بهگزارش روابطعمومی دانشگاه شیراز، نشست مشترک دانشگاه شیراز و گروه صنعتی فراسان باهدف گسترش همکاری در زمینهی فعالیتهای فناوری و پژوهشی برگزار شد.
این نشست که روز سهشنبه ۹ اردیبهشتماه، در سالن کنفرانس ساختمان مدیریت دانشگاه ترتیب یافت؛ با حضور سرپرست دانشگاه شیراز، معاون و مدیران پژوهشی دانشگاه، مدیرعامل شرکت فراسان و اعضای هیئت مدیره و مدیران گروه صنعتی این شرکت برگزار شد.
در این نشست بعد از ارائه گزارشی از اقدامات انجامشده ازسوی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، تفاهمنامه مشترک و اقدامات جاری و آتی طرفین ازسوی مدیر سرمایهگذاری و بازاریابی دانشگاه شیراز ارائه شد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شیراز، در ابتدای این نشست به گسترش فعالیتهای فناوری و پژوهشی با گروه صنعتی فراسان اشاره و ظرفیت و جایگاه گروه صنعتی فراسان را در زیستبوم فناوری و نوآوری استان فارس و کشور قابل توجه عنوان کرد.
دکتر علی حفیظی، به ظرفیتهای دانشگاه برای حضور بخش تحقیق و توسعه گروه صنعتی فراسان اشاره کرد و گفت: افزایش قابل توجه تعداد قراردادها، فرصتهای مطالعاتی جامعه و صنعت و همکاریهای علمی دو مجموعه در دوسال اخیر، نشاندهندۀ اهتمام دوطرف به گسترش همکاریها دانست.
برنامۀ عملیاتی شهر هوشمند در دست تدوین دانشگاه
دکتر علیرضا افشاریفر، سرپرست دانشگاه شیراز نیز در این نشست، به نقش مدیران در حل مسائل استان و کشور اشاره کرد و ظرفیت دانشگاه را در حل مسائل جامعه و صنعت برای رسیدن به ایرانی آباد تبیین کرد.
وی از طرح پل که به ابتکار مجموعه فراسان در استان راهاندازی شده، استقبال و بیان کرد: تمام تلاش خود و دانشگاه را برای گسترش اجرای آن به کار خواهد گرفت.
سرپرست دانشگاه شیراز، استفاده از ظرفیت قانون جهش تولید دانشبنیان را فرصت خوبی برای گسترش همکاری دانشگاه و مجموعه فراسان عنوان کرد و گفت: هوش مصنوعی و شهر هوشمند در اولیتهای آموزشی و پژوهشی دانشگاه هستند و دانشگاه درحال تدوین برنامۀ عملیاتی شهر هوشمند است که مجموعۀ فراسان امکان همکاری در این موضوع را دارد.
دکتر ظهیرامامی، مدیرعامل گروه صنعتی فراسان نیز ضمن تبریک انتصاب سرپرست دانشگاه شیراز به فعالیتهای گسترده دانشگاه و مجموعه صنعتی فراسان اشاره کرد و ضمن معرفی مجموعه فراسان به گسترش همکاریهای صنعتی و علمی با دانشگاه پرداخت و طرح پل و فعالیتهای دانشبنیان مجموعه را معرفی کرد.
گفتنی است، مجموعه صنعتی فراسان، دارای 18شرکت فعال و کارخانه و بیش از 4هزار نیروی کار است و در دوسال گذشته، بیشاز 20 قرارداد مشترک و طرحهای متعدد فرصت مطالعاتی و بازدیدهای صنعتی و کافه فناوری را با دانشگاه شیراز داشته است.