یازدهمین دوره مدارس علوم بین رشته ای و پنجمین مدرسه نانو در قالب بیست و ششمین رویداد کارنو با رویکرد توانمندسازی سرمایه های انسانی فناوری نانو در تاریخ ۲۸ الی ۳۰ شهریورماه ۱۳۹۶ (سه‌شنبه، چهارشنبه و پنج‌شنبه) به میزبانی دانشگاه شیراز برگزار خواهد شد.

در این دوره سه گواهینامه معتبر (گواهینامه ستاد ویژه توسعه فناوری نانو و گواهینامه بین‌المللی فنی و حرفه‌ای کشور و گواهینامه امور علمی دانشگاه شیراز) به شرکت‌کنندگان اعطا می‌شود.

افراد زیر ازجمله شرکت‌کنندگان مجاز در این رویداد کارآفرینی می‌باشند:

- دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته ها و گرایش‌های فناوری نانو

- دانشجویان و فارغ‌التحصیلان سایر رشته ها ( دارای پایان نامه نانو مورد تایید ستاد نانو )

- دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته‌های مدیریت (حداکثر ۱۰ نفر)

هزینه ثبت‌نام در رویداد کارنو ۳۵۰ هزار تومان است که برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته‌ها و گرایش‌های نانو و یا دارای پایان‌نامه نانو، هزینه شرکت در این رویداد ۱۱۵ هزار تومان درنظر گرفته شده است. ضمنا ثبت نام زود هنگام شامل تخفیف ۳۰% می باشد که هزینه ثبت نام ۸۰ هزار تومان است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر از راه‌های ارتباطی زیر می‌نوانید تماس حاصل فرماید:

ایمیل: tavanmandsazi.shirazu@gmail.com

شماره تماس: ۰۹۲۲۳۹۴۵۳۳۰