Shiraz University
International Division (SUID)

* اطلاعیه ثبت نام اینترنتی پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی ارشد سال 96 در تاریخ های 5 و6 آذرماه (جدید)

ضمن عرض تبريك و خير مقدم و آرزوي موفقيت براي پذيرفته شدگان کارشناسی ارشد سال تحصيلي 97-96، دانشگاه شيراز توجه پذيرفته شدكان محترم را به نكات زير جلب مي نمايد.

دانشجوی گرامی، فرآیند ثبت نام شما در پردیس دانشگاه شیراز در دو مرحله یکی ثبت نام اینترنتی و دیگری حضوری  انجام می شود. انجام هر دو مرحله ثبت نام ، الزامی است.

مرحله اول - ثبت نام اینترنتی:

این نوع ثبت نام از تاریخ یک شنبه  5/9/96 لغایت دوشنبه 6/9/96 از طریق سایت  پردیس دانشگاه شیراز به آدرس www.suid.shirazu.ac.ir شروع خواهد شد . لازم است برای  ثبت نام اینترنتی، حتماً از قبل، اسکن مدارک مورد نیاز که در ذیل این اطلاعیه آمده است تهیه شده باشد.

•  عکس ۴×۳  با رزولوشن dpi۳۰۰ و فرمت jpg و بقیه مدارک با رزولوشن dpi۱۵۰ و فرمت jpg

توجه : حجم هریک از فایلهای بالا از KB  ۳۰۰ نباید بیشتر باشد.

ثبت نام اینترنتی شامل مراحل زیر است:

۱. ورود به سایت پردیس دانشگاه شیراز به آدرس  www.suid.shirazu.ac.ir

۲. مشاهده لینک ثبت نام پذیرفته شدگان در سایت پردیس دانشگاه شیراز و کلیک بر روی لینک ثبت نام

۳.درج شماره داوطلبی، شماره شناسنامه و کدملی و تأیید آن

۴.دریافت شناسه کاربری و رمز عبور و مشاهده لینک ورود به سیستم اتوماسیون آموزشی و تأیید آن

۵.مشاهده سیستم اتوماسیون آموزشی دانشگاه شیراز و درج شماره کاربری و رمز تأیید آن

6. مشاهده دستور العمل ثبت نام و مطالعه دقیق آن

7. تکمیل اطلاعات پایه به صورت صحیح و تکمیل تک تک فرم های ثبت نام و تایید آنها. بدیهی است که تکمیل هریک از فرم ها اجباری بوده و در صورت عدم تکمیل آن امکان ورود به فرم های بعدی وجود ندارد.

8. مدارک مالی لازم:

1- پذيرفته شدگان لازم است ابتدا مبلغ -/۸۰۰۰۰۰ ريال( هشتصد هزار ريال) بابت وجه ثبت نام قابل پرداخت به صورت اينترنتي از طريق رمز دوم کارت هاي عابر بانک، بانک  هاي عضو شتاب (درفرم پرداخت اینترنتی وجه ثبت نام در فرایند ثبت نام) پرداخت نمایند و پس از پرداخت هزینه ثبت نام  مبلغ 67000000 (شصت و هفت میلیون ریال ) نيز بابت شهريه علي الحساب به صورت اينترنتي واريز نمايند. متذکر مي شود دانشجو جهت پرداخت اينترنتي شهريه نیز مي بايست از يکي از کارت بانک هاي عضو شتاب که داراي رمز اينترنتي و رمز دوم مي باشد استفاده نمايد.

قابل توجه پذيرفته شدگان :

مبلغ واريزي به هيچ وجه قابل برگشت نمي باشد. در ثبت نام خود دقت كافي به عمل آوريد.

2-سفته به مبلغ  120.000.000 میلیون ریال جهت پذيرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد که میبایست روی آن توسط شخص داوطلب وپشت آن توسط ضامن مانند نمونه تکمیل گردد . به داوطلبان توصیه می گردد که سفته ها را به دقت وبدون خط خوردگی ومنحصرا با خودکار آبی تکمیل نمایند. درغیر این صورت می بایست مجددا سفته راتهیه نموده وتکمیل نمایید.

3- تعهد نامه محضری .(متن تعهد نامه مانند نمونه کلیک نمایید)

تصویرآخرین حکم کارگزینی وفيش حقوقی ضامن جهت ارائه به دفتر اسناد رسمی الزامی است.ضامن می بایست شاغل در یکی از ارگانهای دولتی و يا ارگانهاي خصوصي معتبر و يا داراي پروانه كسب معتبر باشد.ضمناً ضامن مي تواند كارمند بازنشسته دولت نيز باشد.

تذکر مهم :

تذکر: کلیه مکاتبات با استفاده از اطلاعات پایه از طریق سیستم اتوماسیون آموزشی انجام می پذیرد. عدم تکميل فرم ها، يا درج اطلاعات غلط و يا به صورت ناقص موجب عدم ثبت نام نهايي ومشکلات آتی مي گردد و عواقب آن به عهده دانشجو خواهد بود.