اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان ميهماني سال تحصیلی ۹۹-۹۸ دانشگاه شیراز

ضمن عرض تبريك و خير مقدم و آرزوي موفقيت براي پذيرفته شدگان ميهماني نيمسال اول ۹۸، دانشگاه شيراز توجه دانشجويان محترم را به نكات زير جلب مي نمايد.

دانشجوی گرامی، فرآیند ثبت نام شما در دانشگاه شیراز به ۲ صورت، ثبت نام اینترنتی و حضوری به انجام خواهد رسید که انجام هر دو نوع ثبت نام، الزامی است.

1. ثبت نام اینترنتی:

این نوع ثبت نام از تاریخ چهارشنبه۲۰/۶/۹۸ لغایت شنبه ۲۳/۶/۹۸ از طریق سایت دانشگاه شیراز به آدرس www.shirazu.ac.ir شروع خواهد شد. لازم است برای ثبت نام اینترنتی، حتماً از قبل، اسکن مدارک مورد نیاز که در ذیل این اطلاعیه آمده است تهیه شده باشد(عکس ۴×۳  با رزولوشن ۳۰۰dpi و فرمت jpg و بقیه مدارک با رزولوشن ۱۵۰dpi و فرمت jpg).

توجه: حجم هریک از فایلهای بالا از KB  ۳۰۰ نباید بیشتر باشد.

ثبت نام اینترنتی شامل مراحل زیر است:

الف- به سایت دانشگاه شیراز به آدرس www.shirazu.ac.ir وارد شويد.

ب به لينک ثبت نام اينترنتي دانشجويان مهمان مراجعه نماييد.

ج- اطلاعات خواسته شده را وارد نماييد وشناسه و رمز کاربري دريافت نماييد.

تبصره: در قسمت شماره داوطلبي و شماره شناسنامه، شماره ملی خود را وارد نمائید.

د با شناسه و رمز کاربري داده شده به سيستم اتوماسيون آموزشي دانشجويي دانشگاه شيراز واردشويد.

هـ- تکمیل اطلاعات پایه به صورت صحیح و تکمیل تک تک فرم های ثبت نام و تایید آنها. بدیهی است که تکمیل هریک از فرم ها اجباری بوده و در صورت عدم تکمیل آن  امکان ورود به فرم های بعدی وجود ندارد.

تذکر : كليه مكاتبات با استفاده از اطلاعات پايه از طريق سيستم اتوماسيون آموزشي انجام مي پذيرد . لذا عدم تکميل فرم ها ، يا درج اطلاعات غلط و يا به صورت ناقص موجب عدم ثبت نام نهايي و مشكلات آتي  مي گردد و عواقب آن به عهده دانشجو خواهد بود .

۲- ثبت نام حضوری :

پس از اتمام ثبت نام اینترنتی لازم است بر اساس زمانبندی که از طریق سیستم اتوماسیون آموزشی دریافت می نمایید، از تاریخ یکشنبه۲۴/۶/۹۸ لغایت سه شنبه ۲۶/۶/۹۸ با دردست داشتن اصل و کپی مدارک لازم به دانشکده مربوطه شخصا" مراجعه نمایید.  شایان ذکراست انتخاب واحد نیمسال دوم ۹۸ منوط به ثبت نام حضوری و تایید نهایی تکمیل پرونده می باشد لذا تاکید می شود در تاریخ اعلام شده حتما" حضور داشته باشید.

ثبت نام حضوری ساعت ۱۲-۸ صبح و ۱۵-۱۴ بعداز ظهر خواهد بود .

توجه : عدم مراجعه پذیرفته شدگان در تاریخ تعیین شده برای ثبت نام به منزله انصراف از ادامه تحصیل تلقی خواهد شد . ضمناً حضور شخص پذیرفته شده برای ثبت نام الزامی است .

* مدارک لازم جهت پذیرفته شدگان در چارچوب آیین نامه وزارتی (با پرداخت شهریه نوع دوم و تکمیل فرم شماره ۱):

۱- اصل و کپي شناسنامه

۲- اصل و کپی کارت ملی

۳- اصل و کپي سند ازدواج و شناسنامه همسر جهت دانشجويان دختر، که در زمان دانشجوئي ازدواج نموده اند.

