رویدادها

همایش بین المللی شرق شناسی، تاریخ و ادبیات پارسی

International Conference Oriental Studies, Persian Literature and History

درباره همایش

همایش بین المللی شرق شناسی، تاریخ و ادبیات پارسی در تاریخ ۶ خرداد ۱۳۹۵ با همکاری مشترک دانشگاه دولتی ایروان ارمنستان، دانشگاه دولتی خجند تاجیکستان، دانشگاه دولتی ایلیا گرجستان، موسسه P.S.R Kulturella forening  سوئد، موسسه سفیران فرهنگی مبین و با حمایت علمی رئیس دپارتمان مطالعات ایرانشناسی دانشگاه هامبورگ آلمان، دانشگاه آتاتورک ترکیه و  دانشگاه آبلای خان قزاقستان در محل دانشگاه دولتی ایروان در کشور ارمنستان برگزار خواهد شد. درکشور ایران، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه شیراز، بنیاد ایران شناسی، فرهنگستان زبان و ادب فارسی، موسسه فرهنگی اکو، موسسه لغت نامه دهخدا و مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی دانشگاه تهران،  بنیاد سعدی و مرکز پژوهشی میراث مکتوب  از این همایش بین المللی اعلام حمایت علمی نموده اند.  ریاست همایش  به طور مشترک بر عهده دکتر اصغر دادبه از چهره های ماندگار ادبیات عرفانی و فلسفه اسلامی و از برجسته ترین اساتید ایرانی و پروفسور وارطان وسکانیان، رئیس کرسی ایرانشناسی دانشگاه ایروان ارمنستان و از کارشناسان و پژوهشگران برجسته مسائل ایران است. دبیر علمی همایش نیز دکتر نورعلی نورزاد رئیس کرسی ادبیات فارسی دانشگاه دولتی خجند و عالم برجسته سال ۲۰۱۵ تاجیکستان و از اساتید برجسته ادبیات فارسی در آسیای میانه می باشد.

همایش دارای دبیرخانه مرکزی در ایران، دبیرخانه آسیای میانه در تاجیکستان، دبیرخانه قفقاز در ایروان و دبیرخانه اروپا در سوئد است تا امکان مشارکت بیشتر و ساده تر را برای دانش پژوهان علاقه مند در سراسر جهان فراهم آورد.

تاریخ های مهم

آغاز ثبت نام........................ ۲۹/۱۱/۱۳۹۴