Shiraz University
International Division (SUID)

لینک ثبت نام اینترنتی پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی ارشد

لینک ثبت نام اینترنتی پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۹۶-۹۵:

خواهشمند است صرفاً از مرورگر Internet Explorer استفاده نمایید.

اطلاعیه ثبت نام نهایی پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی ارشد آزمون تحصیلات تکمیلی سال تحصيلي ۹۶-۹۵ پردیس دانشگاه شیراز

ضمن عرض تبريك و خير مقدم و آرزوي موفقيت براي پذيرفته شدگان تکمیل ظرفیت آزمون كارشناسي ارشد سال تحصيلي ۹۵-۹۶، پردیس دانشگاه شيراز توجه پذيرفته شدگان محترم را به نكات زير جلب مي نمايد.

دانشجوی گرامی، فرآیند ثبت نام شما در دانشگاه شیراز به ۲ صورت ثبت نام اینترنتی و حضوری به انجام خواهد رسید که انجام هر دو نوع ثبت نام، الزامی است.

اعطا مدرک به دو تن از داوطلبان خارجی مرکز آزفا

فراگیران زبان فارسی خانم سوسن زارع تبعه کشور آلمان و آقای عادل مراد از کشور کویت در طول سه هفته در دوره آموزشی فشرده مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی آموزان شرکت نمودند.

اطلاعیه تکمیلی ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع دکتری آزمون سراسري سال تحصيلي ۹۶-۹۵

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع دکتري Ph.D ( نیمه متمرکز ) آزمون سراسري ۹۶-۹۵پردیس دانشگاه شیراز

ضمن عرض تبريك و خير مقدم و آرزوي موفقيت براي پذيرفته شدگان آزمون نيمه متمركز دكتري تخصصي سال تحصيلي ۹۶-۹۵، پردیس بین الملل دانشگاه شيراز توجه پذيرفته شدكان محترم را به نكات زير جلب مي نمايد.

دانشجوی گرامی، فرآیند ثبت نام به ۲ صورت ثبت نام اینترنتی و حضوری به انجام خواهد رسید که انجام هر دو نوع ثبت نام ، الزامی است.

۱- ثبت نام اینترنتی:

لینک ثبت نام اینترنتی پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد

لینک ثبت نام اینترنتی پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۹۶-۹۵:

خواهشمند است صرفاً از مرورگر Internet Explorer استفاده نمایید.

اسامی پذیرفته شدگان مشروط، مقطع دکتری نیمه متمرکز سال تحصیلی 96-95 و اطلاعیه ثبت نام

اسامی پذیرفته شدگان مشروط مقطع دکتری نیمه متمرکز سال تحصیلی 96-95 پردیس بین الملل ( کلیک نمایید)

به اطلاع پذیرفته شدگان محترم این پردیس می رساند که زمان ثبت نام اینترنتی از تاریخ شنبه مورخ 95/06/20 تا سه شنبه 95/06/23 و ثبت نام حضوری  از تاریخ 95/06/23 تا 95/06/24 می باشد.

انجام هر دو نوع ثبت نام اینترنتی و حضوری برای پذیرفته شدگان الزامی می باشد.

اطلاعیه تکمیلی ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد آزمون سراسري سال تحصيلي ۹۶-۹۵

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد آزمون  سراسري سال تحصيلي  ۹۶-۹۵ پردیس دانشگاه شیراز

ضمن عرض تبريك و خير مقدم و آرزوي موفقيت براي پذيرفته شدگان آزمون كارشناسي ارشد سال تحصيلي ۹۵-۹۶، پردیس دانشگاه شيراز توجه پذيرفته شدگان محترم را به نكات زير جلب مي نمايد.

پذیرفته شده گرامی، فرآیند ثبت نام شما در دانشگاه شیراز به ۲ صورت ثبت نام اینترنتی و حضوری به انجام خواهد رسید که انجام هر دو نوع ثبت نام، الزامی است.

ثبت نام اینترنتی:

قابل توجه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشدسال تحصیلی 96-95

به اطلاع می رساند که زمان ثبت نام اینترنتی پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد سال ۹۵ پردیس دانشگاه شیراز از تاریخ چهارشنبه مورخ 95/06/17 تا یکشنبه مورخ 95/06/21 می باشد

.در ضمن شروع کلاس ها روز شنبه مورخ 95/06/27 می باشد.

شایان ذکر است اطلاعیه تکمیلی ثبت نام اینترنتی و حضوری از طریق همین وبگاه متعاقباً اعلام می گردد.

افتتاحیه مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان

مراسم افتتاحیه مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان

صبح روز دوشنبه 10 خرداد ماه 95 مراسم افتتاحیه مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان درپردیس بین الملل دانشگاه شیراز برگزار شد.

قابل توجه دانشجویان دکتری اقتصاد ( ورودی نیسال دوم 94 )

به اطلاع دانشجویان دوره دکتری رشته علوم اقتصادی ورودی نیسال دوم 94 می رساند که کلاسها از مهر ماه 95 تشکیل می گردد و برای دانشجویان فوق در ترم اول تحصیلی مرخصی بدون احتساب منظور می گردد.

آموزش پردیس بین الملل