تازه ها

رونمایی از پوستر «طرح یادگار روزگار» باحضور استادان و کارکنان پیشکسوت دانشگاه شیراز

رونمایی از پوستر «طرح یادگار روزگار» باحضور استادان و کارکنان پیشکسوت دانشگاه شیراز


در نشستی با حضور جمعی از استادان و کارکنان پیشکسوت و اعضای هیأت‌علمی دانشگاه شیراز از پوستر «طرح یادگار روزگار: طرح جمع‌آوری آثار و اسناد ارزشمند دانشگاه شیراز» رونمایی شد.

در این مراسم که ازسوی مدیریت روابط‌عمومی دانشگاه شیراز، روز سه‌شنبه ۱۸بهمن‌ماه در تالار دکتر مصطفوی دانشگاه ترتیب یافت؛ ضمن رونمایی از پوستر طرح یادگار روزگار، برخی از استادان پیشکسوت دانشگاه شیراز با بیان تاریخچه دانشگاه و خاطرات خود از طول دوران خدمت، بر اهمیت اجرای این طرح تأکید کردند.

دکتر حامد تقوایی، مدیر روابط عمومی دانشگاه شیراز در آغاز این آیین، با بیان اینکه دانشگاه شیراز بخش مهمی از تاریخ شهر شیراز و همین‌طور کشور عزیز ایران را دربردارد، گفت: این دانشگاه در جایگاه قطب علمی و سرمایه‌ی معنوی جنوب کشور، با سابقه‌ای قریب به هشتادسال فعالیت، گنجینه‌ای تاریخی به‌شمار می‌رود و برماست که این هویت را شناخته و در حفظ و معرفی آن به دیگران کوشا باشیم. با این نگاه، روابط عمومی دانشگاه شیراز، طرح جامع هویت سازمانی دانشگاه را طراحی کرده و درصدد اجرای آن است. 

وی به اهداف اجرای طرح جامع هویت سازمانی دانشگاه شیراز پرداخت و گفت: خلق هویت یکپارچه و منظم در دانشگاه؛ همسویی هویت و استراتژی دانشگاه؛ نمایش فرهنگ سازمانی دانشگاه شیراز؛ معرفی هرچه شایسته‌تر دانشگاه برای رقابت درخور با جامعه‌ی مقایسه‌پذیر؛ پویایی فضای آموزشی، فرهنگی و پژوهشی دانشگاه؛ معرفی مجموعه برندهای دانشگاه شیراز و ایجاد هرچه بیش‌تر و بهتر تعلق سازمانی در خانواده بزرگ دانشگاه ازجمله اهداف اجرای طرح یادشده است که در زیرمجموعه‌ی آن، طرح‌های مختلفی برنامه‌ریزی شده است.

به‌گفته‌ی مدیر روابط عمومی دانشگاه شیراز طرح یادگار روزگار: طرح جمع‌آوری آثار و اسناد ارزشمند دانشگاه شیراز ، یکی از طرح‌های زیرمجموعه‌ی طرح جامع هویت سازمانی دانشگاه شیراز است که به‌منظور حفظ اسناد و آثار دانشگاه شیراز و راه‌اندازی موزه اسناد و گالری عکس دانشگاه ترتیب یافته است.

وی در ادامه گفت: روابط عمومی دانشگاه شیراز در نظر دارد؛ در چهاربخش ۱. تصویر، ۲. فیلم‌، 3. صوت و 4. اسناد مکتوب (اعم از کتب، نامه‌ها، یادداشت‌ها، دفاتر و...) متعلق به دانشگاه شیراز را جمع‌آوری و آرشیو نماید و در گام بعد گالری تاریخ و افتخارات این دانشگاه را راه اندازی نماید. بدین‌ترتیب، با حفظ و نگهداری آثار دانشگاه و نمایش آن، وظایف خود را در زمینه‌ی ارتقای آگاهی‌های عمومی درخصوص میراث فرهنگی این دانشگاه، به سرمنزل مقصود رساند.

در ادامه‌ی این مراسم، برخی از استادان پیشکسوت دانشگاه شیراز به بیان خاطرات خود از گذشته پرداخته و بر اهمیت اجرای این طرح تأکید کردند.

دکتر مجید ارشاد لنگرودی (استاد بازنشسته ریاضی)، دکتر علی خلفی‌نژاد (استاد بازنشسته شیمی)، دکتر غلامحسین زمانی (استاد بازنشسته کشاورزی)، آقای محمدرضا سپهری (مربی بازنشسته ریاضی)، دکتر حبیب شریف (استاد ریاضی و رئیس بنیاد ملی نخبگان فارس)، دکتر محمدجواد عابدینی (استاد مهندسی عمران)، دکتر محمد نمازی (استاد حسابداری)، دکتر محمود یعقوبی (استاد بازنشسته مهندسی مکانیک) و مهندس شرفی (مربی بازنشسته زمین‌شناسی) استادانی بودند که در این آیین، به بیان خاطرات خود پرداختند.

همچنین، دکتر کاوه فتاحی (عضو هیأت‌علمی معماری دانشگاه شیراز) به بیان تاریخچه‌ی مختصری از معماری دانشگاه شیراز پرداخت و بر لزوم اجرای طرح جمع‌آوری آثار و اسناد ارزشمند دانشگاه تأکید کرد.

برای مشاهده تصاویر بیشتر اینجا کلیک کنید.