شتاب‌دهنده کسب و کاری است که در آن افراد و تیم‌های دارای طرح نوآورانه و فناورانه انتخاب شده و در یک دوره چند ماهه به آنها خدماتی از قبیل فضای کاری تجهیز شده، آموزش، مشاوره، مربی‌گری، سرمایه اولیه و ارتباط با شبکه سرمایه‌گذاران ارائه می‌شود. هر تیمی که موفق به اتمام دوره شتابدهی شود، تبدیل به شرکتی نوپا می‌شود که شتابدهنده به ازای خدمات ارائه شده، درصدی از سهام آن شرکت نوپا را از آن خود می‌کند. بر این اساس شتابدهنده‌ها حلقه واسط بین کسب‌وکارهای نوپا و سرمایه‌گذاران جسور هستند.

شتابدهنده کوانتوم پلاس دانشگاه شیراز واقع در شهر شیراز میدان ارم، ساختمان مدیریت دانشگاه شیراز، طبقه نهم، از سال 1400 فعالیت خود را آغاز نموده و در دو فضای نوآوری باز و استارت آپ استدیو مشغول به فعالیت می باشد.

شتابدهنده کوانتوم پلاس دانشگاه شیراز به منظور حمایت و توانمندسازی تیم های استارت اپی دارای MVP (نمونه محصول اولیه)، با محوریت های مختلف از جمله پلتفرم، مهندسی، تجهیزات الکترونیکی، مواد نانو و IoT در مرحله ورود به بازار و جذب سرمایه فعال می باشد.

 

1.فضای کار اشتراکی

کاهش هزینه‌ها، آشنایی با افرادی که در زمینه‌های مختلف مهارت دارند، ضرورت نظارت مستمر بر استارتاپ‌ها و هدایت آ‌ن‌ها، تبادل تجربه، سهولت ارائه خدمات به صورت متمرکز در یک فضا، لزوم همکاری بین استارتاپ‌ها

 

2.برنامه‌های توانمندسازی و آموزشی حرفه‌ای

برگزاری دوره‌های آموزشی مختلف در زمینه‌های مرتبط به فعالیت استارتاپ‌ها و همچنین زمینه‌های عمومی از جمله دوره‌های آموزش شناخت و توسعه بازار کسب‌وکار و همچنین قوانین تجارت و موارد حقوقی، آموزش‌های مربوط به اداره شرکت‌ها و کسب‌وکارهای کوچک و بزرگ

 

3.منتورینگ حرفه ای و خدمات مشاوره ای 

دنیای کسب‌وکارها و کارآفرینی، دارای مسیری با مشکلات و ناهمواری های خاص خود است؛ به‌خصوص برای کارآفرینان کم ‌تجربه و تازه وارد. وجود منتورهای باتجربه در کنار این افراد در این مسیر ناهموار بسیار مهم بوده و به پیشبرد کسب‌وکار موردنظر کمک بزرگی می‌کند.

 

4.دسترسی به کانال‌های جذب مشتری

شتاب‌دهنده‌  می‌تواند ضمن تعامل با رسانه‌ها یا شرکت‌های بزرگ، برای استفاده ارزان قیمت یا رایگان این روش‌ها به توافق رسیده و آن‌ها را در اختیار اعضا قرار دهد.

 

5.تامین سرمایه بذری

اولین مبلغ رسمی است که یک کسب‌و‌کار نوپا به‌دست می‌آورد. بودجۀ بذرمایه به یک شرکت کمک می‌کند تا هزینه‌های عرضه محصول اولیه را تأمین نموده، از طریق بازاریابی توجه‌ها را به خود جلب کرده، استخدام‌های مهم را آغاز نموده و برای توسعه انطباق محصول با بازار، جستجوی بیشتری انجام دهد.

 

6.دسترسی به سرمایه‌گذاران

جذب هوشمندانه سرمایه‌گذار می‌تواند ضامن موفقیت یک استارتاپ باشد. این مرحله از مهم‌ترین مراحل برای استارتاپ‌ها به‌شمار می‌رود. در این بین یک معامله برد برد انجام می‌شود و هم شتاب‌دهنده و هم صاحب کسب‌وکار هر دو به سود خواهند رسید.

 

7.زیرساخت‌های مشترک عمومی و اختصاصی

زیرساخت‌های عمومی مانند دسترسی به اینترنت و تجهیزات ارتباطی، اتاق جلسات،  کافی شاپ، فضای استراحت و … زیرساخت های تخصصی که غالبا برای شتاب‌دهنده‌های تخصصی مورد استفاده قرار می‌گیرد، مانند: آزمایشگاه‌های تخصصی و پیشرفته، کارگاه نمونه‌سازی مشترک، تجهیزات با توان پردازش بالا، پرینترهای سه‌بعدی

 

8.حضور در رویدادهای شبکه‌سازی و انتقال تجارب

انواع رویدادهای کارآفرینی، نشست ها، بازدیدها

 

 

کارشناس مربوطه: سرکار خانم فاطمه عابدینی

راه های ارتباطی

آدرس: شیراز، بلوار جام جم، ساختمان مدیریت دانشگاه شیراز، طبقه نهم

تلفن:07136460996

ایمیل: Quantum.plus.shiraz@gmail.com