رویدادها

باسمه تعالی

بدینوسیله به استحضار اعضاء محترم هیئت علمی، دانشجویان عزیز، و کارکنان گرامی دانشگاه شیراز  می رساند که با یاری پروردگار متعال  برای اولین بار در سطح مراکز علمی کشور پیام رسان بومی  (NoticeMe)  به مناسبت روز دانشجو با همکاری معاونت محترم طرح و توسعه در مرکز فناوری دانشگاه و یک شرکت خصوصی دانش بنیان آماده استفاده و بهره برداری می باشد. از آنجا که این پیام رسان دارای امنیت بالا بوده و نگهداری سامانه های آن در مرکز فناوری دانشگاه انجام می گیرد، از تمام اعضاء محترم خانواده دانشگاه معظم شیراز تقاضا می شود تا جهت مکاتباتی که از طریق پیام رسان های دیگر (تلگرام، واتس آپ و...) انجام می شود، از این محیط استفاده گردد تا ضامن امنیت، صیانت از حریم شخصی و عدم سوء استفاده از مطالب درون سازمان شود. برای اطلاعات بیشتر از نحوه دانلود و استقرار نرم افزار لطفاً به وبگاه http://notice.shirazu.ac.ir مراجعه نمایید. خوشحال خواهیم شد که نظرات خود را جهت بهبود سامانه پیام رسان به واحد اطلاع رسانی مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه ارسال فرمائید.

با تشکر

مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه