Shiraz University arm دانشگاه شیراز
 | English

حضور دكتر لنكراني در دانشگاه شيراز

دكتر كامران باقري لنكراني، سخنگوي جبهه‌ی پايداري، روز بیست و دوم آذر ماه جاری در تالار فجر دانشگاه شيراز حضور يافت و به سؤالات دانشجويان پاسخ داد.

قرار بود دكتر مصطفي كواكبيان، دبيركل حزب مردم‌سالاري هم در اين جلسه حضور يابد؛ امّا به گفته‌ی دبير انجمن فرهنگ و سياست دانشگاه شيراز، به دليل تأخير در پرواز، از جلسه‌ی مناظره با دكتر لنكراني، جا ماند.

اين جلسه بيش از 2 ساعت به طول انجاميد و با استقبال دانشجويان مواجه شد.

سخنگوي جبهه‌ی پايداري انقلاب اسلامي در اين مراسم گفت: در بررسي وقايع اجتماعي نبايد نگاه احساسي داشت.

دكتر لنكراني افزود: انديشه‌ورزي بهترين راه براي مطالعه‌ی وقايع اجتماعي است و بايد در بررسي وقايع نگاهي انديشمندانه داشت.

وي تصريح كرد: يكي از آفات در كشور اين است كه برخي مي‌گويند ما سياست‌ورز و سياست‌محور هستيم و از راه دعواهاي قدرتي و فراز و نشيب‌هاي آن، زندگي را دنبال نموده و به امرار معيشت مي‌پردازند.

دكتر باقري لنكراني ابراز داشت: داستان تلخي در كشور است كه متأسفانه گروهي كه به عنوان روشنفكر در كشور هستند در بسياري از مواقع آن طور كه بايد و شايد برخورد نكردند.

وزیر پیشین بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: مهم‌ترين برخورد اين‌ها با توسعه و پيشرفت بوده و در بين روشنفكران ايراني، توسعه و پيشرفت، شبيه شدن به اروپاي غربي است.

وي با اشاره به تاريخ روشنفكري در ايران اظهار داشت: گروهي كه به عنوان روشنفكر در تاريخ 150 سال اخير كشورمان مي‌شناسيم و اين پرچم را براي خودشان قرار دادند، در بعضي مواقع با انديشه‌ورزي پيش نرفته‌اند.

دكتر لنكراني گفت: بعضي‌ها خودشان را مجاز مي‌دانند كه در خارج مقيم شوند و حقوق دريافت كنند كه دليل آن نگاه روبنايي و احساسي است و چطور مي‌شود كسي ادعاي آزادي، همراهي با محرومان و ... را داشته باشد؛ امّا خودش را مجاز به اين كار ببيند.

وزير بهداشت دولت نهم اضافه كرد: براي من تلخ است كه مهاجراني كه سمت‌هايي در جمهوري اسلامي داشته است، اكنون در خارج از كشور حقوق دريافت كند و كلاس‌هاي زبان فارسي براي جاسوساني كه قصد ورود به ايران و جاسوسي را دارند، بگذارد و از اين طريق درآمد داشته باشد.

دكتر لنكراني ابراز کرد: اگر جاي دوستان اصلاح‌طلب بودم، براي هميشه تكليفم را با خارج‌نشين‌ها مشخص مي‌كردم و اگر چنين موضعي اتخاذ كنند، به‌ طور حتم مورد تشويق عموم قرار مي‌گيرند.

وي در پاسخ به سؤال يكي از دانشجويان مبني بر اين‌كه آيا شما در جبهه‌ی پايداري، منتقد جريان انحرافي هستيد، گفت: من قائل به جريان انحرافي نيستم؛ زیرا اين جريان زماني وجود دارد كه پشت آن فكر، انديشه، اصول و جنبش مردمي باشد و بهتر است نام گروه حاشيه‌ساز دولت را به كار ببريم.

سخنگوي جبهه‌ی پايداري انقلاب اسلامي، ادامه داد: اين گروه ادعاي نظريه‌پردازي دارند؛ امّا آنچه مي‌بينيم تنها حركاتي در چارچوب ماندن در قدرت است و مباني نظري ندارند؛ هر چند كه تلاش مي‌كنند برايش مباني نظري بتراشند.

دكتر لنكراني در بخش ديگري از سخنان خود در پاسخ به دانشجويان اظهار داشت: اين‌كه احمدي‌نژاد معضل ايران است را قبول ندارم و با رئيس‌ جمهور انتحاري برخورد كردن، درست نيست.

