جایگاه مدیریت نوآوری

این مدیریت ذیل معاونت پژوهشی دانشگاه شیراز قرار گرفته و ساختار آن طبق نمودار است.

هدف از تشکیل این مدیریت پشتیبانی و حمایت از ایده ها از مرحله تولد تا تبدیل به استارتاپ و سپس شرکت میباشد. تیم های صاحب ایده در ابتدا با توجه به موضوع ایده به مراکز تخصصی علوم انسانی و یا علوم مهندسی هدایت شده و پس از گذر از مراحل ابتدایی و تولید کمینه محصول پذیرفتنی (MVP) به شتابدهنده کوانتوم پلاس هدایت می شوند تا مراحل شتابدهی و ورود به بازار را از سر بگذرانند و در نهایت در صورت تبدیل به شرکت به مرکز رشد جامع دانشگاه شیراز و یا پردیس علم و فناوری کشاورزی و دامپزشکی انتقال میابند.

همچنین از دیگر وظایف محول شده به این مدیریت میتوان به ارائه خدمات مالکیت فکری به افراد دارای اختراع و ایده و همچنین تسهیل کاریابی برای دانشجویان و فارغ التحصیلان اشاره کرد.