❇ یادمان «شادروان استاد هاشم جاوید» به مناسبت یکمین سال درگذشت او، به همت مرکز حافظ‌شناسی و کرسی پژوهشی حافظ برگزار می‌شود.

❇ سیصدوبیست‌وچهارمین نشست حافظانه‌ی مرکز حافظ‌شناسی و کرسی پژوهشی حافظ، به «یادمان شادروان استاد هاشم جاوید» اختصاص یافت.

❇ در این مراسم که با همکاری اداره‌ی کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس و مرکز پژوهش‌‌های زبان و ادب فارسی دانشگاه شیراز، با حضور جمعی از اهالی فرهنگ و ادب کشور برگزار می‌شود،
دکتر رضا رستگاری و خانم لادن چالاک، سخنرانی خواهند کرد‌.

❇ استاد هاشم جاوید، شاعر و نویسنده‌ی‌ بزرگ شیرازی و حافظ‌پژوه نامدار معاصر، در اردیبهشت‌ماه سال گذشته درگذشت.
زنده‌یاد جاوید، آثار پژوهشی ارزشمندی از خود به یادگار گذاشته است که از آن جمله می‌توان به پژوهش‌های وی در زمینه‌‌ی حافظ‌پژوهی اشاره کرد.
ایشان علاوه‌بر تصحیح دیوان حافظ (قرائت‌گزینی انتقادی بر اساس تصحیحات چاپی دیوان حافظ) که با همکاری استاد بهاءالدین خرّمشاهی در سال ۱۳۷۸ به انجام رساند، کتاب گرانقدر حافظ جاوید را تدوین نمود که در ۱۱۰ مقاله، به‌تبیین دشواری‌های شعری حافظ، با ارائه‌ی‌ شواهد و دلایل متقن پرداخته است.

❇ این نشست، روز چهارشنبه ۲۹خردادماه‌‌ ۱۳۹۸، ساعت ۱۷:۳۰ در سالن شهید چمران (واقع در چهارراه ادبیات، ساختمان شماره‌ی ۱ دانشکده‌ی علوم دانشگاه شیراز) برگزار می‌گردد.

یادآور می‌شود، ورود برای عموم علاقه‌مندان آزاد است.

تاریخ برگزاری:
۱۳۹۸-۰۳-۲۹