تنها طرح فرهنگی مختص دانشجویان دکتری در کشور

با هدف ارتقاي معنوي، معرفتي و مهارت‌هاي تخصصي دانشجويان دکتري از علاقه‌مندان ثبت نام به عمل مي‌آورد.

برخي از محورهاي اساسي طرح

کسب نگرش توحیدی: که اگر مساله توحید به صورت عمیق فهمیده شود و در روح مخاطب رسوخ کند، سایر مسائل برطرف خواهد شد.
کسب بینش صحیح تمدنی: فهم صحیح از ویژگی­های تمدن باشکوه مورد انتظار شیعه و چالش­های پیش روی برپایی چنین تمدنی.
رشد معنوی: تمدن باشکوه اسلامی تنها توسط افرادی که در مسیر رشد معنوی به مراتب بالای توحید دست یافته‌اند، قابل تحقق است.
رشد تخصصی: برای ساخت هر تمدنی نیاز به افراد متخصص می‌باشد.

اصول و ضوابط اجرا

طول دوره آموزشي ۲ سال در نظر گرفته شده است با ارایه گواهی از طرف «نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه شیراز»
با توجه به مشغله عزيزان در طول هفته، کلاس‌ها جمعه­ها برگزار مي‌شود. از هر چهار جمعه­‌ي يک ماه، یک یا دو جمعه کلاس­ها از ساعت ۸ تا ۱۱:۳۰، يک جمعه از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۷:۳۰ و يک جمعه استراحت خواهد بود.

تلاش بر اين است که شيوه آموزشي در عموم کلاس‌ها بر اساس هم‌انديشي و مباحثه‌ي گروهي با محوريت اساتيد مبرز باشد.

دانشجويان محترم دوره دکتراي دانشگاه شيراز در صورت علاقه‌مندي مي‌توانند فرم ثبت نام را تكميل نموده و به آدرس پست الکترونيکي زير ارسال نمايند. جزئيات مراحل بعدي از طريق ايميل به اطلاع ثبت نام کنندگان خواهد رسيد.

آدرس ايميل:  tarheshahidshahriyari@gmail.com