برگزاری سمینار تخصصی "پدافند غیرعامل و توسعه پایدار استان فارس"

به نقل از دکتر سیدعلی­اکبر صفوی قائم مقام رئیس دانشگاه شیراز و رئیس دفتر مطالعات و طراحی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل دانشگاه شیراز:

سمینار تخصصی"پدافند غیرعامل و توسعه پایدار استان فارس" از سوی دانشگاه شیراز و با همکاری اداره کل پدافند غیرعامل استانداری فارس برگزار می­شود.

در این سمینار، سخنرانانی از سازمان پدافند غیرعامل کشور، استانداری فارس و دانشگاه شیراز در زمینه الزامات و ملاحظات به کارگیری راهبردها و روش­های پدافند غیرعامل در پروژه­های کلان صنعتی و عمرانی به ارائه مطلب خواهند پرداخت.

در این سمینار که با حضور مدیران و کارشناسان نزدیک به ۴۰ دستگاه اجرایی و اداری سطح استان و شهر شیراز برگزار خواهد شد، شرکت کنندگان به بیان دیدگاه­ها و تجربیات خود در زمینه پدافند غیرعامل در حوزه­های عمرانی، سایبری و شهرسازی می­پردازند.

دکتر صفوی هدف از برگزاری این سمینار تخصصی را تبادل افکار و اطلاعات در زمینه پدافند غیرعامل، فرهنگ سازی و جلب توجه مدیران و کارشناسان و همچنین بیان یافته­های علمی در خصوص توسعه پایدار مبتنی بر رویکرد آمادگی دفاعی عنوان کرد.

علاقه­مندان جهت اطلاع از جزئیات سمینار و نحوه مشارکت می­توانند با دبیرخانه سمینار و دفتر مطالعات و طراحی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل دانشگاه شیراز تماس حاصل نمایند.

تلفن تماس:۳۶۲۸۲۹۶۹

رایانامه: pd@shirazu.ac.ir