Shiraz University
International Division (SUID)

تاریخچه

پردیس بین الملل دانشگاه شیراز در بهمن ماه 1383 شروع به كار نمود. در ابتدا این واحد تنها با 3 كلاس و 7 استاد  راه اندازی شد و در طی 10 سال تعداد كل دانشجویان به حدود1700 نفر رسیده است. اين واحد جهت سال تحصیلی 95 در 76 رشته- گرایش  مقطع کارشناسی ارشد و 46 رشته - گرایش در مقطع دکتری دانشجو می پذیرد.

هدف از راه اندازی پردیس بین الملل
دانشگاه شیراز به علت تعداد زیاد متقاضیان ورود به دانشگاه ها، و اینکه عده زیادی از علاقمندان به تحصیل در دانشگاه در مقطع تحصیلات تكمیلی پشت در های كنكور جا می مانند. در بسیاری از موارد این افراد با صرف مخارج گزاف روانه كشور های خارجی می گردند وسرمایه زیادی از كشور خارج نموده و موجبات نگرانی خانواده ها را نیز فراهم می آورند. بدین جهت دانشگاه شیراز در صدد بر آمد تا با تاسیس یك واحد بین المللی امكان تحصیل در داخل كشور و دانشگاه معتبری چون دانشگاه شیراز برای این افراد فراهم آید.

اساتید پردیس بین الملل
تمامی اساتیدی كه در این واحد مشغول به تدریس می باشند، از اساتید دانشگاه شیراز هستند. در موارد معدودی نیز از اساتید دانشگاه های معتبر كشور  به صورت پروازی استفاده شده است.