پرتال تهیه مدارک تحصیلی دانش آموختگان دانشگاه شیراز

ابتدا ضوابط رامطالعه وسپس  (اینجا را کلیک کنید).

مراحل انجام اقدامات الکترونیکی

۱ - فرم تقاضای صدور مدرک تحصیلی را تنظیم نمائید.

۲ - پس از اسکن مدارک مورد لزوم ، فرم تقاضا را تایید نموده و به همراه سایر مدارک در سایت دانشگاه شیراز قرار دهید.

۳ - پس از بررسی کارشناس اداره دانش آموختگان مجددا از طریق کد رهگیری  به سایت دانشگاه جهت دریافت نتیجه مراجعه نمائید.

۴ - در صورت اعلام نقص مدارک  ، موارد خواسته شده تهیه و مجددا اسکن  نمائید.

۵ - تمامی مراحل با استفاده از لینک های مربوطه قابل پیگیری است .

نحوه  پرداخت هزینه ها

* ۲-  پرداخت مبلغ ۱۰۰۰۰ ریال ( ده هزار ریال  )  بابت الصاق تمبر به مدارک تحصیلی  به حساب جام شماره ۵۶۹۸۷۵۹۷۸۲بانک  ملت به شناسه ۲۴۰۰۰۸۰۱۵۲۱۸۰از طریق پرداخت اینترنتی یا واریز دستی

اقدام وفیش واریزی را ارسال نمایند.

۶-متقاضیانی که قبلا دانشنامه و ریز نمرات فارسی دریافت نموده اند در صورت درخواست مجدد کارنامه فارسی لازم است برای نسخه دوم به بعد به ازاء هر نسخه مبلغ ۱۰۰۰۰۰ ریال به حساب جام شماره ۵۶۹۸۷۵۹۷۸۲بانک  ملت به شناسه ۲۴۰۰۰۸۰۱۵۲۱۸۰از طریق پرداخت اینترنتی یا واریز دستی اقدام وفیش واریزی را ارسال نمایند.

تذکر : صدور مدارك المثني : متقاضياني كه به هر دليل متقاضي صدور مدرك المثني گواهي موقت ودانشنامه ميباشند لازم است جهت صدور المثني مدرك گواهي نامه موقت مبلغ ۱۰۰۰۰۰۰ريال وجهت صدور المثني دانشنامه مبلغ ۲۰۰۰۰۰۰ريال .به حساب جام شماره ۵۶۹۸۷۵۹۷۸۲بانک  ملت به شناسه ۲۴۰۰۰۸۰۱۵۲۱۸۰از طریق پرداخت اینترنتی یا واریز دستی اقدام نمایند. ضمنا لازم است فيش مربوطه را همراه ديگر مدارك مورد نياز به مديريت امور آموزشي اداره دانش آموختگان ارسال نمايند همچنين لازم است فرم تعهد را از قسمت صدور مدرك المثني پرينت گرفته وپس از تكميل ارسال نمايند .

نحوه ارسال مدارک از طریق پست:

متقاضیان پس از اسکن مدارک ومشاهده پیام کارشناس مربوطه مبنی بر کامل بودن مدارک ، کلیه مدارک اسکن شده را به همراه فیش های واریزی از طریق واحد های پستی سراسر کشور به آدرس :اداره کل پست استان فارس - واحد هماهنگی با دانشگاه شیرازارسال نمایید.

تذکر۱: بر روی کلیه مدارک ارسالی حتما نام رشته ، دانشکده و شماره دانشجویی قید گردد.

تذکر ۲: پس ازصدور مدرک و تحویل مدارک به پست توسط دانشگاه ، حد اکثر طی ۳روز مدارک به آدرس شما تحویل خواهد شد.

تذکر ۳- جهت پیگیری مراحل صدور وارسال مدارک از طریق کد رهگیری در سامانه دانش آموختگان اقدام نمایید.