Shiraz University

ثبت نام ترم تابستان 95-96

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی

اطلاعیه برگزاری ترم تابستان 1396

بدین‏وسیله به اطلاع دانشجویان محترم می‌رساند، ترم تابستانی سال تحصیلی 96-95 در دانشگاه شیراز برگزار خواهد شد. تمامی دانشجویان دانشگاه‏های وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور، مجاز به ثبت نام هستند.

برنامه زمان‏بندی

ثبت نام مقدماتی

29 خرداد تا 2 تیرماه

ثبت نام

10 تا 15 تیرماه

شروع کلاس‌ها

17 تیرماه

پایان کلاس‏ها

25 مردادماه

تاریخ آزمون‎های پایان‏ترم

28 مرداد تا 1 شهریورماه

مقررات و ضوابط

ضروری است ضوابط و مقررات ترم تابستان به شرح زیر مورد توجه قرار گیرد. بدیهی است مسئولیت عدم رعایت ضوابط و مقررات بر عهده متقاضی است.

1. جهت اطلاع از لیست دروس ارائه شده به وب‏سایت دانشگاه شیراز به نشانی shirazu.ac.ir بخش اخبار و اطلاعیه‏ها مراجعه فرمایید.

2. ثبت نام ترم تابستان صرفاً به صورت حضوری انجام می‏شود.

3. طول دوره ترم تابستان 6 هفته، بدون در نظر گرفتن زمان آزمون‎‏ها، است.

4. دروس دو واحدی 5 ساعت در هفته، دروس سه واحدی 8 ساعت در هفته و دروس چهار واحدی 11 ساعت در هفته تشکیل می‏گردد.

5. حداکثر واحد قابل اخذ در ترم تابستان 6 واحد است.

6. حذف و اضافه در ترم تابستان امکان‌پذیر نیست.

7. شهریه ترم تابستان پس از انتخاب واحد از دانشجو اخذ می‏گردد.

8. در صورت عدم مراجعه، انصراف و یا حذف دروس انتخاب شده توسط دانشجو به هر دلیل، شهریه واریز شده به هیچ عنوان قابل استرداد نیست.

9. در صورتی که درس یا درس‏هایی از سوی آموزش دانشکده به علت نرسیدن به حدنصاب لازم حذف گردد، شهریه پرداختی با تایید معاونت آموزشی دانشکده و پس از طی مراحل اداری توسط مدیریت امور مالی دانشکده قابل بازگشت خواهد بود.

10. اخذ دروس با تداخل زمانی کلاس یا آزمون پایان‌ترم به هیچ وجه امکان‏پذیر نخواهد بود.

11. تمامی کلاس‏ها به صورت حضوری برگزار می‏گردد.

12. حضور دانشجو در تمام جلسه‏های هر درس الزامی است و اگر غیبت دانشجو در هر درس از 3 جلسه تجاوز نماید، مطابق ضوابط نمره صفر در آن درس منظور خواهد شد. در صورت ارائه دلیل و تشخیص موجه بودن غیبت تا قبل از شروع زمان آزمون‏های پایان ترم، درس مورد نظر حذف می‏گردد.

13. امکانات خوابگاهی،  سلف سرویس و وسیله ایاب و ذهاب در ترم تابستان مهیا نیست.

14. ضروری است دانشجویان سایر دانشگاه‏ها در زمان ثبت نام فرم میهمان (که در آن نام دانشگاه مبدا، شماره ملی، عنوان درس، تعداد واحد درسی، شماره نامه ثبتی و تاریخ نامه که به تایید مدیریت امور آموزشی دانشگاه مبدا رسیده است، قید می‌شود) دریافت نمایند. عواقب هرگونه مغایرت در واحدهای اخذ شده توسط دانشجو با فرم میهمان بر عهده دانشجو است و دانشگاه هیچ‏گونه مسئولیتی در خصوص تغییر، جابجایی، حذف و مکاتبه با دانشگاه مبدا در خصوص این مغایرت و یا بازگشت شهریه ندارد.

15. دانشجویان دانشگاه شیراز، برای اخذ دروس پایه یا تخصصی، باید فرم موافقت بخش را ارائه نمایند.

16. کلاس‏های ترم تابستان در محل پردیس دانشگاه شیراز به نشانی شیراز، خیابان قصردشت، نبش خیابان قم‏آباد برگزار می‏گردد. شماره تماس‏های 2155  3613 – 071،  2156  3613 - 071 و 2161 3613 – 071 برای اطلاعات بیشتر در دسترس هستند.

شهریه

شهریه ثابت

900.000 ریال

شهریه متغیر هر واحد درسی عمومی غیرعملی

400.000 ریال

شهریه متغیر هر واحد درسی پایه و تخصصی

500.000 ریال

لیست دروس ارائه شده ترم تابستان 96 در دانشگاه شیراز متعاقبا در سایت دانشگاه اعلام می‏گردد .