مرکز تحقیقات تابش

Research Center

برندگان سومین دوره جایزه فیزیک بهداشت سیمین 1395

بدینوسیله به اطلاع میرساند داوری پژوهش های رسیده به دبیرخانه جایزه فیزیک بهداشت سیمین مربوط به سال 1395 به پایان رسید. با توجه به محور های پژوهشی اعلام شده در فراخوان جایزه، از بین 14 پژوهش ارسالی به دبیرخانه جایزه، سه پژوهش زیر به عنوان پژوهش برتر انتخاب گردید.

رتبه اول:

طراحی و دوزیمتری سپر حفاظتی گناد برای آزمون های رادیولوژیکی لگن کودکان

اطلاعیه برگزاری مراسم اهداء جوایز دومین دوره جایزه ملی فیزیک بهداشت سیمین

بدینوسیله باستحضار می رساند مراسم اهداء جوایز دومین دوره جایزه سالانه ملی فیزیک بهداشت سیمین در تاریخ 1395/12/04 ساعت 10 الی 12 در سالن قطب دانشکده مهندسی مکانیک به آدرس شیراز، خیابان ملاصدرا، دانشکده مهندسی مکانیک، طبقه سوم برگزار می گردد.   از علاقمندان جهت شرکت در این مراسم دعوت بعمل می آید.

تخفیف برای دوره های حفاظت در برابر اشعه

مرکز تحقیقات تابش دانشگاه شیراز در نظر دارد به کسانی که مدت عضویت آن ها در انجمن حفاظت در برابر اشعه ایران بیش از یکسال باشد، جهت ثبت نام در دوره های حفاظت در برابر اشعه 20% تخفیف منظور کند.

آدرس انجمن حفاظت در برابر اشعه ایران:

معرفی سایت جایزه ملی سالانه فیزیک بهداشت سیمین

احتراماً باطلاع میرساند:

جایزه ی سالانه ی فیزیک بهداشت سیمین با هزینه شخصی بنیانگذار این جایزه، خانم مهندس سیمین مهدی زاده نادری و با همکاری مرکز تحقیقات تابش دانشگاه شیراز و انجمن حفاظت در برابر اشعه ایران، به منظور پیشرفت و تشویق دانشجویان رشته های مرتبط با پرتوها (مهندسی هسته ای، فیزیک پزشکی، فیزیک هسته ای، رادیولوژی، رادیوبیولوژی، مهندسی بهداشت محیط، مهندسی بهداشت حرفه ای و سایر رشته ها)، در نظر گرفته شده است.

دبیرخانه جایزه آماده دریافت پیشنهادهای بازدیدکنندگان گرامی سایت می باشد.  Info@SiminAward.ir

دوره های آموزش حفاظت در برابر اشعه -------> تابستان 1396

کانال تلگرام مرکز تحقیقات تابش دانشگاه شیراز

توجه: اطلاع رسانی دوره ها و اطلاعیه های مرکز تحقیقات تابش دانشگاه شیراز از طریق کانال تلگرام زیر

برندگان دومین دوره جایزه فیزیک بهداشت سیمین سال 94

برندگان دومین دوره جایزه سیمین ( سال 94)

با توجه به نتایج داوری و عدم و جود اختلاف معنی دار بین سه پروژه زیر، هر سه به طور مساوی به عنوان برگزیدگان دومین دوره اعلام می گردند.

طراحی حفاظ های عاری از سرب با استفاده از نانوذرات تنگستن و بررسی ویژگی های آن به عنوان یک حفاظ

خانم عهدیه آغاز

طراحی و ساخت یک فانتوم چند منظوره تیروئید مرد و زن بالغ و بررسی کاربردهای مختلف آن

سؤالات متداول جایزه فیزیک بهداشت سیمین

1. جایزه به چند طرح در هر سال تعلق می گیرد ؟
  • جایزه فیزیک بهداشت پرتوی سیمین به مبلغ تعیین شده در هر سال  می تواند به یک طرح تا حداکثر سه طرح برتر اهدا شود.