پیرو اطلاعیه قبلی ترم تابستان دانشگاه شیراز به اطلاع می‌رساند ثبت نام حضوری از روز دوشنبه ۱۲/۴/۹۶ تا روز چهارشنبه ۱۴/۴/۹۶ از ساعت ۸ صبح تا ۳ بعدازظهر در محل پردیس دانشگاه شیراز به نشانی خیابان قصردشت، نبش خیابان قم‌آباد، صورت می‌پذیرد. لیست دروس ارائه شده به شرح زیر است:

دریافت فایل لیست دروس ارائه شده

دانشجویان رشته ریاضی دانشگاه شیراز برای اخذ درس ریاضی عمومی ۲ باید نامه موافقت بخش ریاضی را به همراه داشته باشند (تکمیل فرم شماره ۳ الزامی است).

• دانشجویان رشته فیزیک دانشگاه شیراز برای اخذ درس فیزیک ۲ باید نامه موافقت بخش فیزیک را به همراه داشته باشند (تکمیل فرم شماره ۳ الزامی است).
  • دانشجویان رشته مهندسی مکانیک، مهندسی عمران و مهندسی مواد دانشگاه شیراز برای اخذ دروس معادلات دیفرانسیل، ریاضی عمومی ۱ و ۲ و فیزیک ۱ و ۲ باید نامه موافقت بخش مهندسی مکانیک را به همراه داشته باشند (تکمیل فرم شماره ۳ الزامی است).
  • ارائه دروس شیمی عمومی و شیمی تجزیه متعاقبا اعلام خواهد شد . (درس مبانی شیمی آلی ارائه شد)
  • به همراه داشتن کارت شناسایی معتبر ، فیش پرداختی طبق دروس درخواستی و فرم‏های تکمیل شده مربوطه در زمان ثبت نام حضوری الزامی است.
  • شماره حساب جهت پرداخت شهریه : ۸۰۸۷۲۸۸۶۳۵ بانک ملت شعبه کوی دانشگاه شیراز بنام پردیس بین الملل دانشگاه شیراز