Shiraz University
International Division (SUID)

اطلاعیه ثبت نام نهایی پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی ارشد آزمون تحصیلات تکمیلی سال تحصيلي ۹۶-۹۵ پردیس دانشگاه شیراز

ضمن عرض تبريك و خير مقدم و آرزوي موفقيت براي پذيرفته شدگان تکمیل ظرفیت آزمون كارشناسي ارشد سال تحصيلي ۹۵-۹۶، پردیس دانشگاه شيراز توجه پذيرفته شدگان محترم را به نكات زير جلب مي نمايد.

دانشجوی گرامی، فرآیند ثبت نام شما در دانشگاه شیراز به ۲ صورت ثبت نام اینترنتی و حضوری به انجام خواهد رسید که انجام هر دو نوع ثبت نام، الزامی است.

1. ثبت نام اینترنتی:

این نوع ثبت نام از تاریخ شنبه 95/08/15 لغایت چهارشنبه 95/08/19 از طریق سایت پردیس دانشگاه شیراز به آدرس suid.shirazu.ac.ir شروع خواهد شد. لازم است برای ثبت نام اینترنتی، حتماً از قبل، اسکن مدارک مورد نیاز که در ذیل این اطلاعیه آمده است تهیه شده باشد.
( عکس ۴×۳  با رزولوشن ۳۰۰dpi و فرمت jpg و بقیه مدارک با رزولوشن ۱۵۰dpi و فرمت jpg ).

توجه: حجم هریک از فایلهای بالا از KB  ۳۰۰ نباید بیشتر باشد.

ثبت نام اینترنتی شامل مراحل زیر است:

1. ورود به سایت پردیس دانشگاه شیراز به آدرس suid.shirazu.ac.ir
  2. مشاهده لینک ثبت نام پذیرفته شدگان در سایت و کليک برروي لینک ثبت نام
  3. درج شماره داوطلبی، شماره شناسنامه وکد ملی و تایید آن
  4. دریافت شناسه کاربری و رمز عبور و مشاهده لینک ورود به سیستم اتوماسیون آموزشی و تایید آن
  5. مشاهده سیستم اتوماسیون آموزشی دانشگاه شیراز و درج شماره کاربری و رمز عبور و تایید آن
  6. مشاهده دستور العمل ثبت نام و مطالعه دقیق آن
  7. تکمیل اطلاعات پایه به صورت صحیح و تکمیل تک تک فرم های ثبت نام و تایید آنها. بدیهی است که تکمیل هریک از فرم ها اجباری بوده و در صورت عدم تکمیل آن  امکان ورود به فرم های بعدی وجود ندارد.

تذکر: كليه مكاتبات با استفاده از اطلاعات پايه از طريق سيستم اتوماسيون آموزشي انجام مي پذيرد. لذا عدم تکميل فرم ها، يا درج اطلاعات غلط و يا به صورت ناقص موجب عدم ثبت نام نهايي و مشكلات آتي  مي گردد و عواقب آن به عهده دانشجو خواهد بود.

1. ثبت نام حضوری :

پس از اتمام ثبت نام اینترنتی لازم است در تاریخ  شنبه 95/09/20 با دردست داشتن اصل و کپی مدارک لازم به آدرس : خیابان قصردشت – نبش قم آباد – دانشکده پردیس بین الملل شخصا" مراجعه نمایید.  شایان ذکراست انتخاب واحد نیمسال دوم ۹۵ منوط به ثبت نام حضوری و تایید نهایی تکمیل پرونده می باشد لذا تاکید می شود در تاریخ اعلام شده حتما" حضور داشته باشید.

ثبت نام حضوری ساعت ۱۲-۸ صبح و ۱۵-۱۳ بعداز ظهر خواهد بود.

توجه : عدم مراجعه پذیرفته شدگان در تاریخ تعیین شده برای ثبت نام به منزله انصراف از ادامه تحصیل تلقی خواهد شد. ضمناً حضور شخص پذیرفته شده برای ثبت نام الزامی است.

* مدارک آموزشی لازم :

-اصل مدرک کارشناسي (ليسانس) مورد تائيد وزارت علوم يا وزارت بهداشت و يا شوراي انقلاب فرهنگي كه در آن معدل دوره كارشناسي (ليسانس) قيد شده و يک برگ کپي آن.  (جهت دارندگان مدرک معادل کارشناسي تائيديه وزارت علوم ضروري است)

فرم شماره ۱۴ ( فرم معدل) جهت دانشجويان سال آخر (مندرج در سايت سازمان سنجش آموزش کشور)

-  اصل شناسنامه و کارت ملي و دوسري فتوکپي از تمام صفحات آن

- ۶ قطعه عکس  ۴×۳  جديد جهت خواهران و۱۲ قطعه جهت برادران

-  مدرک نظام وظيفه عمومی  جهت  برادران و کپی آن

-  حکم مرخصي سالانه يا موافقت کتبي و بدون قيد و شرط سازمان متبوع براي کارمندان دولت

