معاون فرهنگی وزارت علوم ضمن حضور در معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه شیراز، از مجموعه زیستبوم کسبوکار دانشجویی و مرکز آموزشهای مهراد دانشگاه شیراز دیدار و با فعالان فرهنگی دانشگاه گفتوگو کرد.
بهگزارش روابطعمومی دانشگاه شیراز، دکتر وحید شالچی، معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری طی سفر یکروزه خود به شیراز که همزمان با سفر مقام عالی وزارت عتف محقق شد، در معاونت فرهنگی اجتماعی شیراز حضور یافت و علاوهبر بازدید از ساختمان نوسازیشده معاونت، از مجموعه زیستبوم کسبوکار دانشجویی دانشگاه شیراز و مرکز آموزشهای فرهنگی، هنری مهارتی مهراد دانشگاه بازدید کرد.
دکتر شالچی طی این بازدید با اعضای کارگروههای پنجگانه مرکز آموزشهای فرهنگی مهراد و زیست بوم کسبوکار دانشجویی نیز دیدار و گفتوگو کرد.
وی راهاندازی مجموعه زیستبوم کسبوکار دانشجویی و مرکز آموزشهای مهراد دانشگاه شیراز را گامی ارزشمند در زمینۀ افزایش سطح مهارتهای دانشجویان و آمادهشدن ایشان برای ورود به بازار کار دانست و گفت: بهطور کلی کسبوکار هدفمند در دوران دانشجویی با تقویت مهارتهای تخصصی و عمومی و افزایش تجربه و تقویت رزومه کاری، احتمال استخدام دانشجویان بعد از فارغالتحصیلی را افزایش میدهد.
معاون فرهنگی وزیر علوم با اشاره به اهمیت کسبوکارهای کوچک در دوران دانشجویی اظهار داشت: ورود به بازار کسبوکار در دوران دانشجویی، سبب میشود که تا حد زیادی ریسکپذیری و انعطافپذیری افراد را بالاتر ببرد؛ چراکه دانشجویان در حین کار با محیط واقعی کسبوکار آشنا شده، دشواری͏های محیط کار واقعی را احساس میکنند. از همینرو، راهاندازی این دو مجموعه در دانشگاه شیراز کاری بسیار ارزشمند است که میتواند الگوی مناسبی برای دیگر دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی کشور باشد.
دکتر حامد تقوایی، معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه شیراز نیز بیان کرد: در حلقه کسبوکار با هدفمندکردن برنامههای آموزشی مهارتمحور و تخصصی در تمامی رشتهها و ایجاد زیرساختهای تولید، فضای کسبوکار در طول تحصیل برای دانشگاهیان دانشگاه شیراز فراهم خواهد شد.
وی افزود: در این حلقه از زیستبوم تمام خدمات آموزش، تولید و فروش محصولات ارائه خواهد شد.
بهگفتهی این مقام مسؤول، یکی از ویژگی͏های مهم زیستبوم کسبوکار دانشجویی، شکل͏گیری حلقه͏ی تأمین امکان و ایجاد برندی منحصربهفرد زیرنظر دانشگاه شیراز است که در این حلقه فروش بهصورت مستقیم یا بهطور غیرمستقیم و متکی بر فضای مجازی انجام خواهد شد.
دکتر تقوایی، با اشاره به برنامههای پیش رو ازجمله راهاندازی مراکز خدماتی مانند مرکز مونتاژ بخش فنی مهندسی، خانه طراحان و گرافیک دانشگاه یا خانه عکاسان و فیلمبرداری دانشگاه؛ از معاونت فرهنگی اجتماعی وزرات عتف خواستار حمایتهای مادی و معنوی برای تأمین بودجهی لازم در این زمینه شد.