برای دریافت آخرین خبرها و رویدادها با ما همراه باشید.

نشست مدیران تربیت بدنی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور در دانشگاه شیراز

نشست مدیران تربیت بدنی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور در دانشگاه شیراز


نشست مدیران تربیت بدنی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور به‌میزبانی دانشگاه شیراز برگزار شد.

به‌گزارش روابط‌عمومی دانشگاه شیراز، پنجاه‌‌ودومین نشست مدیران تربیت بدنی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور، از سوم خردادماه به‌مدت سه روز، به‌میزبانی دانشگاه شیراز برگزار گردیده است.

آیین گشایش این رویداد، صبح پنجشنبه ۴خردادماه، با حضور معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان کشور، جمعی از مدیران وزارت عتف و همچنین مدیران تربیت بدنی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور در تالار دستغیب مجتمع فرهنگی رفاهی دانشگاه شیراز ترتیب یافت.

ورزش برای تمام دانشجویان در همۀ دانشگاه‌ها

دکتر هاشم داداش‌پ‍‍‍ور معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان در این رویداد با بیان اینکه شعار ما در سازمان امور دانشجویان «ورزش برای همه‌ی دانشجوها در همه‌ی دانشگاه‌ها است»؛ گفت: هدف ما فعال‌سازی دانشجویان در حوزه‌ی ورزش است؛ به همین منظور همه‌ی امکانات و فضاهای ورزشی دانشگاه‌ها باید در اختیار تمام دانشجویان قرار گیرد.

وی با انتقاد از اینکه امکانات و فضاهای ورزشی به‌جای اینکه برای استفادۀ عموم دانشگاهیان درنظر گرفته شود، به‌منظور درآمدزایی برای دانشگاه‌ها اجاره داده ‌شود یا صرفا در اختیار دانشجویان تربیت‌بدنی قرار بگیرد؛ اظهار کرد: ما حق نداریم تا زمانی که دانشجو این ظرفیت را نیاز دارد، آن را در اختیار فضاهای بیرون از دانشگاه قرار بدهیم؛ چراکه هزینه‌ی که آسیب‌های اجتماعی هم بسیار بیش‌تر از مبلغی است که از قبل این درآمد درمی‌آید و اگر نتوانیم در حوزه‌ی ورزشی برای دانشگاهیان برنامه‌ریزی کنیم، دچار چالش‌های بزرگ‌تری در این عرصه خواهیم شد. در برخی از دانشگاه‌ها کلیهی فضاها و امکانات ورزشی در اختیار دانشکده‌ی تربیت بدنی قرار دارد و باقی دانشجویان از آن بهره اندکی می‌برند، درصورتی‌که در موضوع فراگیری ورزش باید همه‌ی امکانات و فضاهای ورزشی در اختیار کلیه دانشجویان قرار گیرد. 

 معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری ادامه داد: ما موظف هستیم برای فراگیری ورزش در عرصه‌ی دانشگاهی اقداماتی انجام دهیم که به فعال‌سازی قشر دانشجو برای دست‌یابی به اهداف عالی کشور در حوزه‌ی علمی و جسمی و پویایی دانشجویان بیانجامد؛ بنابراین باید به ورزش دانشگاهی به معنای اعم آن یعنی همگانی‌کردن آن و به معنای اخص آن، یعنی اثرگذاری آن در فضای کشور بپردازیم.  

رئیس سازمان امور دانشجویان اظهار کرد: دوران کرونا فضاهای دانشگاهی را با رخوت مواجه کرده بود. به‌منظور بازگرداندن پویایی به فضای دانشگاه‌ها از سال گذشته اقدامات بسیاری در حوزه‌ی ورزش دانشگاهی انجام دادیم که ازجمله‌ی آن‌ها می‌توانیم به برگزاری ۵ المپیاد «قهرمانی، همگانی، بین‌الملل، شاهد و ایثارگر و ورزش ساحلی» اشاره کنیم که تنها در یک المپیاد قهرمانی ۱۵۰هزار دانشجو شرکت کردند.

