Shiraz University
International Division (SUID)

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد آزمون سراسری سال ۱۳۹۸ پردیس دانشگاه شیراز

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد آزمون سراسری سال ۱۳۹۸  پردیس دانشگاه شیراز

ضمن عرض تبريك و خير مقدم و آرزوي موفقيت براي پذيرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد سال تحصيلي ۹۹-۹۸ پردیس دانشگاه شيراز توجه پذيرفته شدگان محترم را به نكات زير جلب مي نمايد.

دانشجوی گرامی، فرآیند ثبت نام شما در دانشگاه شیراز به ۲ صورت ثبت نام اینترنتی و حضوری به انجام خواهد رسید که انجام هر دو نوع ثبت نام، الزامی است.

۱- ثبت نام اینترنتی:

این نوع ثبت نام از تاریخ چهارشنبه ۲۰/۶/۹۸ لغایت شنبه 23/۶/۹۸ از طریق سایت پردیس دانشگاه شیراز به آدرس www.suid.shirazu.ac.ir شروع خواهد شد . لازم است برای ثبت نام اینترنتی، حتماً از قبل، اسکن مدارک مورد نیاز که در ذیل این اطلاعیه آمده است تهیه شده باشد.

( عکس ۴×۳  با رزولوشن dpi۳۰۰ و فرمت jpg و بقیه مدارک با رزولوشن dpi۱۵۰ و فرمت jpg ).

توجه : حجم هریک از فایلهای بالا از KB  ۳۰۰ نباید بیشتر باشد.

ثبت نام اینترنتی شامل مراحل زیر است:

۱. ورود به سایت پردیس دانشگاه شیراز به آدرس www.shirazu.ac.ir

۲. مشاهده لینک ثبت نام پذیرفته شدگان در سایت پردیس دانشگاه شیراز و کلیک بر روی لینک ثبت نام

۳.درج شماره داوطلبی، شماره شناسنامه و کدملی و تأیید آن

۴.دریافت شناسه کاربری و رمز عبور و مشاهده لینک ورود به سیستم اتوماسیون آموزشی و تأیید آن

۵.مشاهده سیستم اتوماسیون آموزشی دانشگاه شیراز و درج شماره کاربری و رمز تأیید آن

۶. مشاهده دستور العمل ثبت نام و مطالعه دقیق آن

۷.تکمیل اطلاعات پایه به صورت صحیح و تکمیل تک تک فرم های ثبت نام و تایید آنها. بدیهی است که تکمیل هریک از فرم ها اجباری بوده و در صورت عدم تکمیل آن امکان ورود به فرم های بعدی وجود ندارد.

تذکر: کلیه مکاتبات با استفاده از اطلاعات پایه از طریق سیستم اتوماسیون آموزشی انجام می پذیرد. عدم تکميل فرم ها، يا درج اطلاعات غلط و يا به صورت ناقص موجب عدم ثبت نام نهايي ومشکلات آتی مي گردد و عواقب آن به عهده دانشجو خواهد بود.

ثبت نام حضوری:

ثبت نام حضوری در تاریخ های 24 و 25 شهریور ماه در خیابان قصردشت- نبش قم آباد – پردیس دانشگاه شیراز انجام می پذیرد.به همراه داشتن اصل و کپی مدارک الزامی است.

.  شایان ذکراست انتخاب واحد نیمسال دوم ۹۸ منوط به ثبت نام حضوری و تایید نهایی تکمیل پرونده می باشد لذا تاکید می شود در تاریخ اعلام شده حتما" حضور داشته باشید.

ثبت نام حضوری ساعت 8 الی 12:30 صبح و 13:30 الی 15  بعداز ظهر خواهد بود.

توجه :  حضور شخص پذیرفته شده برای ثبت نام الزامی است.

* مدارک لازم :

۱-اصل و یک برگ تصویر مدرک کارشناسي (فارغ التحصیلی مقطع کارشناسی حداکثر تا تاریخ ۳۱/۶/۹۸) مورد تاييد وزارت علوم، تحقيقات و فناوري يا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي و يا شوراي عالي انقلاب فرهنگي که در آن معدل دوره کارشناسي (ليسانس) قيد شده باشد. به انضمام ریزنمرات مقطع کارشناسی(جهت دارندگان مدرک معادل کارشناسی تأییدیه وزارت علوم ضروری است)

۲- فرم شماره ۱۴ (فرم معدل ) جهت دانشجویان سال آخر (مندرج در سایت سازمان سنجش آموزش کشور)

۳- اصل شناسنامه و کارت ملي و دو سري فتوکپي از تمام صفحات آنها

۴- ۶ قطعه عکس تمام رخ ۴×۳ تهيه شده در سال جاري

تبصره : ۱۲ قطعه عکس ۴×۳ تهيه شده در سال جاري منحصراً برای برادرانی که با توجه به ضوابط پس از ثبت نام در مؤسسه آموزش عالی برای آنان معافیت تحصیلی صادر می گردد.

