در راستای اجرای طرح جامع سلامت دانشگاه، سامانه خرید میوه و غذای سلامت دانشگاه شیراز راه اندازی شد
اطلاعات بیشتر: miveh.shirazu.ac.ir

در ادامه اجراي طرح جامع سلامت دانشگاه شيراز، سامانه عرضه محصولات سلامت دانشگاه شیراز راه اندازی شد. دانشگاه شیراز در جهت ارتقای سلامت و رفاه دانشگاهیان عزیز اقدام به تهیه محصولات سلامت ( مورد تاييد جهاد كشاورزي و دانشكده كشاورزي دانشگاه شيراز) برای شما عزیزان کرده است. شما می توانید با مراجعه به وبسایت miveh.shirazu.ac.ir از تخفیف ویژه دانشگاهیان دانشگاه شیراز برخوردار شده، اقدام به خرید محصولات سلامت کرده و در تاریخ و محل مشخص شده محصول سلامت را دریافت کنید.

لطفا توجه شود كه در صورت تمايل دانشگاهيان عزيز، مبلغ هزينه خريد مي تواند از حقوق همكاران بصورت ماهيانه كسر گردد.

در میان هیاهوی روزمره، مواد غذایی مصرفی که تامین کننده انرژی مورد نیاز بدن است، از اهمیت بالایی برخودار می باشد. اما با افزایش تولید انبوه، مسائل مربوط به سلامتی محصولات خوراکی به حاشیه رفته و اثرات مخربی را بر سلامت جامعه گذاشته است. در سال ۲۰۱۰ مطابق آمار ۵۸۲ میلیون نفر در ۲۲ دسته بیماری‌های ناشی از مصرف غذای ناسالم جان خود را از دست داده‌اند. این بیماری‌ها از بهداشت مواد غذایی ناشی می‌شود که می‌تواند بر اثر خام بودن ماده غذایی، آلودگی مجاور و آلودگی سبزیجات و میوه‌‌ها به وسیله سموم و کودهای شیمیایی به وجود بیاید. امروزه دغدغه تامین غذای سالم به درگیری ذهنی مردم تبدیل شده است. سازمان های مسئول نیز  تدبیری اندیشیده تا محصولات سالم از ناسالم تفکیک شده و مردم با خیال راحت بتوانند محصول سلامت را از ناسالم تشخیص داده و سلامت خود و جامعه را ارتقا دهند.  اما دانشگاه شيراز علاوه بر توجه دستگاه هاي مسئول بطور ويژه وارد عمل نشده و ازمايش ها و نظارت هاي خود را هم انجام مي دهد و در نهايت تاييد مي نمايد تا خدمت جديدي به دانشگاهيان عزيز كرده باشد.

محصول ( میوه و سایر خوراکی ها)  سالم چیست ؟

محصول سالم یا محصول دارای گواهی سلامت، به محصولی اطلاق می‌شود که حد مجاز آلاینده‌ها، شامل: سم، کودهای شیمیایی، فلزات سنگین و نیترات در آن رعایت شده یا در حد استاندارد ملی باشد. این محصولات زیر نظر سازمان جهاد کشاورزی استان فارس و با نظارت کلینیک‌های گیاه‌پزشکی، حداقل سموم و کودهای شیمیایی را دارا می باشد. محصولات سلامت با بهره گیری از مبارزه تلفیقی (شیمیایی و غیر شیمیایی)، کودهای آلی، زیستی و ارگانیک، تولید می‌شود.  پس از تولید، محصولات سلامت مورد پایش آزمایشگاهی قرارگرفته و به آن کد (Integrated Pest Management (IPM تعلق می‌گیرد. این کد ۱۶ رقمی شامل: کد استان، کد شهرستان، کد بخش، کد کلینیک و کشاورز یا تولیدکننده می‌باشد. در نهایت نیز از طریق سازمان جهاد کشاورزی گواهی (Integrated Crop Management (ICM  به محصول سلامت اعطا می گردد.