۴- اصل و کپي کارت انجمن بیماریهای خاص جهت متقاضياني که بند مربوط به موارد خاص بيماري را
                      تکميل نموده اند.

۵- سه قطعه عكس ۴×۳  جديد (تهيه شده در سال جاري)

۶- دانشجویانی که در سامانه خدمات آموزشی وزارت علوم ثبت نام ننموده اند می بایست فرم میهمان به صورت دستی از دانشگاه مبداء دریافت و در ثبت نام حضوری  به همراه کلیه مدارک اعلام شده ارائه نمایند.

۷- یک نسخه پرینت موافقت دانشگاه مبدا از سامانه خدمات آموزشی، سایت وزارت علوم برای دانشجویانی که در سامانه مربوطه در اردیبهشت ماه ثبت نام نموده اند.

۸- یک نسخه ریزنمرات که کلیه نمرات تا نیمسال دوم ۹۷ در آن درج شده باشد.

ویژه تمام پذیرفته شدگان:

• به اطلاع کلیه دانشجویان می رساند موافقت قطعی به میهمانی مشروط به وجود رشته و گرایش شما در دانشگاه شیراز می باشد. در غیر اینصورت قبولی اعلام شده کان لم یکن تلقی می گردد.
  • چنانچه تعداد واحدهای گذرانده شده در دانشگاه مبداء بیش از ۶۰ واحد درسی باشد، دانشگاه شیراز با درخواست انتقال شما موافقت نمی نماید.

- واريز مبلغ -/۱۵۷۰۰۰۰ريال( یک میلیون و پانصد و هفت هزار ريال) بابت هزینه امور ثبت نام قابل پرداخت به صورت اينترنتي از طريق رمز دوم کارت هاي عابر بانک، بانک  هاي عضو شتاب (درفرم پرداخت اینترنتی هزینه امور ثبت نام در فرایند ثبت نام)

تأکید می شود وجه ثبت نام حتما" بایستی از طریق اینترنت به حساب مربوطه واریز شده و به هیچ عنوان در ثبت نام حضوری قابل پرداخت نیست. ضمنا هزینه پرداخت شده به هیچ عنوان مسترد نمی گردد.

ویژه پذیرفته شدگان در چارچوب آیین نامه وزارتی (با پرداخت شهریه نوع دوم و تکمیل فرم شماره ۱):

• واریز مبلغ -/۹۰۰۰۰۰۰ ریال (نه میلیون ریال) با بت شهریه علی الحساب که مي بايست به صورت اينترنتي انجام پذيرد.

متذکر مي شود دانشجو جهت پرداخت اينترنتي شهريه خودمي بايست از يکي از کارت بانک هاي عضو شتاب که داراي رمز اينترنتي و رمز دوم مي باشد استفاده نمايد.

ویژه پذیرفته شدگان دکترای حرفه ای:

• واریز مبلغ -/۱۸۰۰۰۰۰۰ریال(هیجده میلیون ریال) با بت شهریه علی الحساب که مي بايست به صورت اينترنتي انجام پذيرد.

****

توجه:

• کلاس ها از روز ۲۳/۶/۹۸ شروع خواهد شد .
  • جهت اطلاع از برنامه درسی ترم اول ۹۸ بلافاصله پس از ثبت نام اینترنتی در روزهای اداری به بخش مربوطه مراجعه نموده و برنامه درسی هفتگی خود را دریافت نمائيد۰
  • جهت دریافت کارت دانشجویی به آدرس میدان ارم- پردیس ارم- روبروی استخر دانشگاه- ساختمان امور فرهنگی- واحد صدور کارت از ساعت ۱۲-۸ صبح و ۱۶-۱۴ بعد از ظهر مراجعه نمایید.
  • پاسخ گويي به مشکلات ثبت نام اينترنتي:
  • ادرس پست الکترونيک  sessadmin@shirazu.ac.ir
  • پاسخ گویی جهت اطلاع از مدارک ثبت نام : از طریق دانشکده و بخش های مربوطه صورت می پذیرد.

مدیریت امور آموزشی دانشگاه شیراز