وی با اشاره به اینکه هدف از برگزاری این المپیادها استفاده از ظرفیت دانشجویان برای بهبود شرایط جسمی و روحی آنان بود؛ تصریح کرد: ورزش در فضاهای دانشگاهی با برگزاری این المپیادها رونق یافت؛ به نحوی که اکنون می‌توانم بگویم ورزش در دانشگاه‌ها به قبل از کرونا بازگشته است. 

 دکتر دادش‌پور افزود: گام اول ما برگزاری المپیادها و بازگشتن به فضای قبل از کرونا بود. گام بعدی ما فراگیری ورزش در دانشگاه‌ها و احیای عرصه‌ی ورزش دانشگاهی و بازگرداندن آن به صدر ورزش در کشور است. در این زمینه نیز فعالیت‌هایی انجام داده‌ایم. به‌عنوان نمونه سال گذشته با همکاری فدراسیون ورزش‌های دانشگاهی لیگ‌های سراسری را در سه رشته‌ی ورزشی راه‌اندازی کرده‌ایم و برای سال جاری با همکاری فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی، اداره‌کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان و پژوهشگاه تربیت بدنی تعداد آن‌ها را به 7 لیگ سراسری خواهیم رساند. 

رئیس سازمان امور دانشجویان ادامه داد: لیگ‌های سراسری مختصِ دانشگاه‌های دولتی نیستند و شامل همه‌ی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی می‌شوند. تمام این اقدامات در راستای فعال‌سازی ورزش دانشگاهی و حضور ورزش دانشگاهی در عرصه‌ی ورزش کشور است.

ورود به 2 المپیاد ورزش فناورانه و بازی‌های بومی‌محلی تا سال آینده

معاون وزیر علوم تصریح کرد: 5 المپیاد تاکنون طراحی شده است؛ اما قصد داریم به دو المپیاد دیگر 1-ورزش فناورانه و  2-بازی های بومی‌محلی ورود یابیم.

وی توضیح داد: در حوزه‌ی ورزش فناورانه قصد داریم تا با استفاده از فناوری‌های راهبردی همچون هوش مصنوعی از فناوری در عرصه‌ی ورزش استفاده کنیم. درخصوص بازی‌های بومی و محلی نیز از نظر ما بسیاری از بازی‌های بومی و محلی قابلیت ملی شدن دارند و باید به آن‌ها توجه کرد.

دکتر داداش‌پور اظهار کرد: بازی‌های همبستگی ورزش دانشگاهی کشورهای اسلامی نیز یکی دیگر از اقدامات ما در حوزه‌ی ورزش فراملی است که قصد داریم تا سال آینده انجام دهیم. همچنین در تلاش هستیم تا ورزش را به کشورهای همجوار بکشانیم. هدف ما نیز این است که بتوانیم عرصه‌ی ملی را به عرصه‌ی فراملی گره بزنیم و دیپلماسی ورزشی را در خدمت جذب دانشجویان بین‌الملل قرار دهیم.

رئیس سازمان امور دانشجویان در پایان تأکید کرد: همکاران در عرصه‌ی تربیت بدنی باید مبتنی‌بر یک برنامه‌ریزی روشن عمل کنند و با یک چشم‌انداز واقع‌بینانه به طراحی فعالیت‌های خود بپردازند تا بتوانیم براساس آن‌ها قطب‌های ورزشی مبتنی‌بر مزیت‌های استانی را شکل دهیم.

مسؤولیت دانشگاه‌ها در ترویج اخلاق ورزشی

رئیس دانشگاه شیراز نیز در پنجاه‌‌ودومین نشست مدیران تربیت بدنی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور ضمن گرامیداشت دهه‌ی کرامت، به معرفی دانشگاه شیراز پرداخت و گفت: جا دارد که در این نشست  تخصصی که به موضوع تربیت بدنی اختصاص دارد؛ به اخلاق در ورزش نیز توجه ویژه شود.

