رقابت علمی کنز تا 25 خرداد ماه تمدید شده است | دانشگاه شیراز

بسمه تعالی

هم‌چنان‌ که مستحضرید، جایزه مصطفی(ص) به‌عنوان عالی‌ترین نشان علمی جهان اسلام به‌همراه جایزه نقدی ۵۰۰،۰۰۰ دلاری به دانشمندان و پژوهشگران برتر اعطا می‌گردد. به دنبال برگزاری موفق دو دوره این جایزه و در راستای حمایت از نخبگان و پژوهشگران جوان، بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) هم‌اکنون مفتخر به برگزاری رقابت علمی کنز است.

دانشمندان، پژوهشگران، مخترعان و دانشجویان جوان (زیر ۴۵ سال) برای شرکت در این رویداد می‌توانند دستاورد خود را در قالب ایده، مقاله، کتاب و اختراع در حوزه‌های اقتصاد، فناوری اطلاعات و ارتباطات، آب و محیط‌ زیست، انرژی و سلامت ارسال نمایند.

به‌همین منظور از داوطلبان دعوت می‌گردد تا یک ویدیوی ۳ الی ۵ دقیقه‌ای از دستاورد خود تهیه و از طریق وب‌سایت به دبیرخانه رویداد کنز ارسال فرمایید. گفتنی است ۱۵ طرح برتر، علاوه بر بهره‌مندی از نشان طلای کنز، فرصت ارائه دستاورد خود را در حضور دانشمندان برجسته جهان خواهند داشت.

برای کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در رویداد، لطفاً به وب‌ سایت رقابت علمی کنز مراجعه فرمایید:

Kans.MustafaPrize.org