دومین همایش بین ‌المللی شرق شناسی و مطالعات ایرانی توسط مرکز تحقیقات زبان فارسی دانشگاه اسلامی علیگر هندوستان و مؤسسه ی سفیران فرهنگی مبین ایران و با همکاری دانشگاه دولتی هرات افغانستان، دانشگاه خجند تاجکستان، دانشگاه دولتی ایروان ارمنستان، دانشگاه ایلیا گرجستان، دانشگاه الزهرا، دانشگاه شیراز و دانشگاه علامه طباطبایی؛ رایزنی جمهوری اسلامی ایران در هندوستان و بنیاد سعدی  از ۱۱ تا ۱۳ اسفند ماه در محل دانشگاه علیگر هند برگزار خواهد شد.

این همایش دارای دبیرخانه در کشورهای هند، تاجیکستان و افغانستان می باشد که دبیرخانه ی مرکزی آن در ایران قرار دارد و ریاست آن به عهده ی پروفسور آذرمیدخت صفوی، رئیس مرکز تحقیقات زبان فارسی دانشگاه علیگر هند و استاد ادبیات فارسی این دانشگاه است.

دبیر علمی همایش، پروفسور اصغر دادبه، استاد دانشگاه و چهره ی ماندگار حوزه ی زبان و ادبیات فارسی ایران و جهان است.

همچنین ۱۰ استاد برجسته از سراسر جهان به عنوان سخنرانان کلیدی در این همایش به سخنرانی خواهند پرداخت.

کمیته ی علمی معتبر و هیأت داوران بین ‌المللی این همایش از سراسر جهان بررسی و پذیرش مقالات پژوهشگران را به عهده خواهند داشت.

همایش دارای دو محور ویژه و سمپوزیوم تخصصی در حوزه ی شرق شناسی، تاریخ و زبان فارسی با عنوان های «بررسی آثار، اندیشه های بیدل دهلوی» و «بررسی آرا و نظریات مستشرقان و اندیشمندان اسلامی» است.

کارگاه «آموزش تاریخ، تمدن و نسخه ‌شناسی در هند» نیز در این همایش برای علاقه مندان برگزار می گردد.

یکی از برنامه ها و محورهای مهم این همایش، هم اندیشی بین ‌المللی در زمینه ی راهکارهای توسعه ی زبان فارسی در دنیای علم است و به دو مقاله ی برتر آن، لوح و تندیس تقدیر اهدا خواهد شد.

هم افزایی و تعامل با استادان و پژوهشگران برجسته ی بین‌المللی در همایش؛ ارائه ی گواهینامه ی پذیرش معتبر علمی و بین المللی؛ ارائه ی مقاله در جایگاه بین المللی و توسط دانشگاه خارجی؛ ارائه ی گواهی حضور و گواهی ارائه ی مقاله؛ امتیاز علمی و کسب نمره ی کامل؛ انتشار چکیده مقالات در کتابچه ی همایش و مجموعه مقالات پذیرفته شده به صورت لوح فشرده؛ شرکت در کارگاه و سمپوزیوم تخصصی و ارائه ی گواهینامه در صورت درخواست؛ امکان چاپ مقالات در ژورنال های تخصصی معتبر  Scopus & ISI & ISC؛ امکان نمایه ‌سازی مقالات در پایگاه های استنادی معتبر داخلی و خارجی و ... از جمله امکاناتی هستند که در اختیار شرکت کنندگان در این همایش قرار می گیرند.

تاریخ های مهم:

پایان ثبت نام و ارسال مقاله:                                                                 ۱۰ دی ماه ۱۳۹۵

تاریخ داوری و اعلام نتایج:                                                                ده روزکاری بعد از ارسال مقاله

آخرین فرصت ثبت نام (حضور بدون ارائه ی مقاله):                         ۱ بهمن ماه ۱۳۹۵

ثبت نام تور علمی همایش:                                                                ۲۵ دی تا ۵ بهمن ماه ۱۳۹۵

تاریخ برگزاری تور:                                                                            ۶ اسفند تا ۱۴ اسفند

تاریخ برگزاری همایش:                                                                     ۱۱ تا ۱۳ اسفند ماه ۱۳۹۵

مکان برگزاری همایش:   دانشگاه اسلامی علیگر هند

ارتباط با دبیرخانه ۰۲۱۲۸۴۲۱۴۰۴

رایانامه: info@adabiatfarsi.com

تاریخ برگزاری تور ویژه ی همایش:                                                  ۶ اسفند تا ۱۴ اسفند

تاریخ برگزاری همایش:                                                                     ۱۱ تا ۱۳ اسفند ماه ۱۳۹۵

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ی این همایش می‌ توانند به پایگاه اینترنتی Adabiatfarsi.com  مراجعه کنند و از کانال تلگرام Telegram.me/indiaconference ، آخرین اخبار و اطلاعات کنفرانس را دنبال نمایند.

تاریخ برگزاری:
۱۳۹۵-۱۲-۱۱