دکتر محمد مؤذنی با اشاره به نقش ورزش در حوزه‌های مختلف گفت: علی‌رغم اینکه در بسیاری از رشته‌های ورزشی درخشش و پیشرفت خوبی در سطح ملی و بین‌المللی داشته‌ایم؛ اما متأسفانه از نظر اخلاق در ورزشی خیلی عقب هستیم.

وی اظهار کرد: انتظار طبیعی این است که در یک جامعه‌ی اسلامی که از فرهنگ غنی انسان‌ساز برخوردار هست، عرصه‌ی ورزش کشور هم آمیخته با اخلاق و انسانیت باشد.

رئیس دانشگاه شیراز گفت: متأسفانه آنچه که ما در کف جامعه به‌ویژه در عرصه‌ی قهرمانی با آن مواجه هستیم، این است که بسیاری از اوقات، حاشیه‌های ورزش بر متن آن غلبه پیدا می‌کند.

وی اظهار کرد: از این بابت دانشگاه‌ها و به ویژه تربیت بدنی دانشگاه‌ها مسئولیت بزرگی برعهده دارند، چراکه دستاوردهای عرصه‌ی ورزش دانشجویی درنهایت به عرصه‌ی ملی کشیده می‌شود. بنابراین یکی از رسالت‌های دانشگاه‌ها، ترویج روح فتوت و جوانمردی و توجه به اخلاق ورزشی در دانشگاه‌هاست.

المپیادهای ورزش‌های دانشجویی از تابستان آغاز می‌شود

دکتر ابراهیم علیدوست مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان هم در این مراسم گفت: اداره‌کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در راستای اهداف کلان و تحقق چشم انداز تربیت بدنی و ورزش دانشگاه‌ها یعنی کمک به رشد و شکوفای ابعاد معنوی، جسمانی، عاطفی و اجتماعی دانشجویان از طریق فعالیت‌های مفرح و سلامت بخش تربیت بدنی و ورزش سعی در اجرای رسالت خویش در چارچوب وظایف محوله دارد.

 وی ادامه داد: در همین چارچوب اداره کل تربیت بدنی در حوزه‌های فنی و مسابقات قهرمانی، توسعه ورزش همگانی و تفریحی از طریق توسعه رویدادهای درون دانشگاهی، استانی، منطقه‌ای و سراسری و نیز توسعه فضاهای زودبازده ورزشی و طرح‌های عمرانی و توسعه ورزش آموزشی و پژوهشی و همچنین ارزیابی عملکرد تربیت بدنی دانشگاه‌ها فعالیت می‌کند.

  دکتر علیدوست افزود: یکی از ماموریت‌های اصلی این اداره‌کل توسعه‌ی ورزش‌های دانشگاهی در جهت ارتقای سطح سلامت جسمی و بهبود سبک زندگی و تندرستی دانشجویان است در این راستا تجهیز واحد ارزیابی تندرستی و مشاوره ورزشی با استفاده از فناوری‌های نوین، حمایت از طرح سامان دهی و تجهیز فضاهای ورزشی به ویژه در سراهای دانشجویی، برنامه‌ریزی و ساماندهی اتاق‌های تندرستی و ورزش دانشگاه‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار هستند. 

مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان با اشاره به اینکه یکی از اولویت‌های این اداره‌کل توسعه هم‌جانبه برنامه‌های ورزش قهرمانی در سطح ملی و بین‌المللی است؛ اظهار کرد: برگزاری مسابقات قهرمانی دانشجویان کشور در رشته‌های مختلف ورزشی در سطح استان، منطقه و کل کشور، برگزاری المپیاد قهرمانی فرهنگی‌ورزشی دانشجویان کشور، فراهم‌سازی تسهیلات لازم برای ادامه تحصیل استعدادهای ورزشی در دانشگاه‌های کشور، تجلیل از پیشکسوتان، قهرمانان و دست‌اندرکاران تربیت بدنی دانشگاه‌های کشور از مهم‌ترین فعالیت‌های اداره کل تربیت بدنی در راستای دست‌یابی به توسعه ورزش قهرمانی در سطح ملی و بین‌المللی است. 

