مرکز تحقیقات تابش

Research Center

فراخوان ششمین دوره جایزه فیزیک بهداشت سیمین منتشر شد

فراخوان ششمین دوره جایزه فیزیک بهداشت سیمین منتشر شد، متقاضیان می‌توانند آثار پژوهشی خود را در محورهای پژوهشی حفاظت در برابر پرتوهای یونساز و غیریونساز، دزیمتری بیمار، پرسنل و افراد جامعه، حفاظ‌گذاری، پایش محیطی پرتوها، رادیوبیولوژی و سوانح و حوادث پرتویی تا تاریخ 19 مردادماه سال 1399 با مراجعه به سایت جایزه به نشانی: http://www.siminaward.ir ارسال نمایند.

برگزاری دوره حفاظت در برابر اشعه درچالوس و اهواز

برگزاری دوره مقدماتی حفاظت در برابراشعه ویژه مراکز پزشکی در شهر چالوس در آبان ماه 98 و شهر اهواز در دی ماه 98

توسط مرکز تحقیقات تابش دانشگاه شیراز با همکاری شرکت سنجش پرتو مهر آرشیدا

تلفن تماس:

طرح بازیافت باتری فرسوده توسط مرکز تحقیقات تابش

پویش جمع‌آوری باتری‌های قلمی فرسوده به همت مرکز تحقیقات تابش شروع شد، این برنامه با هدف ارتقای فرهنگ نظافت و بهداشت اجتماعی با تأکید بر کاهش تولید و تفکیک زباله از مبدأ اجرا می‌شود.

پژوهش های برگزیده پنجمین دوره جایزه ملی فیزیک بهداشت سیمین

بدینوسیله به اطلاع میرساند داوری پژوهش های رسیده به دبیرخانه جایزه فیزیک بهداشت سیمین مربوط به سال 97-98 به پایان رسید. با توجه به محورهای پژوهشی اعلام شده در فراخوان جایزه، از بین 15 پژوهش ارسالی به دبیرخانه جایزه، دو پژوهش زیر به عنوان پژوهش برتر انتخاب گردید.

1. آقای آرمین مسیبی عمیدآبادی

از پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای- پژوهشکده کاربرد پرتوها

استاد راهنما: جناب آقای دکتر فرهود ضیائی

برندگان سومین دوره جایزه فیزیک بهداشت سیمین 1395

بدینوسیله به اطلاع میرساند داوری پژوهش های رسیده به دبیرخانه جایزه فیزیک بهداشت سیمین مربوط به سال 1395 به پایان رسید. با توجه به محور های پژوهشی اعلام شده در فراخوان جایزه، از بین 14 پژوهش ارسالی به دبیرخانه جایزه، سه پژوهش زیر به عنوان پژوهش برتر انتخاب گردید.

رتبه اول:

طراحی و دوزیمتری سپر حفاظتی گناد برای آزمون های رادیولوژیکی لگن کودکان

اطلاعیه برگزاری مراسم اهداء جوایز دومین دوره جایزه ملی فیزیک بهداشت سیمین

بدینوسیله باستحضار می رساند مراسم اهداء جوایز دومین دوره جایزه سالانه ملی فیزیک بهداشت سیمین در تاریخ 1395/12/04 ساعت 10 الی 12 در سالن قطب دانشکده مهندسی مکانیک به آدرس شیراز، خیابان ملاصدرا، دانشکده مهندسی مکانیک، طبقه سوم برگزار می گردد.   از علاقمندان جهت شرکت در این مراسم دعوت بعمل می آید.

معرفی سایت جایزه ملی سالانه فیزیک بهداشت سیمین

احتراماً باطلاع میرساند:

جایزه ی سالانه ی فیزیک بهداشت سیمین با هزینه شخصی بنیانگذار این جایزه، خانم مهندس سیمین مهدی زاده نادری و با همکاری مرکز تحقیقات تابش دانشگاه شیراز و انجمن حفاظت در برابر اشعه ایران، به منظور پیشرفت و تشویق دانشجویان رشته های مرتبط با پرتوها (مهندسی هسته ای، فیزیک پزشکی، فیزیک هسته ای، رادیولوژی، رادیوبیولوژی، مهندسی بهداشت محیط، مهندسی بهداشت حرفه ای و سایر رشته ها)، در نظر گرفته شده است.

دبیرخانه جایزه آماده دریافت پیشنهادهای بازدیدکنندگان گرامی سایت می باشد.  Info@SiminAward.ir

دوره های آموزش حفاظت در برابر اشعه -------> تابستان 1396

کانال تلگرام مرکز تحقیقات تابش دانشگاه شیراز

توجه: اطلاع رسانی دوره ها و اطلاعیه های مرکز تحقیقات تابش دانشگاه شیراز از طریق کانال تلگرام زیر

برندگان دومین دوره جایزه فیزیک بهداشت سیمین سال 94

برندگان دومین دوره جایزه سیمین ( سال 94)

با توجه به نتایج داوری و عدم و جود اختلاف معنی دار بین سه پروژه زیر، هر سه به طور مساوی به عنوان برگزیدگان دومین دوره اعلام می گردند.

طراحی حفاظ های عاری از سرب با استفاده از نانوذرات تنگستن و بررسی ویژگی های آن به عنوان یک حفاظ

خانم عهدیه آغاز

طراحی و ساخت یک فانتوم چند منظوره تیروئید مرد و زن بالغ و بررسی کاربردهای مختلف آن

سؤالات متداول جایزه فیزیک بهداشت سیمین

1. جایزه به چند طرح در هر سال تعلق می گیرد ؟
  • جایزه فیزیک بهداشت پرتوی سیمین به مبلغ تعیین شده در هر سال  می تواند به یک طرح تا حداکثر سه طرح برتر اهدا شود.