کلیه‌ی واحدهای دانشگاه شیراز

با سلام  و احترام

با توجه به اینکه تعیین شعار برای دانشگاه‌، یکی از شیوه‌های رایج در سطح ملی و بین‌المللی، به‌منظور معرفی و برندسازی دانشگاه‌‌‌هاست که می‌تواند ظرفیت‌ها، رسالت‌ها و مأموریت‌های دانشگاه مدنظر را به‌خوبی در اذهان تداعی نماید و بیانگر اهداف، رویکردها و چشم‌اندازهای آن دانشگاه باشد؛ دانشگاه شیراز در نظر دارد، شعار ویژه‌ای، مختص این دانشگاه تعیین نماید.

به‌منظور مشارکت و اعلام نظر همه‌ی عزیزان، از کلیه‌‌ی اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه شیراز درخواست می‌شود،‌ شعار پیشنهادی خود را از تاریخ ۲۸/۲/۱۳۹۸ حداکثر به مدت یک ماه، به شرح جدول زیر، به مدیریت روابط عمومی دانشگاه، به نشانی pr@shirazu.ac.ir ارسال نمایند.

لازم به ذکر است، شعار پیشنهادی باید کوتاه، جذاب و مرتبط با رسالت دانشگاه باشد و همچنین از شعارهای دیگر دانشگاه‌های کشور و یا دانشگاه‌های بین‌المللی اقتباس و رونویسی نشده باشد.

برای آگاهی بیش‌تر از اهداف و رویکرد دانشگاه شیراز و ارائه‌ی شعاری مناسب در پیوند با این موضوع، دانشگاهیان عزیز می‌توانند به بخشی از سخنرانی اخیر دکتر نادگران، رئیس دانشگاه، درخصوص اهداف دانشگاه شیراز توجه نمایند:

«رویکرد اصلی دانشگاه شیراز در مقطع کنونی، کیفیت آموزش و پژوهش با تکیه بر همه‌ی ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل پژوهشی است و حرکت به سمت دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم در جهت نوآوری و کارآفرینی، با عنایت به باورهای اندیشمندان، در راستای حضور در متن جامعه و حل مسائل و مشکلات آن، ازجمله اهداف دانشگاه شیراز است. همچنین تربیت نیروی انسانی متعهد، متخصص زبده و ماهر و با توجه جدی و حمایتی و فعالیت‌های آموزش و پژوهش دانش‌بنیان متکی به هوش و خلاقیت بی‌نظیر جوانان و دانش‌آموختگان دانشگاه از دیگر اهداف این دانشگاه است».

*بدیهی است، به ارائه‌کنندگان شعار برگزیده‌ی دانشگاه، جوایز ارزنده‌ای اهدا می‌شود.

نمونه‌شعارهای دانشگاه‌های بین‌المللی:

• شعار دانشگاه کمبریج: دستاورد ما در اینجا فراگیری معرفت و دانسته‌های ارزشمند است.
  • شعار دانشگاه پرینستون: شکوفایی در پرتو انوار الهی.
  • شعار دانشگاه شیکاگو: بگذار تا دانش بیش‌تر و بیش‌تر رشد کند، تا زندگانی بشر غنی شود.
  • شعار دانشگاه پنسیلوانیا: قانون بدون اخلاق هیچ است.
  • شعار دانشگاه نیویورک: استقامت و پیشرفت.

نمونه‌شعارهای دیگر دانشگاه‌های کشور:

• شعار دانشگاه شیراز قبل از انقلاب: خرد و کوشش
  • شعار دانشگاه تهران: میاسای ز آموختن یک زمان.
  • شعار دانشگاه تربیت مدرس: خرد باید و دانش و راستی.
  • شعار دانشگاه الزهرا: زنان آگاه، جامعه‌ی پیشرفته.
  • شعار دانشگاه خوارزمی: آموختن برای زندگی بهتر.

شعار پیشنهادی

شغل و محل خدمت

آدرس و شماره تماس

* لازم به ذکر است هرکدام از شرکت کنندگان، تنها یک شعار می توانند ارائه دهند.

شماره تماس برای کسب اطلاعات بیش‌تر: ۰۷۱۳۶۲۸۶۴۱۸   یا ۰۷۱۳۶۲۸۶۴۵۰