Shiraz University
International Division (SUID)

* اطلاعیه ثبت نام حضوری پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی ارشد سال 96 در تاریخ های 7 و8 آذرماه (جدید)

پس از اتمام ثبت نام اینترنتی لازم است با دردست داشتن اصل و کپی مدارک لازم در تاریخ 7/9/96 و 8/9/96 شخصا" به آدرس شیراز خیابان قصردشت – نبش قم آباد ساختمان پردیس بین الملل مراجعه نمایید.  شایان ذکراست انتخاب واحد نیمسال اول  97 منوط به ثبت نام حضوری و تایید نهایی تکمیل پرونده می باشد لذا تاکید می شود در تاریخ اعلام شده حتما" حضور داشته باشید.

ثبت نام حضوری ساعت ۱۲-۸ صبح و ۱۵-۱۳ بعداز ظهر خواهد بود.

توجه مهم: پذیرفته شده گرامی به تاریخی که پس از اتمام ثبت نام اینترنتی سیستم جهت مراجعه حضوری، به شما اعلام می نماید توجه ننموده ( تاریخ های مذکور مربوط به دانشجویان روزانه می باشد) و  صرفاً  در تاریخ  7 و 8 آذر  ماه باید به پردیس دانشگاه مراجعه نمایید.

توجه : عدم مراجعه پذیرفته شدگان پردیس در تاریخ های تعیین شده برای ثبت نام به منزله انصراف از ادامه تحصیل تلقی خواهد شد. ضمناً حضور شخص پذیرفته شده برای ثبت نام همراه با کارت شناسایی معتبر و مدارک مورد نیاز الزامی است.

مدارک آموزشی لازم :

1- اصل و یک برگ تصویر مدرک کارشناسي (فارغ التحصیلی مقطع کارشناسی حداکثر تا تاریخ ۳۱/۶/۹۶) مورد تاييد وزارت علوم، تحقيقات و فناوري يا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي و يا شوراي عالي انقلاب فرهنگي که در آن معدل دوره کارشناسي (ليسانس) قيد شده باشد. به انضمام ریزنمرات مقطع کارشناسی(جهت دارندگان مدرک معادل کارشناسی تأییدیه وزارت علوم ضروری است)

۲- فرم شماره ۱۴ (فرم معدل ) جهت دانشجویان سال آخر (مندرج در سایت سازمان سنجش آموزش کشور)

۳- اصل شناسنامه و کارت ملي و دو سري فتوکپي از تمام صفحات آنها

۴- ۶ قطعه عکس تمام رخ ۴×۳ تهيه شده در سال جاري

تبصره : ۱۲ قطعه عکس ۴×۳ تهيه شده در سال جاري منحصراً برای برادرانی که با توجه به ضوابط پس از ثبت نام در مؤسسه آموزش عالی برای آنان معافیت تحصیلی صادر می گردد.

۵- مدرک نظام وظیفه عمومی جهت برادران و کپی آن

۶-حکم مرخصي سالانه يا موافقت کتبي و بدون قيد و شرط سازمان متبوع براي کارمندان دولت.

۷-فرم شماره ۱۳ جهت فارغ التحصیلان رتبه اول دوره کارشناسی

قابل توجه دانشجویان مشمول نظام وظیفه :

- کلیه دانشجویان مشمول نظام وظیفه  لازم است علاوه بر مدارک مربوط به ثبت نام که در بالا  ذکر گردیده مدارک زیر جهت تشکیل پرونده نظام وظیفه تهیه و به پلیس +۱۰ مراجعه نمایند و فرم ثبت نام اولیه را از پلیس +۱۰ اخذ و در روز ثبت نام حضوری به همراه داشته باشند.

-  دونسخه پرینت فرم تکمیل شده درخواست معافیت تحصیلی (دریافت از فرایند ثبت نام)

- یک نسخه پرینت تکمیل شده مشخصات فردی مشمول جهت صدور مجوز ثبت نام ( دریافت از فرایند ثبت نام)

- یک نسخه کپی کارت ملی

- یک نسخه کپی شناسنامه

- یک نسخه کپی آخرین مدرک تحصیلی

- یک قطعه عکس رنگی زمینه سفید پرسنلی

*تذکر: آدرس پلیس+۱۰

توجه : کلاس ها از روز 14/11/96 شروع خواهد شد.

• جهت اطلاع از برنامه درسی ترم دوم 96 به  کارشناس بخش  در پردیس مربوطه مراجعه نمائید.
  •  کارت دانشجویی بلافاصله بعد از ثبت نام اینترنتی  در محل ثبت نام حضوری به دانشجو داده می شود .

تسهیلات و امکانات:

1. به کلیه دانشجویان کارشناسی ارشد شاغل به تحصیل در پردیس بین الملل وام صندوق رفاه دانشجویان مطابق ضوابط و مقررات مربوطه تعلق می گیرد مبلغ این وام برای هر نیمسال 15000000 ریال و حداکثر برای چهار ترم قابل پرداخت می باشد. و نرخ کارمزد این وام صفر درصد و بازپرداخت آن پس از اتمام دوره تحصیل می باشد.
  2. دانشجویان دختر شاغل به تحصیل در پردیس بین الملل براساس ضوابط و مقررات مربوطه خوابگاه خودگردان که تحت نظارت پردیس می باشد اختصاص داده می شود.