اطلاعیه ها

اطــلاعیــه تکمیلی فراخوان پذيرش دانشجوي استعداد درخشان وممتاز در مقطع دکتری بدون آزمون برای سال تحصیلی۹۸-۹۷

1. مهلت ثبت نام داوطلبان استفاده از آیین نامه ممتازین در مقطع دکتری به اتمام رسیده است و به هیچ وجه تمدید نمی گردد.

2. دانشجویانی که مراحل ثبت نام خود را کامل ننموده و فرایند ثبت نام آن ها به مرحله ارجاع نرسیده است ، لازم است هر چه سریع تر نسبت به تکمیل فرایند ثبت نام اقدام کنند. همپنین تاکید می گردد متقاضیان پس از بارگزاری مدارک خود در سیستم باید حتما و حتما گزینه ۱- ذخيره و ۲ - ارسال را کليک کنند تا فرم جهت انجام مراحل بعدي به مراجع مربوط ارجاع داده شود. در غير اين صورت فرم ارسال نخواهد شد و مراحل ثبت نام ناتمام می ماند. دانشگاه از بررسی پرونده هایی که به مرحله ارجاع نرسیده اند معذور می باشد.

3. پرونده تمامی داوطلبان پذیرش بدون آزمون در مقطع دکتری که فرایند ثبت نام آن ها به مرحله ارجاع رسیده است در بخش ها و دانشکده ها مورد بررسی قرار می گیرد و در صورت داشتن تمام شرایط آیین نامه ، جهت انجام مصاحبه با این افراد تماس گرفته خواهد شد. زمان مصاحبه دکتری بدون آزمون ، همزمان با مصاحبه آزمون دکتری نیمه متمرکز می باشد. جدول زمانبندی مصاحبه نیمه متمرکز دکتری پس از اعلام از سوی سایت سازمان سنجش آموزش کشور ، بر روی سایت دانشگاه شیراز در قسمت اطلاعیه قرار خواهد گرفت.

مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه شیراز