اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ناپیوسته دانشکده آموزشهای الکترونیکی و آموزشکده کشاورزی داراب  نیمسال اول (مهرماه) سال تحصيلي  ۹۷-۹۶ دانشگاه شیراز

ضمن عرض تبريك و خير مقدم و آرزوي موفقيت براي پذيرفته شدگان آزمون كارشناسي ناپیوسته سال تحصيلي ۹۷-۹۶، دانشگاه شيراز توجه پذيرفته شدگان محترم را به نكات زير جلب مي نمايد.

دانشجوی گرامی، فرآیند ثبت نام شما در دانشگاه شیراز به ۲ صورت ثبت نام اینترنتی و حضوری به انجام خواهد رسید که انجام هر دو نوع ثبت نام ، الزامی است .

1. ثبت نام اینترنتی:

این نوع ثبت نام از تاریخ دوشنبه۳/۷/۹۶ از طریق سایت دانشگاه شیراز به آدرس www.shirazu.ac.ir شروع خواهد شد. لازم است برای ثبت نام اینترنتی، حتماً از قبل، اسکن مدارک مورد نیاز که در ذیل این اطلاعیه آمده است تهیه شده باشد  ( عکس ۴×۳  با رزولوشن ۳۰۰dpi و فرمت jpg و بقیه مدارک با رزولوشن ۱۵۰dpi و فرمت jpg ).

توجه: حجم هریک از فایلهای بالا از KB  ۳۰۰ نباید بیشتر باشد.

ثبت نام اینترنتی شامل مراحل زیر است:

1. ورود به سایت دانشگاه شیراز به آدرس www.shirazu.ac.ir
  2. مشاهده لینک ثبت نام پذیرفته شدگان در سایت دانشگاه شیراز و کليک برروي لینک ثبت نام
  3. درج شماره داوطلبی ، شماره شناسنامه و کدملی و تأیید آن
  4. دریافت شناسه کاربری و رمز عبور و مشاهده لینک ورود به سیستم اتوماسیون آموزشی و تایید آن
  5. مشاهده سیستم اتوماسیون آموزشی دانشگاه شیراز و درج شماره کاربری و رمز عبور و تایید آن
  6. مشاهده دستور العمل ثبت نام و مطالعه دقیق آن
  7. تکمیل اطلاعات پایه به صورت صحیح و تکمیل تک تک فرم های ثبت نام و تایید آنها . بدیهی است که تکمیل هریک از فرم ها اجباری بوده و در صورت عدم تکمیل آن  امکان ورود به فرم های بعدی وجود ندارد .

تذکر :کلیه مکاتبات با استفاده از اطلاعات پایه از طریق سیستم اتوماسیون آموزشی انجام می پذیرد. لذا عدم تکميل فرم ها ، يا درج اطلاعات غلط و يا به صورت ناقص موجب عدم ثبت نام نهايي مي گردد و عواقب آن به عهده دانشجو خواهد بود. ضمنا" از مرورگر Internet Explorer  استفاده نمایید.

1. ثبت نام حضوری:

پس از اتمام ثبت نام اینترنتی لازم است بر اساس زمانبندی که از طریق سیستم اتوماسیون آموزشی دریافت می نمایید، با دردست داشتن اصل و کپی مدارک لازم به دانشکده مربوطه شخصا" مراجعه نمایید.  شایان ذکراست انتخاب واحد نیمسال دوم ۹۶ منوط به ثبت نام حضوری و تایید نهایی تکمیل پرونده می باشد لذا تاکید می شود در تاریخ اعلام شده حتما" حضور داشته باشید.

ثبت نام حضوری در دانشکده کشاورزی داراب ساعت ۱۲-۸ صبح و ۱۵-۱۳ بعداز ظهر خواهد بود.

توجه: عدم مراجعه پذیرفته شدگان در تاریخ تعیین شده برای ثبت نام به منزله انصراف از ادامه تحصیل تلقی خواهد شد. ضمناً حضور شخص پذیرفته شده برای ثبت نام الزامی است. ضمنا در اتوماسیون دانشجویی قسمت نوبت های دانشجو می توانید از نوبت مراجعه حضوری خود مطلع شوید.

* مدارک لازم:

۱- اصل و کپی شناسنامه از تمام صفحات آن

۲-اصل و کپی کارت ملی ( پشت و روی آن)

۳- ۶ قطعه عکس  ۴×۳  تمام رخ تهیه شده در سال جاری

۴- مدرک نظام وظيفه عمومی  جهت  برادران  و کپی آن . با توجه به یکی از کدهای مندرج در دفترچه راهنمای ثبت نام(دفترچه شماره یک)

*توجه: متعهدین آموزش و پرورش لازم است موافقت نامه از سازمان آموزش و پرورش در خصوص بلامانع بودن نظام وظیفه ارائه نمایند.

