآوری (دانشگاه علمی کاربردی بوشهر)
دانشگاه شیراز در این رویداد که مقدمهای برای حضور در هفدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان کشور (به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد) بود، با قهرمانی زهرا آزاد در تنیس خاکی دختران خوش درخشید.
گفتنی است، این رقابتها بخشی از هفدهمین دوره المپیاد ورزشی دانشجویان منطقه ۷ کشور است که از یازدهم خردادماه آغاز شده و رقابتهای انتخابی سایر رشتههای ورزشی تا ۲۳ خردادماه در دانشگاه شیراز ادامه دارد. ورزشکاران حاضر در این مرحله برای کسب جواز حضور در مرحله نهایی المپیاد ملی به مصاف رقبای خود میروند.