وي ادامه داد: احمدي‌نژاد واقعيتي در تاريخ ايران است؛ من به وي انتقاداتي جدي داشتم و الان نيز انتقادات جدي در بخش‌هاي اقتصادي و فرهنگي دارم.

سخنگوي جبهه‌ی پايداري بيان داشت: احمدي‌نژاد خوبي‌هاي زيادي دارد و نبايد اين را فراموش كنيم.

اين فعال سياسي در پاسخ به سؤال ديگري، به فعاليت و حرف‌هاي برخي ايرانيان خارج‌نشين اشاره كرد و گفت: خجالت‌آور است كه برخي ايرانيان خارج‌نشين حمله به ايران را تئوريزه كنند.

دكتر لنكراني همچنين از برخي اصولگرايان نيز انتقاد كرد و افزود: برخي با اصولگرايي دكان‌وار برخورد مي‌كنند و فكر مي‌كنند پولي در آن است و به اين روش مي‌توانند منفعتي كسب كنند.

سخنگوي جبهه‌ی پايداري اضافه کرد: قبول داريم محصولي ثروت دارد؛ اين فرد ثروت خود را از راه‌هاي حلال و معقول كه آن نيز ساخت و ساز بوده به دست آورده است نه رانت‌خواري.

وي افزود: انتقادات به اين مدل زندگي به معناي خلاف شرع را درست و جايز نمي‌دانم.

سخنگوي جبهه‌ی پايداري ادامه داد: من در هيچ كدام از دو دوره به خاتمي رأي ندادم و هيچ وقت تلاش نكردم در اداره‌ی امور وي به دنبال ايجاد كم و كاستي باشم؛ چون مملكت را از آنِ همه مي‌دانم كه بايد براي ثبات و پيشبرد اهداف آن تلاش كرد.

وزير پیشین بهداشت در بخش ديگري از سخنان خود گفت: افرادي كه اسلامي شدن دانشگاه را در تفكيك جنسيتي و سختگيري‌ها مي‌دانند، بي‌شك به دنبال اسلامي شدن نيستند و از يك كار عميق فرار مي‌كنند.

دكتر لنكراني خاطرنشان کرد: اسلامي شدن به محتواي آموزشي بستگي دارد و اين غلط است که كسي وسط كلاس ديوار بكشد و چادر بزند.

وي بيان داشت: امّا بايد اين نكته را نيز بگوييم كه طبق تحقيقاتي كه در دنيا انجام شده، در برخي مباحث آموزشي، اگر كلاس مختلط باشد، بهره‌ی آموزشي آن كمتر از كلاس تك جنسيتي است.

اين فعال سياسي افزود: افراط و تفريط بد است؛، بايد عاقلانه برخورد گردد و در جاهايي كه اين موضوع قابل اجرا شدن است، تفكيك جنسيتي انجام شود و جاهايي كه دليل ندارد اقدامي انجام نگيرد.

دكتر لنكراني با اشاره به اين‌كه بايد مراقب باشيم كه فريب افراد و يا تفكرات آن‌ها را نخوريم يادآور شد: زماني آقاي "گ" كه در حال حاضر در خارج از كشور حضور دارد، خود را در زندان معترض نشان مي‌داد و اعلام كرد كه غذا نمي‌خورم؛ در حالي كه من فهميدم در خلوت غذا مي‌خورد و امروز همين آقا در خارج از كشور جلسه‌ها مي‌گذارد و سخنراني فراوان عليه نظام دارد و بعضی از مواقع گفته‌هاي اين فرد بيشتر به ديوانگان شباهت دارد.

وي افزود: خانم "ع"، بانويي كه برنده‌ی جايزه‌ی نوبل جهاني شد، به گفته‌ی اساتيد دانشگاه از تنبل‌ترين افراد دانشگاه بوده كه اساتيد تنها براي اين‌كه اين فرد هر چه سريع‌تر دانشگاه را ترك كند به او نمره دادند و سپس نيز در جايگاه‌هاي خاص حضور داشته است.

دكتر لنكراني تصريح كرد: نبايد افراد با صداقت و با طرز فكر مشخص را با برخي از اين زندانيان سياسي مقايسه كنیم و يا اين‌كه بخواهيم سنگ فراريان را به سينه بزنيم.

پيوندها | نقشه سايت