~~مدیریت محترم مرکز نشر :
سرکارخانم دکتر ستوده
شماره تماس :       ۳۶۲۷۳۰۵۰
فاکس :     ۳۶۲۷۳۰۵۰
ایمیل : sotudeh@shirazu.ac.ir
shupress@shirazu.ac.ir

~~کارشناسان محترم مرکز نشر:

سرکار خانم  مریم زاهد زاهدانی  کارشناس فنی کتاب ۳۶۲۷۳۰۵۰   Mzahedan@yahoo.com
shupress@shirazu.ac.ir
سرکار خانم جمیله شفیعی  کارشناس علم اطلاعات  ۳۹۲۷۳۰۵۰
۰۹۱۷۹۸۰۹۱۵۵ shupress@shirazu.ac.ir
جناب آقای مهدی مومن زاده کارشناس مسئول ۳۶۲۷۳۰۵۰
۰۹۱۷۳۰۶۶۵۲۳ shupress@shirazu.ac.ir
سرکارخانم زینب دهقانی  ویراستار ۰۹۱۷۳۳۹۹۱۹۴ shupress@shirazu.ac.ir
zidehghani2000@gmail.com

~~ تاریخچه مرکز نشر
سازمان انتشارات دانشگاه شیراز در سال ۱۳۴۷ تأسیس گردید. هدف این سازمان کمک به اعتلاء سطح علمی دانشگاه شیراز از طریق نشر تألیف، تصنیف و ترجمه اعضای هیأت علمی تعیین شده بود که همچنان در این مسیر فعالیت می کند. از سال ۱۳۵۱ سازمان انتشارات به شورای انتشارات تغییر نام یافت و پس از انقلاب اسلامی با عنوان مرکز نشر شناخته شد. مرکز نشر دانشگاه شیراز بر اساس اهداف دانشگاه شیراز و مبتنی بر مصوبات شورای انتشارات، آثار تألیفی، تصنیفی، تدوینی و ترجمه ه‏ای اعضای هیأت علمی دانشگاه شیراز را که شخصاً و یا با همکاری سایرین ارائه کرده ‏اند پس از طی مراحل داوری به چاپ می رساند. این آثار توسط اعضای هیأت علمی به معاونت پژوهشی دانشکده مربوطه، عرضه می شود و در آنجا بر اساس فرم‏ های مشخص و متناسب با مرتبه و تعداد آثار چاپ شده عضو هیأت علمی جهت داوری ـ یک تا سه داور ـ ارسال می‏ شود. مرحله نهایی بررسی سیر داوری اثر و کیفیت علمی آن در شورای انتشارات که محل حضور نمایندگان کلیه دانشکده‏ های دانشگاه شیراز می‏ باشد صورت می گیرد. شورای انتشارات در صورت ضرورت رأی به اصلاح یا ویراستاری علمی و ادبی اثر صادر می‏ کند و درصورت تصویب چاپ، تیراژ و نوع چاپ (رنگی یا غیر رنگی) را مشخص می‏ کند. مرکز نشر دانشگاه شیراز قریب ۴۵ سال فعالیت خود توانسته است نزدیک به ۴۵۰ اثر علمی را طی مراحل داوری و با شماره ویژه انتشارات و دهها اثر دیگر از کتاب و نشریه را به چاپ برساند و از این طریق بخش قابل توجهی از تولیدات علمی و پژوهشی دانشگاه شیراز را عرضه کند. بسیاری از این آثار به عنوان کتب درسی و مرجع شناخته شده ‏اند و موجب توسعه علمی در سطح کشور بوده ‏اند و مکرر به چاپ رسیده‏ اند.
نشانی: شيراز ـ ميدان ارم ـ مجتمع دانشگاهی پرديس ارم ـ اداره انتشارات دانشگاه شيراز ـ کد پستی: ۸۵۱۱۵ - ۷۱۹۴۶
تلفن: ۳۶۲۷۳۰۵۰
فاکس : ۳۶۲۷۳۰۵۰

عنوان کتاب نویسندگان نوبت چاپ سال چاپ ترجمه-تالیف شابک تصویر روی جلد

[collapse collapsed title=اعضا]