 دکتر علیدوست با اشاره به اینکه یکی دیگر از اولویت‌های این اداره کل توسعه ورزش همگانی است؛ تصریح کرد: پنجمین المپیاد ورزش های همگانی با حضور یک هزار و 960 نفر در 8رشته در بخش دختران و پسران برگزار شده است که قصد داریم برای تابستان سال جاری نیز این مسابقات را داشته باشیم.

 وی در خصوص حضور دانشجویان در مسابقات ورزشی اظهار کرد: خوشبختانه پس از پایان ویروس کرونا و بازگشت دانشجویان به دانشگاه ها ما شاهد حضور گرم و پررنگ دانشجویان در فعالیت های ورزشی و مسابقات دانشگاهی و المپیادهای کشوری بوده ایم، اکنون با گذشت یکسال و افزایش آمادگی جسمانی دانشجویان انتظار داریم دانشجویان بیشتری در مسابقات ورزشی شرکت کنند.

 مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان در خصوص مسابقات ورزشی برگزار شده از سوی این اداره کل در سال 1401؛ گفت: مسابقات ورزشی جشنواره بهاره با حضور 2 هزارو 686 نفر در 10 رشته، پانزدهمین المپیاد فرهنگی - ورزشی به میزبانی دانشگاه تبریز در بخش دختران با حضور97 دانشگاه و یک هزارو 476 نفر و در بخش پسران با حضور 114 دانشگاه و یک هزارو 800 نفر، سومین المپیاد فرهنگی - ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر دختر و پسر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور در بخش دختران با حضور 49 دانشگاه و 470 نفر و در بخش پسران با حضور 53 دانشگاه و 861 نفر در سال 1401 برگزار شده است.

 دکتر علیدوست ادامه داد: اولین المپیاد فرهنگی - ورزشی دانشجویان بین‌الملل دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه مازندران در بخش دختران با حضور 14  دانشگاه و 128  نفر و در بخش پسران با حضور 27 دانشگاه و 408  نفر، اولین المپیاد ورزش‌های ‌ساحلی دانشجویان در دو بخش دختران و پسران با حضور 20 دانشگاه در 5 رشته ورزشی با جمعیت 200 نفر نیز از دیگر برنامه‌های اجرا شده در سال گذشته است. 

 وی افزود: اجرای طرح توسعه رشته دوچرخه سواری در 11 دانشگاه، برگزاری جلسه مدیران ورزشی و دبیران مناطق دهگانه ورزشی و برنامه ریزی مسابقات مناطق، برگزاری جلسات انجمن‌های ورزشی با هیات‌های ورزشی استان‌های میزبان و بازدید از اماکن ورزشی، برگزاری مسابقات منطقه کسب سهمیه پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی در مناطق دهگانه، برگزاری جلسه سرپرستان کل کاروان های ورزشی از مواردی است که در سال 1401 به آن اهتمام داشته‌ایم.

 مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان تاکید کرد: اعزام تیم شطرنج به مسابقات جهانی، اعزام تیم کشتی به اولین دوره مسابقات جام جهانی ورزش‌های رزمی دانشجویان دانشگاه‌های جهان، توسعه مراکز تندرستی و مشاوره ورزشی، توسعه آموزش‌های مهارتی: شامل برگزاری دوره‌های داوری و مربیگری و کارگاه های علمی و تخصصی ویژه توانمندسازی مدیران و کارشناسان تربیت بدنی و دانشجویان، برگزاری جلسات و انعقاد تفاهم‌نامه با فدراسیون‌ها و سازمان‌های ورزشی و اقدامات دیگر از جمله فعالیت های این اداره کل در سال 1401 بوده است که برای سال جاری با همت کارشناسان این اداره کل و دانشگاه ها افزایش خواهد یافت.

هدف از برگزاری المپیادهای فرهنگی‌ورزشی ایجاد شور نشاط و همدلی در میان دانشجویان است

 مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان گفت: المییاد فرهنگی ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر یک المپیاد فرهنگی ورزشی است که بعد فرهنگی آن نیز برای ما از اهمیت ویژه ای برخوردار است؛ بنابراین هدف از برگزاری این المپیادها ایجاد پویایی و نشاط  و همدلی میان دانشجویان است.

