نام و نام‌خانوادگی تحصیلات پست الکترونیک تلفن دورنگار
سیده زهره عظیمی‌فر دکترای مهندسی کامپیوتر pr@shirazu.ac.ir

جهت تماس با تلفن خانه دانشگاه با شماره

تماس حاصل فرمائید.

دانشگاه شیراز از بدو تأسیس در سال ۱۳۲۵ به عنوان دانشگاهی بین المللی در جهان فعالیت نموده است. فعالیت های دانشگاه شیراز از سال ۱۳۵۷ در چارچوب آرمان های مقدس جمهوری اسلامی و پیشرفت کشور در زمینه های علمی، پژوهشی و فرهنگی همگام با دیگر دانشگاه های میهن اسلامی ادامه یافته است. همگام با  گسترش ابعاد جهانی شدن در مقولات اقتصادی، سیاسی و فرهنگی، روابط بین الملل به یکی از پرطرفدارترین موضوعات تبدیل شده است که برای «پرکردن فاصله» بین فرهنگ و محیط ضروری به نظر می رسد. از آنجا که پیشرفت و حرکت هر مرکز علمی در سایه گسترش تبادلات علمی ـ پژوهشی سطح ملی و بین المللی و انعکاس فعالیت ها و تبادلات علمی در راستای ارتقاء کیفی امکان پذیر می­ باشد، ارتباطات بین دانشگاه های داخل و خارج از کشور از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در این راستا امور بین الملل دانشگاه عهده ­دار این مسئلولیت مهم می باشد. توسعه روابط بین الملل، عینیت بخشیدن به ابعاد مختلف ارتباطات علمی و تأثیر آن در نحوه عملکرد آموزشی، پژوهشی و فرهنگی در سطح دانشگاه می باشد.

اهداف کلی روابط بین الملل دانشگاه شیراز در محورهای زیر می گنجد:

الف) همکاری دانشگاه با دانشگاه های و مؤسسات آموزش عالی در گسترۀ بین الملل با اهداف زیر:

• بهره گیری بیشتر از اندوخته های علمی و تجارب آموزشی ـ پژوهشی دانشگاه های خارج از کشور
  • تسریع در ایجاد دوره های جدید و افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو در مقاطع تحصیلات تکمیلی
  • افزایش توان پژوهشی
  • ایجاد زمینه تبادل دانش و تجربه میان دانشگاه شیراز و دانشگاه های خارج
  • برگزاری دوره های مشترک
  • همکاری و انجام پروژه های مشترک آموزشی ـ پژوهشی
  • برگزاری دوره های تخصصی کوتاه مدت
  • تبادل استاد و دانشجو
  • تبادل نشریات و مجلات آموزشی ـ پژوهشی با دانشگاه های خارج
  • همکاری با دانشکه آموزش های الکترونیک