اطلاعیه تاریخ مصاحبه ممتازین (استعداد درخشان – بدون آزمون) در مقطع کارشناسی ارشد
سال تحصیلی 1401-1400
1 -تاریخ ثبت نام پذیرش ممتازین در مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی 1401-1400 به اتمام رسیده است و قابل تمدید نمی باشد.
2- پرونده تمام افرادی که ثبت نام کرده و فرایند آن ها به مرحله ارجاع رسیده ، بررسی شده است و نتیجه آن به صورت پیام از طریق اتوماسیون آموزشی برای متقاضیان ارسال شده است که متقاضیان می توانند با ورود به سامانه اتوماسیون آموزشی – پژوهشی دانشگاه با استفاده از نام کاربری که قبلا از سیستم دریافت کرده اند پیام مربوطه را دریافت نمایند.
3- تاریخ مصاحبه ها طبق جدول زمانبندی زیر از 4 تا 8 اردیبهشت ماه 1400 ، می باشد.
4- با توجه به شیوع بیماری کووید 19 ، مصاحبه ها به صورت مجازی خواهد بود و از طرف بخش های مربوطه با متقاضیان تماس گرفته می شود و چگونگی انجام مصاحبه به آن ها اطلاع داده خواهد شد.
5- چنانچه متقاضیان سوالی داشته باشند، می توانند سوالات خود را به پست الکترونیک به آدرس grasch@shirazu.ac.ir و gifted@shirazu.ac.ir ارسال نمایند و مشکل خود را با ذکر نام و نام خانوادگی ، رشته مورد تقاضا و شماره تماس و قید متقاضی پذیرش ممتازین کارشناسی ارشد، مطرح نموده و پاسخ خود را دریافت کنند.
مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه