برگزاری ۲۶۱جشن دانشگاهی طی دوسال گذشته، با حضور ۱۲۶هزار نفر در دانشگاه شیراز، افزایش ۲۰درصدی مشارکت دانشجویان را نشان میدهد.
معاون فرهنگی دانشگاه شیراز از برگزاری ۲۶۱جشن ملی و مذهبی در سالهای ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: این جشنها با هدف ایجاد شور و نشاط دانشجویی و تقویت هویت ملی و دینی برگزار شده و درمجموع بیشاز ۱۲۶هزار نفر از دانشجویان در این برنامهها شرکت کردهاند.
دکتر حامد تقوایی با اعلام این آمار افزود: تنوع موضوعی جشنها و استقبال کمنظیر دانشجویان موجب شد تا در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال قبل از آن، شاهد رشد ۲۰درصدی در میزان مشارکت دانشجویان باشیم؛ بهطوری که در اغلب مراسمها، شور و نشاط وصفناپذیری در فضای دانشگاه حاکم بود.
معاون فرهنگی دانشگاه شیراز با تأکید بر اینکه این جشنها بستر مناسبی برای تقویت نشاط و پویایی فضای دانشجویی فراهم میکند، اظهار کرد: جشن آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۳، نقطۀ اوج برنامههای فرهنگی دانشگاه شیراز بود؛ این رویداد بزرگ با حضور ۸هزارنفری دانشگاهیان، اجرای زنده ارکستر سمفونیک فارس، همخوانی هشتهزارنفری سرود ای ایران و هنرنمایی استاد سالار عقیلی، به بزرگترین جشن دانشگاهی کشور تبدیل شد و جلوهای باشکوه از هویت فرهنگی و ملی دانشگاهیان شیراز را به نمایش گذاشت.
وی با اشاره به برخی از مهمترین جشنهای برگزار شده، اظهار داشت: جشن روز دانشجو، جشن روز معلم، اعیاد و مناسبتهای مذهبی همچون نیمه شعبان، دهه کرامت و همچنین مناسبتهای ملی با محوریت تقویت هویت ایرانی همچون یادروز سعدی، یادروز حافظ، جشن یلدا، جشن نوروز و روز شیراز، بخشی از برنامههای متنوع فرهنگی دانشگاه طی این دو سال بوده است.
وی نقش کانونهای فرهنگی، تشکلهای اسلامی، شورای اسلامی خوابگاهها و همکاری معاونتهای فرهنگی دانشکدهها را در این زمینه برجسته دانست و افزود: برگزاری گستردۀ این جشنها بدون مشارکت و همدلی گروههای مختلف دانشجویی ممکن نبود. همچنین حضور گروههای هنری و هنرمندان در کنار دانشجویان به ارتقاء سطح کیفی برنامهها کمک شایانی کرده است.
دکتر تقوایی در پایان تأکید کرد: در تلاشیم تا با تداوم حمایتها و استفاده حداکثری از ظرفیتهای فرهنگی دانشگاه، جشنها و برنامههای پیشرو را با کیفیتی بالاتر و با حضور گستردهتر دانشجویان برگزار کنیم.