مدارک لازم جهت دریافت اصل دانشنامه و ریزنمرات

۱-   اصل گواهی موقت پایان تحصیلات ( در صورتی که صادر شده باشد ) . لازم به توضیح است افرادی که گواهی موقت آنها صادر و به دلیل داشتن تعهد به سازمان خاصی ارسال شده است لازم است اصل گواهی موقت خود را از سازمان مربوطه دریافت و تحویل دهند .

۲-   لغو تعهد آموزش رايگان به يكي از ۳ روش زير امكان پذير است .

۱-۲ - گواهی انجام کاراز هر بخش دولتی و یا خصوصی که در آن تاریخ شروع به کار و خاتمه آن و یا لغایت تاکنون ذکر شده باشد

تبصره: بر اساس بخشنامه ۳۰۶۱۹۹/۳/۴۱ مورخ ۴/۱۲/۹۳ وزارت علوم ، تحقیقات و فنآوری (سازمان امور دانشجویان ) لغو تعهد متقاضیان دارای سوابق کار صرفاً با بررسی سوابق بیمه ای اعم از خویش فرما و کارفرمایی آنان قابل انجام بوده و لغو تعهد با سوابق کاری فاقد سوابق بیمه ای ممنوع می باشد.

در این راستا  شاغلین در ادارات و سازمانهای دولتی(مستخدمین رسمی ، پیمانی ، قراردادی دولت) نسبت به ارائه آخرین حکم کارگزینی جهت لغو تعهد آموزش رایگان اقدام نمایند. شاغلین در بخش خصوصی و غیردولتی نیز لیست بیمه ای تایید شده خود را از تأمین اجتماعی دریافت و ارائه نمایند.

جهت فارغ التحصیلان استفاده کننده از آموزش رایگان  (توجه شود کارکرد همزمان با تحصیل درمقاطع بالاتر ،چنانچه در مقاطع بالاترمشمول آموزش رایگان(روزانه )باشند  قابل پذیرش نیست ) . ضمناً پروانه اشتغال به کار صادره از سوی سازمان نظام مهندسی و نیز پروانه کسب افرادی که به حرف آزاد مشغول به کارند از تاریخ صدوربا رعایت تبصره فوق الذکر قابل پذیرش می باشد که لازم است برابر با اصل شده آن توسط دفاتر اسناد رسمي ارائه گردد .

۲-۲ - پرداخت هزینه آموزش رایگان ( برای اطلاع از هزینه آموزش رایگان به لینک جدول هزینه تحصیلی برای لغو تعهد آموزش رایگان در سايت دانشگاه شيراز مراجعه نمائید ) ( براي دريافت جداول هزينه آموزش رايگان اينجا را كليك كنيد . )

۳-۲ - معرفي نامه از سازمان كار و امور اجتماعي استان محل سكونت دانش آموختگان پس از طی مراحل ذیل :

الف : ثبت نام وتشکیل پرونده با ارائه گواهینامه موقت فراغت از تحصیل به اداره کار

ب:  سپری شدن حداقل ۶ ماه پس از ثبت نام در اداره كار و امور اجتماعي

ج: سپری شدن حداقل يكسال پس از زمان فارغ التحصيلي

د: حداقل یکسال پس از پایان خدمت ویا صدور کارت معافیت از خدمت نظام وظیفه جهت آقایان

تذکر۱: گواهی عدم كاريابي در حين تحصيل در مقطع بالاتر ( چنانچه مقطع بالاتر روزانه باشد ) امكان پذير نيست .

تذکر ۲: در ذیل گواهینامه دریافتی از اداره کار لازم است عبارت "این گواهی به شخص متقاضی تحویل شده است "قید شود در غیر این صورت گواهی پذیرفته نخواهد شد .

تذکر ۳: دانش آموختگان نمی توانند مدرک تحصیلی مقطع اول را باز خرید وگواهی انجام کار خود را برای مقطع بعدی ارائه دهند .