دکتر سیدفردین تقی‌زاده، بیان کرد: اداره کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر در سال 1401 با حمایت رئیس سازمان امور دانشجویان و همکاری دانشگاه ها توانست چهار برنامه و رویداد ملی را  در حوزه دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار کند.

وی ادامه داد: یکی از این رویدادها المپیاد فرهنگی- ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر است، این المپیاد که سومین دوره خود را گذرانده است در 8 رشته با حضور 361 دانشجوی دختر و 600 دانشجوی پسر از 77 دانشگاه، به میزبانی دانشگاه اصفهان در بخش (دختران) و صنعتی اصفهان  در بخش (پسران) برگزار شد که در این جلسه لازم است از مسئولان دانشگاه های میزبان به دلیل برگزاری مناسب این المپیاد تشکر و قدرانی کنم.

دکتر تقی‌زاده اظهار کرد: چهارمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر نیز به میزبانی دانشگاه بوعلی سینا همدان در تابستان سال جاری برگزار خواهد شد. امیدوارم این رویداد نیز همچون سال گذشته به نحو احسن برگزار شود.

مدیرکل دانشجویان شاهد و ایثارگر با بیان اینکه پنجمین دوره المپیاد دانشجویان شاهد و ایثارگر نیز در سال 1404 برگزار خواهد شد؛ تصریح کرد: طبق برنامه ریزی های انجام شده قرار است المپیادها هر دو سال یکبار برگزار شوند به همین منظور تاکید ما بر این است که دانشگاه ها در این المپیاد حضور فعال داشته باشند.

دانشگاه میزبان پنجمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر تا پایان اختتامیه المپیاد امسال مشخص و پرچم این المپیاد در روز اختتامیه به دانشگاه میزبان تحویل داده خواهد شد.

 وی افزود: المییاد فرهنگی ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر یک المپیاد فرهنگی ورزشی است که بعد فرهنگی آن نیز برای ما از اهمیت ویژه ای برخوردار است؛ بنابراین هدف از برگزاری این المپیادها ایجاد پویایی و نشاط  و همدلی میان دانشجویان است.

ورزش‌های دانشگاهی راهکار مؤثری برای جلوگیری از آسیب‌های روانی و اجتماعی دانشجویان است

دکتر ابراهیم نعیمی، مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان نیز در پنجاه و دومین نشست مدیران تربیت بدنی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور گفت: برای جلوگیری از آسیب‌های روانی و اجتماعی دانشجویان بهترین راهکار توانمندسازی دانشجویان و انتقال تمرکز از درمان به پیشگیری است که نیاز  به حمایت از برنامه ها و فعال تر شدن بخش های مختلف دانشگاه‌ها و همچنین تشکیل شورای سلامت و سبک زندگی در دانشگاه ها با آیین‌نامه جدید ابلاغی دارد.

وی ادامه داد: دوپامین «هورمن شادی»، سروتونین«هورمون احساس خوب»، اندورفین «هورمون آرامش و لذت》هورمن هایی هستند که با ورزش کردن در بدن ترشح می‌شوند و برای سلامت جسمی و روانی دانشجو بسیار حائز اهمیت هستند.

 دکتر نعیمی افزود: برنامه‌ریزی برای فعالیت‌های هیجانی و نشاط آور ورزشی، بازدید از مکان‌های جدید، برگزاری مسابقات پرشور و هیجانی ورزشی، شرکت در فعالیت‌های جذاب و هیجان انگیز همه و همه ازجمله عواملی هستند که شعار ما یعنی پیشگیری قبل از درمان را تحقق می‌بخشند؛ بنابراین ایجاد فضاهای ورزشی و ترغیب دانشجویان به شرکت در مسابقات ورزشی و انجام فعالیت های ورزش در سلامت دانشجویان بسیار مهم است.