- فرم شماره ۱۳ جهت فارغ التحصيلان رتبه اول دوره کارشناسي

- معرفي نامه رسمي از سازمان آموزش و پرورش محل خدمت  جهت استفاده کنندگان امتياز دبيري

- واريز مبلغ -/۸۰۰۰۰۰ ريال(هشتصد هزار ريال) بابت وجه ثبت نام قابل پرداخت به صورت اينترنتي از طريق رمز دوم کارت هاي عابر بانک، بانک  هاي عضو شتاب (درفرم پرداخت اینترنتی وجه ثبت نام در فرایند ثبت نام)

تأکید می شود وجه ثبت نام حتما" بایستی از طریق اینترنت به حساب مربوطه واریز شده و به هیچ عنوان در ثبت نام حضوری قابل پرداخت نیست.

مدارک مالی لازم:

1- پذيرفته شدگان لازم است علاوه بر مبلغ فوق، مبلغ 67.000.000 ریال(شصت و هفت ميليون ريال) نيز بابت شهريه علي الحساب به صورت اينترنتي واريز نمايند. متذکر مي شود دانشجو جهت پرداخت اينترنتي شهريه خود مي بايست از يکي از کارت بانک هاي عضو شتاب که داراي رمز اينترنتي و رمز دوم مي باشد استفاده نمايد.

قابل توجه پذيرفته شدگان :

مبلغ واريزي به هيچ وجه قابل برگشت نمي باشد. در ثبت نام خود دقت كافي به عمل آوريد.

2-سفته به مبلغ  120.000.000 میلیون ریال جهت پذيرفته شدگان مقطع كارشناسي ارشد که میبایست روی آن توسط شخص داوطلب وپشت آن توسط ضامن مانند نمونه تکمیل گردد . به داوطلبان توصیه می گردد که سفته ها را به دقت وبدون خط خوردگی ومنحصرا با خودکار آبی تکمیل نمایند. درغیر این صورت می بایست مجددا سفته راتهیه نموده وتکمیل نمایید.

توجه: در صورتیکه تعداد سفته های دریافتی از بانک کمتر از 5 عدد باشد، به جای اطلاعات ما بقی سفته ها در ثبت نام اینترنتی عدد 0 وارد نمایید. و در صورت بیشتر بودن تعداد سفته ها تا 5 تا را وارد نموده و بعد جمع کل 12.000.000 را وارد نمایید.

3- تعهد نامه محضری .(متن تعهد نامه مانند نمونه کلیک نمایید)

تصویرآخرین حکم کارگزینی وفيش حقوقی ضامن جهت ارائه به محضر الزامی است.ضامن می بایست شاغل در یکی از ارگانهای دولتی و يا ارگانهاي خصوصي معتبر و يا داراي پروانه كسب معتبر باشد.ضمناً ضامن مي تواند كارمند بازنشسته دولت نيز باشد.

ضمناً اطلاعات اين مدارك بايد در ثبت نام اينترنتي شما درج گردد. درج اطلاعات اشتباه پي گرد قانوني دارد.

پذیرفته شدگان عزیز توجه داشته باشند که نیازی به اسکن کردن مدارک مالی نیست و تنها می بایست اطلاعات آنها وارد ثبت نام اینترنتی شود.

نمونه سفته تکمیل شده کلیک نمایید.

-   قابل توجه دانشجویان مشمول نظام وظیفه:

- کلیه دانشجویان مشمول نظام وظیفه  لازم است علاوه بر مدارک مربوط به ثبت نام که در بالا  ذکر گردیده مدارک زیر جهت تشکیل پرونده نظام وظیفه تهيه و به پليس + ۱۰ مراجعه نمايند و فرم ثبت نام اوليه را از پليس + ۱۰ اخذ و در روز ثبت نام حضوري به همراه داشته باشند.

-  دونسخه پرینت فرم تکمیل شده درخواست معافیت تحصیلی (دریافت از فرایند ثبت نام)

- یک نسخه پرینت تکمیل شده مشخصات فردی مشمول جهت صدور مجوز ثبت نام (دریافت از فرایند ثبت نام)

- یک نسخه کپی کارت ملی

- یک نسخه کپی شناسنامه

- یک نسخه کپی آخرین مدرک تحصیلی

- یک قطعه عکس رنگی زمینه سفید پرسنلی

* تذكر : آدرس پليس + ۱۰ به پیوست مطالعه فرمایید.

توجه :

1. کلاس ها از روز95/11/16 شروع خواهد شد.
  •  شماره تلفن جهت اطلاع از مدارک ثبت نامی ۰۷۱۳۶۱۳۳۹۷۰
  • شماره تلفن جهت اطلاع از ثبت نام اینترنتی۰۷۱۳۶۱۳۳۹۰۸ و۰۷۱۳۱۶۱۳۳۹۰۹