توضیح ۱- مدت تعهد خدمت آموزش رایگان در مقاطع کاردانی وکارشناسی وکارشناسی ارشد پیوسته و دکتری حرفه ای
                دامپزشکی( D.V.M   ) بستگی به نوع سهمیه پذیرفته شده در آزمون سراسری یک برابر ، دو برابر و یا سه برابر طول مدت
                تحصیل خواهد بود .

( پذیرفته شدگان سهمیه های آزاد – منطقه یک – شاهد – خانواده معظم شهدا – ایثارگران – نهضت سواد آموزی – جهاد –

جانبازان  – آزادگان – دانشجویان غیر ایرانی پذیرفته شده از طریق کنکور سراسری یک برابر مدت تحصیل ، پذیرفته شدگان
                سهمیه های مناطق ۲ -۳-۴-۵- عشایر – مناطق محروم و ورودی های منطقه ای سال ۶۲ دو برابر مدت تحصیل ، پذیرفته شدگان
                سهمیه استانداری ها سه برابر مدت تحصیل ) .

مدت تعهد خدمت آموزش رایگان در مقاطع کارشناسی ناپیوسته – کارشناسی ارشد ناپیوسته ودکتری ، یک برابر مدت
                تحصیل است .

توضیح ۲- کلیه بررسی ها و یا محاسبات هزینه آموزش رایگان توسط مدیریت امور آموزشی دانشگاه اداره فارغ التحصیلی انجام
                 می شود و نیاز به مراجعه به تهران نیست .كه نتيجه آن از طريق سايت دانشگاه به متقاضي اعلام مي شود .

توضیح ۳- فارغ التحصیلان متعهد خدمت در آموزش و پرورش لازم است از اداره کل آموزش و پرورش استان محل خدمت مجوز

کتبی مبنی بر به اتمام رسیدن تعهد به آموزش و پرورش به انضمام خلاصه سوابق خدمت دولتی ( فرم شماره ۵۰۲ ) را ارائه نمایند .

توضیح ۴- ارائه گواهی پایان طرح يا معافيت از طرح از سازمان دامپزشکی جهت فارغ التحصیلان دامپزشکی (  آقايان )

توضیح ۵- ارائه نامه لغو تعهد بورسیه بودن از بالاترین مقام سازمانهای مربوط در خصوص فارغ التحصیلان بورسیه سازمانها و ارگانها .

۳- در صورت بدهی به صندوق های  رفاه دانشجویان امکان تسویه حساب در دانشگاه شیراز – اداره رفاه واقع در خوابگاه ارم  میسر است .

بر اساس دستور العمل شماره ۳۱۲۵۲۷/۴ مورخ ۲۳/۱۲/۹۳ سازمان امور دانشجویان وزارت متبوع برای آن دسته  از دانش آموختگانی که دارای پرونده در سامانه سجاد صندوق رفاه هستند جهت تسویه حساب صندوق رفاه می توانند به نزدیکترین دانشگاه دولتی محل اقامت مراجعه وگواهی تسویه حساب صندوق رفاه را دریافت نمایند .

۵-  كپي دانشنامه مقطع یا مقاطع قبلی دانشگاهی و نیز فرم نحوه آزاد سازی دانشنامه كه به تاييد دفاتراسناد رسمی رسيده است .

توضيح اينكه : فرم آزاد سازي دانشنامه به همراه دانشنامه از طرف دانشگاه محل تحصیل مقطع قبلی صادرمی شود .

۶-    مدرکی که از روی آن بتوان تاریخ ورود و تاریخ فارغ التحصیلی از مقطع یا مقاطع بعدی دردانشگا ه های دیگر را استنباط نمود .

۷-    تکمیل فرم تقاضای صدور دانشنامه ( جهت دریافت فرم اینجا کلیک کنید)

۸-    دو قطعه عکس ۴×۳ تمام رخ ( برای خواهران عکس با مقنعه و حجاب کامل اسلامی الزامی است )

۹-     کپی شناسنامه از تمام صفحات كه به تاييد دفاتر اسناد رسمي رسيده باشد .

تذكر :  امور فارغ التحصيلي اداره آموزش دانشگاه در حال حاضر صرفا به صورت غير حضوري ، نسبت به تهيه مدارك تحصيلي اقدام مي نمايد .