دانشگاه بوعلی سینا همدان میزبان چهارمین المپیاد دانشجویان شاهد و ایثارگر شد

همچنین در حاشیه این مراسم پرچم چهارمین المپیاد دانشجویان شاهد و ایثارگر به دکتر نصیرالاسلامی معاون دانشجویی دانشگاه بوعلی سینا همدان اهدا شد. براین اساس دانشگاه بوعلی سینا همدان میزبانی چهارمین المپیاد دانشجویان شاهد و ایثارگر که در تابستان سال جاری برگزار خواهد شد را برعهده دارد.

 

گفتنی است پنجاه و دومین نشست مدیران تربیت بدنی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور ۳ الی ۵ خرداد به میزبانی دانشگاه شیراز برگزار می‌شود.

پس از آیین گشایش پنجاه‌‌ودومین نشست مدیران تربیت بدنی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور، این رویداد با برپایی کارگروه‌های تخصصی مختلف ازجمله: توسعه ورزش همگانی، توسعه ورزش قهرمانی در روز پنجشنبه چهارم خردادماه به کار خود ادامه داد.

در روز جمعه ۵ خردادماه نیز مدیران تربیت بدنی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور در قالب ۵ کارگروه تخصصی: ۱. توسعه ورزش دانشگاهی، ۲. بررسی وضعیت سامانه سجاد و سامانه بیتا، ۳. بررسی وضعیت ساختار و نیروی انسانی تربیت بدنی دانشگاه‌ها، ۴. بررسی وضعیت مراکز تندرستی و مشاوره ورزشی و ۵. توسعه زیرساخت‌های ورزشی به بحث و تبادل‌نظر درخصوص موضوعات مختلف خواهند پرداخت.

برای دیدن تصاویر بیشتر اینجا کلیک کنید.

 

summary-address :

