جمعی از اساتید دانشگاه استراسبورگ فرانسه با حضور در دانشگاه شیراز با توانمندی ها و ظرفیت های فراوان علمی این دانشگاه بزرگ کشور آشنا شدند.
هیات فرانسوی با حضور در دفتر ریاست دانشکده ادبیات و علوم انسانی با اعضای هیئت رئیسه این دانشکده به گفتگو پرداختند.
در این نشست در خصوص اعزام استاد زبان و ادبیات فارسی از دانشگاه شیراز به استراسبورگ ، اعزام استاد زبان فرانسه از استراسبورگ به دانشگاه شیراز ، اجرای پژوهش های مشترک بویژه در زمینه مباحث مرتبط با ادبیات تطبیقی و پیگیری برای اجرای تفاهم نامه ی علمی میان دانشگاه شیراز و دانشگاه استراسبورگ فرانسه بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
دکتر محمد بیگی ، رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شیراز اظهار امیدواری کرد که این نشست ارتباطات علمی میان دانشگاه بزرگ شیراز و دانشگاه استراسبورگ ، به عنوان بزرگترین دانشگاه فرانسه را گسترش دهد.
وی از راه اندازی 3 رشته ی مترجمی زبان فرانسه، زبان و ادبیات فرانسه و آموزش زبان فرانسه در آینده ی نزدیک در دانشگاه شیراز خبر داد و گفت : امیدواریم که در این خصوص بتوانیم از منابع و تجربه های اساتید فرانسوی بهره ببریم.
در ادامه حضور اساتید دانشگاه های فرانسه در دانشگاه شیراز ، همایشی با حضور اعضای هیئت علمی دانشکده ی ادبیات و علوم و انسانی در تالار دکتر شهیدی برگزار شد.
خانم پروفسور کریستین مایار ، استاد دانشگاه استراسبورگ و رئیس خانه ی دانشگاهی علوم انسانی آلزاس در این همایش به بیان سخنانی درخصوص "روابط فرهنگی بین دنیای شرق و غرب" و " تصویر و
تاثیر ادبیات ایران در آلمان و فرانسه " پرداخت.
آقای دکتر ریشار کلاینشماگر، استاد جغرافیای دانشگاه استراسبورگ و رابط (mediateur) دانشگاه لویی پاستور فرانسه هم در جمع اساتید دانشگاه شیراز سخنانی را با عنوان " دانشگاه استراسبورگ ،دیروز، امروز،فردا " بیان کرد.
در ادامه ی اساتید حاضر در جلسه به پرسش و پاسخ پرداختند و دیدگاه های خود را درباره مباحث مطرح شده بیان کردند.
دکتر حسین بیک باغبان، استاد ممتاز دانشگاه استراسبورگ و رییس مرکز دانشگاهی مطالعات و تحقیقات ایرانی آلزاس (C.U.E.R.I.A) ، خانم دکتر ناتاشا کلاینشماگر، استاد هنرهای تجسمی دانشگاه استراسبورگ و خانم دکتر آن روش ، نویسنده و استاد ممتاز دانشگاه پروانس ادبیات قرن بیستم فرانسه نیز از جمله اساتیدی بودند که به دعوت وزارت علوم،تحقیقات و فناوری در دانشگاه شیراز حضور یافتند.
صرف ناهار در رستوران سنتی و بازدید از باغ ارم و نارنجستان پایان بخش سفر اساتید دانشگاه های فرانسه به شیراز بود.
عکس های بیشتر مرتبط با این خبر در آرشیو الکترونیکی روابط عمومی دانشگاه شیراز موجود است.
http://gallery.shirazu.ac.ir