بهگزارش روابطعمومی دانشگاه شیراز، رئیس ستاد علوم و فناوریهای شناختی معاونت علمی ریاست جمهوری و هیئتهمراه در سفر به شیراز، صبح پنجشنبه ۱۸ آبانماه، با حضور در دانشگاه شیراز، ضمن دیدار با رئیس دانشگاه و جمعی از اعضای هیئتعلمی، به گفتوگو و تبادلنظر با ایشان پرداخت.
دکتر سیدمحمد مهدوی، ضمن بیان تاریخچهی شکلگیری و تکامل ستاد علوم و فناوریهای شناختی کشور، توضیح داد: در نسل اول ستاد، سند راهبردی مجموعه به تصویب رسید و اقدامات خوبی در زمینهی تربیت نیروهای انسانی برای این حوزه صورت گرفت. در نسل دوم، نسبت به آمادهسازی زیرساختها و تجهیز آزمایشگاههای تخصصی ازجمله آزمایشگاه ملی نقشهبرداری مغز اقدام شد.
رئیس ستاد علوم و فناوریهای شناختی ادامه داد: در نسل سوم فعالیتهای ستاد که نسل فعلی است؛ بنا داریم از امکانات و زیرساختهای فراهمشده برای توسعهی زیستبوم کسبوکار و ارائهی خدمت به جامعه و صنعت استفاده کنیم.
دکتر مهدوی حوزههای کاری ستاد ملی علوم و فناوریهای شناختی را سلامت شناختی (در کودکان و سالمندان)، آموزش و پرورش شناختی (در حوزهی یادگیری و یاددهی) و شناخت اجتماعی ( مطالعهی رفتارهای اجتماعی، نگرشها و باورها) برشمرد و از اعضای هیئتعلمی دانشگاه شیراز خواست تا در زمینههای نامبرده، برحسب تخصص و ظرفیتهای موجود در دانشگاه شیراز برای تحقق اهداف همکاری نمایند.
در ادامه، رئیس و تعدادی از اعضای هیئتعلمی دانشگاه شیراز به بیان زمینههای کاری موجود در دانشگاه شیراز در حوزهی علوم و فناوری های شناختی و معرفی ظرفیتهای این دانشگاه در این حوزه پرداختند.
رئیس دانشگاه شیراز، آمادگی این دانشگاه را برای راهاندازی شعبهای از آزمایشگاه ملی نقشهبرداری مغز با حمایت ستاد ملی علوم و فناوریهای شناختی در دانشگاه شیراز اعلام کرد.
در پایان نیز مقرر شد، تفاهمنامهی همکاری جامع دانشگاه شیراز و ستاد ملی علوم و فناوریهای شناختی با استفاده از ظرفیتهای دانشگاه شیراز و حمایتهای ستاد تدوین و به امضای طرفین برسد.
همچنین موافقت شد آزمایشگاههای تخصصی دانشگاه شیراز در حوزهی علوم و فناوریهای شناختی با کمک ۵۰درصدی ستاد موردحمایت قرار گیرد.
گفتنی است، در این نشست، دکتر حسین عزیزی، معاون پژوهشی و دکتر محمدرضا شمالی، مدیر روابط عمومی ستاد علوم و فناوریهای شناختی نیز حضور داشتند.