۵- اصل حکم مرخصي سالانه يا موافقت کتبي و بدون قيد و شرط سازمان متبوع براي کارمندان دولت

۶- فرم موافقت نامه کتبی (فرم معلم) از اداره آموزش و پرورش محل خدمت شاغلان رسمی یا پیمانی وزارت آموزش و پرورش مبنی بر موافقت با ادامه تحصیل.

۷- اصل و کپی مدرک کاردانـی ( فوق دیپلم ) که مورد تائيد وزارت علوم تحقیقات فناوری يا وزارت بهداشت و يا شوراي انقـلاب فرهنگــي باشد. برای آن دسته از پذیرفته شدگانی که ارائه اصل یا گواهی مدرک کاردانی امکان پذیر نباشد لازم است اصل گواهی تائید شده توسط دانشگاه محل اخذ مدرک کاردانی ارائه نمایند.

۸- تاییدیه تسویه حساب با صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای آن دسته از دانشجویانی که از مزایای صندوق رفاه در دوره کاردانی استفاده نموده اند.

-   قابل توجه دانشجویان مشمول نظام وظیفه:

- کلیه دانشجویان مشمول نظام وظیفه لازم است علاوه بر مدارک مربوط به ثبت نام که در بالا  ذکر گردیده مدارک زیر جهت تشکیل پرونده نظام وظیفه در روز مراجعه حضوری به همراه داشته باشند.

-  دونسخه پرینت فرم تکمیل شده درخواست معافیت تحصیلی (دریافت از فرایند ثبت نام)

- یک نسخه پرینت تکمیل شده مشخصات فردی مشمول جهت صدور مجوز ثبت نام ( دریافت از فرایند ثبت نام)

- یک نسخه کپی کارت ملی

- یک نسخه کپی شناسنامه

- یک نسخه کپی آخرین مدرک تحصیلی

- یک قطعه عکس رنگی زمینه سفید پرسنلی

* تذکر: آدرس پلیس +۱۰ در ذیل این اطلاعیه درج گردیده است.

- ویژه تمام پذیرفته شدگان  اعم از آموزشهای الکترونیکی و آموزشکده کشاورزی داراب)

-   واريز مبلغ -/۸۰۰۰۰۰ ريال(هشتصد هزار ريال) بابت وجه ثبت نام قابل پرداخت به صورت اينترنتي از طريق رمز دوم کارت هاي عابر بانک، بانک  هاي عضو شتاب (درفرم پرداخت اینترنتی وجه ثبت نام در فرایند ثبت نام)

تأکید می شود وجه ثبت نام حتما" بایستی از طریق اینترنت به حساب مربوطه واریز شده و به هیچ عنوان در ثبت نام حضوری قابل پرداخت نیست.

- ویژه پذيرفته شدگان دانشکده آموزشهاي الکترونيکي:

-  واریز مبلغ - / ۰۰۰/۰۰۰/۵ ریال ( پنج میلیون ريال ) با بت شهریه علی الحساب که به صورت اينترنتي انجام پذيرد.

متذکر مي شود دانشجو جهت پرداخت اينترنتي شهريه خود مي بايست از يکي از کارت بانک هاي عضو شتاب که داراي رمز اينترنتي و رمزدوم مي باشد استفاده نمايد.

ثبت نام حضوری در دانشکده آموزشهای الکترونیکی: سه شنبه ۴/۷/۹۶ لغایت چهارشنبه ۵/۷/۹۶ ساعت ۱۲-۸ صبح و ۱۵-۱۳ بعداز ظهر خواهد بود.

توجه:

۱ - جهت اطلاع از برنامه درسی ترم اول ۹۶ بلافاصله پس از ثبت نام اینترنتی به دانشکده و بخش مربوطه مراجعه نموده و برنامه درسی هفتگی خودرا دریافت فرمائید.

۲- دانشجویان دانشکده آموزشهای الکترونیکی علاوه بر مراجعه حضوری به بخش در دانشکده و انجام انتخاب واحد، می توانند با مراجعه به سایت دانشکده به آدرس www.vus.ir  از زمان شروع کلاسها و برنامه امتحانی و سایر امور آموزشی مطلع شوند.

مدیریت امور آموزشی دانشگاه شیراز

مشخصات دفاتر پليس + ۱۰

رديف

نام شهر