الاخبار

بیان الأساتذة والطلبة التعبویین بجامعة شیراز تضامنا مع احتجاجات الجامعیین الأمریکیین (أساتذة وطلبة) ضد الفظائع الصهیونیة
بیان الأساتذة والطلبة التعبویین بجامعة شیراز تضامنا مع احتجاجات الجامعیین الأمریکیین (أساتذة وطلبة) ضد الفظائع الصهیونیة
بسم الله قاصم الجبارین لقد مضی ما یقرب من سبعة أشهر منذ بدء الجولة الأخیرة من الجرائم التی یرتکبها الکیان الصهیونی ضد الشعب الفلسطینی البریء؛ هذا الشعب المضطهد الذی یتعرض منذ 75 عامًا للتعذیب والمذابح والوحشیة علی أیدی الاحتلال الصهیونی المدجج...
فوز خرّیجی جامعة شیراز بجائزة ألبرز 1402
فوز خرّیجی جامعة شیراز بجائزة ألبرز 1402
حصل خریجان من جامعة شیراز علی جائزة ألبرز 1402.
کشف النقاب عن طابع خاص بجامعة شیراز بحضور وزیر العلوم والبحوث والتکنولوجیا
کشف النقاب عن طابع خاص بجامعة شیراز بحضور وزیر العلوم والبحوث والتکنولوجیا
تم الکشف عن الطابع الخاص بجامعة شیراز بحضور وزیر العلوم والبحوث والتکنولوجیا ومحافظ فارس.
افتتاح نادیین ریاضیین للفتیات والنساء فی جامعة شیراز بحضور وزیر العلوم والبحوث والتکنولوجیا
افتتاح نادیین ریاضیین للفتیات والنساء فی جامعة شیراز بحضور وزیر العلوم والبحوث والتکنولوجیا
تم تدشین نادیین ریاضیین فی جامعة شیراز بحضور وزیر العلوم والبحوث والتکنولوجیا.
التعریف بثلاث أساتذة من جامعة شیراز ضمن الأساتذة المتمیزین علی مستوی البلاد
التعریف بثلاث أساتذة من جامعة شیراز ضمن الأساتذة المتمیزین علی مستوی البلاد
تم تقدیر وتکریم ثلاثة أساتذة من أعضاء هیئة التدریس بجامعة شیراز ضمن فعالیات یوم الأستاذ المتمیز بوصفهم الأستاذ المتمیز والمتفوق علی مستوی البلاد.
تعیین الدکتور أبوالفضل جوکار، مدیرا لمرکز التعاون الأکادیمی العلمی الدولی بجامعة شیراز
تعیین الدکتور أبوالفضل جوکار، مدیرا لمرکز التعاون الأکادیمی العلمی الدولی بجامعة شیراز
تم تعیین الدکتور أبوالفضل جوکار (الأستاذ المشارک فی قسم علوم زراعة الحدائق بکلیة العلوم الزراعیة)، رئیسا لمرکز التعاون العلمی الدولی بجامعة شیراز بأمر من إدارة جامعة شیراز.
انعقاد سلسلة من الویبینار المتخصصة والمشترکة بین جامعة شیراز وجامعة سانت بطرسبرغ للتعدین
انعقاد سلسلة من الویبینار المتخصصة والمشترکة بین جامعة شیراز وجامعة سانت بطرسبرغ للتعدین
ستعقد سلسلة من الویبینار المتخصصة والمشترکة بین جامعة شیراز وجامعة سانت بطرسبرغ للتعدین؛ بهدف التعرف علی القدرات العلمیة والإمکانات البحثیة المتاحة لبعضهما البعض.
أحد عشر عضوا من أعضاء هیئة التدریس بجامعة شیراز ضمن قائمة الباحثین الإیرانیین الأکثر استشهادا فی تخصصات العلوم الإنسانیة والعلوم الاجتماعیة
أحد عشر عضوا من أعضاء هیئة التدریس بجامعة شیراز ضمن قائمة الباحثین الإیرانیین الأکثر استشهادا فی تخصصات العلوم الإنسانیة والعلوم الاجتماعیة
صُنف أحد عشر عضوا من أعضاء هیئة التدریس بجامعة شیراز ضمن قائمة الباحثین الإیرانیین الأکثر استشهادا فی تخصصات العلوم الإنسانیة والعلوم الاجتماعیة.
تأسیس خمسة مراکز بحثیة جدیدة فی جامعة شیراز
تأسیس خمسة مراکز بحثیة جدیدة فی جامعة شیراز
تم إنشاء خمسة مراکز بحثیة جدیدة من قبل وکالة البحث والتقنیة المعلوماتیة بجامعة شیراز.
حصول جامعة شیراز علی المرتبة فی تصنیف کیو إس للجامعات عالمیا 2023
حصول جامعة شیراز علی المرتبة فی تصنیف کیو إس للجامعات عالمیا 2023
وفقا لتقریر العلاقات العامة بجامعة شیراز، واستنادا إلی أحدث النتائج المنشورة لتصنیف موضوعات کیو إس للجامعات عالمیا (QS World University Rankings)، حصلت جامعة شیراز علی المرتبة فی 4 تصنیفات حسب الموضوع.
حصول جامعة شیراز علی المرتبة الأولی علی مستوی البلاد فی تصنیف مؤشر نیتشر (Nature INDEX)
حصول جامعة شیراز علی المرتبة الأولی علی مستوی البلاد فی تصنیف مؤشر نیتشر (Nature INDEX)
وفقا لآخر نتائج نظام تصنیف مؤشر نیتشر العالمی لجودة البحوث العلمیة، والتی تم الإعلان عنها عبر المقالات المنشورة فی المجلات العالمیة المرموقة، خلال الفترة الزمنیة ما بین دیسمبر 2021 إلی نوفمبر 2022؛ أصبحت جامعة شیراز رائدة فی مجال البحث العلمی علی...
انطلاق عمل متحف النسیج فی حدیقة نارنجستان قوام
انطلاق عمل متحف النسیج فی حدیقة نارنجستان قوام
تم انطلاق عمل متحف النسیج فی الطابق تحت الأرضی (قبو) من الحافة الجنوبیة بحدیقة متحف نارنجستان قوام (Qavam House).