۵- مدرک نظام وظیفه عمومی جهت برادران و کپی آن

۶-حکم مرخصي سالانه يا موافقت کتبي و بدون قيد و شرط سازمان متبوع براي کارمندان دولت.

۷-فرم شماره ۱۳ جهت فارغ التحصیلان رتبه اول دوره کارشناسی

۸-معرفی نامه رسمی از سازمان آموزش و پرورش محل خدمت جهت استفاده کنندگان امتیاز دبیری

۱۰- - واريز مبلغ -/۹۷۰۰۰۰ريال( نهصد و هفتاد هزار ريال) بابت هزینه امور ثبت نام قابل پرداخت به صورت اينترنتي از طريق رمز دوم کارت هاي عابر بانک، بانک  هاي عضو شتاب (درفرم پرداخت اینترنتی هزینه امور ثبت نام در فرایند ثبت نام)

تأکید می شود وجه ثبت نام حتما" بایستی از طریق اینترنت به حساب مربوطه واریز شده و به هیچ عنوان در ثبت نام حضوری قابل پرداخت نیست. ضمنا هزینه پرداخت شده به هیچ عنوان مسترد نمی گردد.

مدارک مالی لازم:

1- پذيرفته شدگان لازم است علاوه بر مبلغ فوق، مبلغ67000000 (شصت و هفتصد میلیون ریال ) نيز بابت شهريه علي الحساب به صورت اينترنتي واريز نمايند. متذکر مي شود دانشجو جهت پرداخت اينترنتي شهريه خود مي بايست از يکي از کارت بانک هاي عضو شتاب که داراي رمز اينترنتي و رمز دوم مي باشد استفاده نمايد.

قابل توجه پذيرفته شدگان :

مبلغ واريزي به هيچ وجه قابل برگشت نمي باشد. در ثبت نام خود دقت كافي به عمل آوريد.

2- تعهد نامه محضری .(متن تعهد نامه مانند نمونه کلیک نمایید)

تصویرآخرین حکم کارگزینی وفيش حقوقی ضامن جهت ارائه به دفتر اسناد رسمی الزامی است.ضامن می بایست شاغل در یکی از ارگانهای دولتی و يا ارگانهاي خصوصي معتبر و يا داراي پروانه كسب معتبر باشد.ضمناً ضامن مي تواند كارمند بازنشسته دولت نيز باشد.

تذکر مهم :

ضمناً اطلاعات اين مدارك بايد در ثبت نام اينترنتي شما درج گردد. درج اطلاعات اشتباه پي گرد قانوني دارد.

قابل توجه دانشجویان مشمول نظام وظیفه :

- کلیه دانشجویان مشمول نظام وظیفه  لازم است علاوه بر مدارک مربوط به ثبت نام که در بالا  ذکر گردیده مدارک زیر جهت تشکیل پرونده نظام وظیفه تهیه و به پلیس +۱۰ مراجعه نمایند و فرم ثبت نام اولیه را از پلیس + ۱۰ اخذ و در روز ثبت نام حضوری به همراه داشته باشند.

-  دونسخه پرینت فرم تکمیل شده درخواست معافیت تحصیلی (دریافت از فرایند ثبت نام)

- یک نسخه پرینت تکمیل شده مشخصات فردی مشمول جهت صدور مجوز ثبت نام ( دریافت از فرایند ثبت نام)

- یک نسخه کپی کارت ملی

- یک نسخه کپی شناسنامه

- یک نسخه کپی آخرین مدرک تحصیلی

- یک قطعه عکس رنگی زمینه سفید پرسنلی

*تذکر: آدرس پلیس+۱۰ در ذیل این اطلاعیه درج گردیده است.

توجه :

1. کلاس ها از روز شنبه ۲۳/۶/۹۸ شروع خواهد شد.
  2. جهت اطلاع از برنامه درسی ترم اول 98 در زمان ثبت نام حضوری صورت خواهد گرفت.

جهت تکمیل کارنامه سلامت جسم پس از مراجعه به سامانه سجاد و تکمیل صفحات ۱،۲،۳ با به همراه داشتن فرم ثبت نام کارنامه سلامت جسم و صفحه ۴ کارنامه از تاریخ ۱/۷/۹۸ لغایت ۲۷/۹/۹۸ از ساعت ۹ الی ۱۲ روزهای شنبه تا چهارشنبه به مرکز درمانی دانشگاه شیراز واقع در فلکه نمازی درمانگاه شهید مطهری طبقه هم کف مراجعه نمایید.

*   کلیه دانشجویان جدیدالورود لازم است قبل از ثبت نام با مراجعه به نزدیک ترین مرکز درمانی محل سکونت خود در سامانه پزشک خانواده ( سامانه سیب ) ثبت نام نمایند.

*  پیگیری وصول تاییدیه تحصیلی مدارک مقاطع قبلی تا قبل از شروع نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۸ بر عهده دانشجو می باشد.