فراخوان طراحی پوستر پنجاهمین کنفرانس ریاضی ایران | دانشگاه شیراز

استادان محترم، کارکنان گرامی و دانشجویان عزیز دانشگاه شیراز

با سلام و احترام

در سال ۱۳۴۹ اولین کنفرانس ریاضی ایران به ابتکار دانشگاه شیراز، توسط این دانشگاه برگزار گردید و از آن به بعد سالانه و تحت هر شرایطی، این کنفرانس توسط دانشگاه­های ایران به طور مرتب برگزار شد. دانشگاه شیراز این افتخار را دارد که پنجاهمین کنفرانس را در شهریور ۱۳۹۸ برگزار نماید و کمیته برگزاری این کنفرانس در نظر دارد طراحی پوستر این کنفرانس را به مسابقه بگذارد. از علاقه­مندان شرکت در این مسابقه دعوت بعمل می­آید طرح­های خود را جهت شرکت در این مسابقه تا روز شنبه ۲ تیرماه ۹۷ به آدرس پست الکترونیکی math@shirazu.ac.ir ارسال نمایند. به برگزیدگان این مسابقه جوایز ارزنده­ای تعلق می­گیرد.

معیارهای طرح­ها برای شرکت در مسابقه:

1. استفاده از لوگوی دانشگاه شیراز و انجمن ریاضی ایران؛
  2. استفاده از نمادهایی از شهر شیراز و عدد ۵۰، که نشان دهنده پنجاهمین کنفرانس است؛
  3. استفاده از نمادهایی از برگزاری اولین کنفرانس ریاضی ایران در دانشگاه شیراز؛
  4. استفاده از مفاهیم یا نمادهایی از ریاضی؛
  5. فاقد هر گونه مشابهت یا کپی برداری از تمام یا قسمتی از طرح­های موجود داخلی یا خارجی باشند.