Shiraz University
International Division (SUID)

اطلاعيه مدارک لازم، جدول زمانی و نحوه مصاحبه معرفی شدگان دکتری نیمه متمرکز سال ۹۸

جدول زمان بندی(تاریخ مصاحبه نیمه متمرکز وممتازین در یک روز برگزار می شود.)

فرم مشخصات داوطلب

آدرس دانشکده ها

لینک ثبت نام اینترنتی

متقاضیانی که در روزهای نخستین (۷ و ۸ خردادماه ) مصاحبه دارند چنانچه موفق به ثبت نام اینترنتی نشوند همان روز مصاحبه در بخش مربوطه می توانند ثبت نام اینترنتی خود را انجام دهند، لذا لازم است اسکن مدارک خود را بر روی فلش داشته باشند که برای بارگزاری مدارک دچار مشکل نشوند.

دانشجویان مي توانند سوالات خود را به پست الکترونيک به آدرس grasch@shirazu.ac.ir ارسال نمايند و مشکل خود را با ذکر نام و نام خانوادگي ، رشته مورد تقاضا و شماره تماس و قید متقاضی پذیرش نیمه متمرکز مقطع دکتری ، مطرح نموده و  پاسخ خود را دريافت کنند.

مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه شیراز