قابل توجه پذيرفته شدگان مرحله اول آزمون دكتري (Ph.D) سال تحصیلی ۹۶-۹۵ (روزانه - پردیس دانشگاهی – بورش اعزام به خارج ) متقاضی شرکت در ارزیابی تخصصی (تکمیل ظرفیت)  دانشگاه شیراز

1. برای ثبت نام در ارزیابی تخصصی دانشگاه پس از ورود به لینک ثبت نام اینترنتی و دریافت شناسه و رمز عبور باید ادامه ثبت نام را در اتوماسیون آموزشی – پژوهشی دانشگاه (sess) ادامه دهید.
  2. هزینه ثبت نام برای هر رشته ۹۰۰۰۰۰ ریال بوده و شناسه پرداخت کننده برای پرداخت هزینه ثبت نام آزمون دکتری ۲۴۰۰۴۸۰۳۱۹۷ می باشد.
  3. مهلت ثبت نام در ارزیابی تخصصی دانشگاه (مرحله تکمیل ظرفیت) به صورت اینترنتی تا روز سه شنبه مورخ ۳۰/۹/۹۵ می باشد.
  4. متقاضیان حتما باید اصل مدارک ثبت نامی را در روز آزمون کتبی به همراه داشته باشند.
  5. به همراه داشتن اصل پایان نامه یا فایل pdf پایان نامه بر روی cd ضروری می باشد.
  6. متقاضیانی که مدرک کارشناسی ارشد یا ریز نمرات را ارسال کنند نیازی به ارسال گواهی معدل ندارند.
  7. جدول زمانبندی برگزاری آزمون کتبی و مصاحبه (مکان و ساعت) تا اخر وقت اداری روز دو شنبه ۲۹/۹/۹۵  بر روی سایت دانشگاه شیراز قابل مشاهده می باشد.
  8. به داوطلبان توصیه می شود قبل از مراجعه به دانشگاه شیراز برای شرکت در مرحله ارزیابی تخصصی، به طور مرتب به سایت دانشگاه شیراز، برای آگاهی از اطلاعیه های تکمیلی و تغییرات احتمالی مراجعه نمایند.
  9. باتوجه به محدودیت امکانات اسکان داوطلبان ، اولویت اسکان به ترتیب ثبت نام می باشد.
  10. پست الکترونیکی جهت پاسخگویی مشکلات احتمالی ثبت نام: sessadmin@shirazu.ac.ir

لینک ثبت نام اینترنتی آزمون دکتری در مرحله تکمیل ظرفیت سال تحصیلی ۹۶-۹۵