اطــلاعیــه تکمیلی

فراخوان پذيرش دانشجوي استعداد درخشان وممتاز در مقطع دکتری  بدون آزمون برای سال تحصیلی۹۹ -۹۸

1. مهلت ثبت نام داوطلبان استفاده از آیین نامه ممتازین در مقطع دکتری به اتمام رسیده است و قابل تمدید نمی باشد.
  2. پرونده تمامی داوطلبان پذیرش بدون آزمون در مقطع دکتری  که فرایند ثبت نام آن ها به مرحله ارجاع رسیده است  مورد بررسی قرار گرفته است و تا اخر وقت شنبه مورخ ۹۸/۳/۴  متقاضیان می توانند نتیجه اولیه تقاضای خود را در قسمت توضیحات فرایند ثبت نام خود ، مشاهده نمایند. همچنین از طریق اتوماسیون آموزشی برای آن ها پیام ارسال خواهد شد.
  3. زمان مصاحبه دکتری بدون آزمون ، همزمان با مصاحبه آزمون دکتری نیمه متمرکز می باشد.
  4. جدول زمان بندی مصاحبه

مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه شیراز