شرکت دانشبنیان زریندانه رویان، به مدیریت دکتر محبوبه فضایلی، عضو هیئتعلمی بخش علوم و صنایع غذایی دانشگاه شیراز، بهعنوان واحد تولیدی برگزیده کشور در حوزهٔ ایمنی غذا، در سال ۱۴۰۴ شناخته شد.
بهگزارش روابطعمومی دانشگاه شیراز، در چهارمین دور از همایش سالانه روز جهانی ایمنی غذا که روز دوشنبه ۱۹خردادماه، با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رئیس سازمان غذا و دارو و دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در مرکز همایش های بین المللی صداوسیمای تهران برگزار شد، از برگزیدگان این همایش در بخشهای صنایع، مراکز تحقیقاتی و محققان برتر تقدیر شد.
در این رویداد که با شعار سرمایهگذاری برای تولید مبتنیبر دانش، آخرین دستاوردهای علمی و اجرایی کشور در حوزهٔ ایمنی غذا ترتیب یافت، از برترین مجموعهها و فعالان این حوزه تقدیر شد. در این میان، شرکت دانشبنیان زریندانه رویان، بهعنوان واحد تولیدی برتر، در سطح ملی معرفی و از دکتر فضایلی، بهعنوان مدیرعامل این مجموعه تقدیر شد.
گفتنی است، شرکت زریندانه رویان در زمینه تولید محصولات مناسب بیماریهای متابولیک مانند سلیاک، PKU و دیابت فعالیت داشته و در سال ۱۴۰۲ تولید خود را بهصورت صنعتی در فضایی واقع در دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز آغاز کرده است.
رسالت شرکت زریندانه رویان، تولید محصولات بدون گلوتن با کیفیت مطلوب، ارزش غذایی بالا و ماندگاری کافی بدون احتیاج به نگهداری در دمای فریزر است. تولید محصولات بدون گلوتن موگه تحت شرایط کنترلشده دقیق و تحت نظارت آزمایشگاه مجهز برای کنترل عدم آلودگی مواد اولیه و محصول نهایی به گلوتن صورت گرفته و با بستهبندی مناسب وارد بازار میشود. این شرکت بهمنظور تنوعبخشیدن به محصولات بدون گلوتن قابل عرضه در فروشگاههای سراسر کشور، محصولات خود را با نان تست، کیک و انواع آرد نان، آرد کیک و پنکیک بدون گلوتن آغاز کرده و در ادامه برنامه تولید دیگر محصولات بدون گلوتن مانند نان لواش با ماندگاری بالا و پاستا را خواهد داشت.
روابط عمومی دانشگاه شیراز، کسب این موفقیت ارزشمند را به دکتر محبوبه فضایلی و همکاران ایشان در شرکت دانشبنیان زریندانه رویان تبریک عرض نموده؛ تندرستی، سربلندی و دیرزیستی همگان را از درگاه خداوند متعال آرزومند است.