۱. دکتر مظفر اسدی دانشکده علوم
۲. دکتر محمد امامی دانشکده حقوق
۳. دکتر حسن ایزدی دانشکده هنر و معماری
۴. دکتر مرتضی خسرونژاد دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی
۵. دکتر سعید رحیمیان دانشکده الهیات و معارف اسلامی
۶. دکتر سیدمجتبی زبرجد دانشکده مهندسی
۷. دکتر علیرضا شریعتی دانشکده شیمی، نفت و گاز
۸. دکتر اکبر صیادکوه دانشکده ادبیات و علوم انسانی
۹. دکتر عباس ظریفکار دانشکده برق و کامپیوتر
۱۰. دکتر نجفعلی کریمیان دانشکده کشاورزی
۱۱. دکتر علی گلی دانشکده اقتصاد، مدیریت و علوم اجتماعی
۱۲. دکتر ناصر وصال دانشکده دامپزشکی
۱۳. دکتر محمدرحیم همتیان دانشکده مکانیک

[/collapse]

[collapse collapsed title=مصوبات]

شیوه چاپ کتاب در مرکز نشر دانشگاه شیراز

۱- همچون گذشته روند چاپ آثار جدید از دانشکده ها آغاز می شود و در شورای انتشارات دانشگاه مراحل نهایی را طی می کند. %۲۵ هزینه چاپ آثار جدید به عهده مؤلف یا مترجم می باشد که امکان برداشت آن از محل گرنت توسط ایشان وجود دارد. حق تألیف یا ترجمه آثار مذکور متناسب با میزان فروش و پس از فروش حداقل %۵۰ تیراژ پرداخت می شود. آثار اعضای هیأت علمی با رتبه استادی با یک داوری، با رتبه دانشیاری و دارای آثار منتشر شده در مرکز نشر دانشگاه شیراز با یک داوری و بدون اثر منتشر شده با دو داوری و بار تبه استادیاری دارای اثر منتشر شده در مرکز نشر دانشگاه نیز با دو داوری انجام می‏ شود. آثار سایر اعضای هیأت علمی با سه داوری بررسی می‏ شود.

تبصره: در صورت چاپ موفق اثر عضو هیأت علمی با رتبه استادی در مرکز نشر دانشگاه شیراز و یا سایر مراکز دانشگاهی اثر ارسالی در شورای انتشارات بررسی می‏ شود و نیاز به داوری دانشکده ندارد.

۲- مرکز نشر آمادگی دارد که تألیف و ترجمه آثار مهم و قابل رقابت در رشته‏ های مختلف را به اساتید صاحب نظر سفارش داده و با شرایط ویژه به چاپ رساند.

۳- آثار ترجمه شده توسط اعضای هیأت علمی با هر مرتبه‏ ای با دو داوری قابل بررسی است.

۴- مقرر شد برای آثار مصوب و تأیید شده در قطب‏های علمی دانشگاه شیراز در روند داوری تسهیلاتی قائل شود. درخواست چاپ این آثار به طور مستقیم از قطب علمی به شورای انتشارات دانشگاه شیراز ارسال می‏ شود.

۵- چاپ مجدد آثار با تصویب شورای انتشارات و با توجه به میزان سفارش خرید میسر است. در این رابطه شورای انتشارات دو اولویت چاپ مجدد مشخص کرده است:

الف) اولویت نخست، آثاری که بیش از ۵۰۰ جلد سفارش خرید از سوی توزیع کنندگان (کتابیران، مرکز نشر دانشگاهی و سه توزیع کننده استانی) دریافت کرده اند.

ب) اولویت دوم، آثاری که بین ۵۰۰ - ۳۰۰ جلد سفارش خرید دارند. بدیهی است مرکز نشر قادر به چاپ مجدد آثار در شمارگان محدود نیست.

۶- در وب سایت مرکز نشر دانشگاهی به آدرس www.pub.shiraz.ac.ir آخرین اطلاعات در مورد آثار تحت بررسی و چاپ شده، همچنین مصوبات شورای انتشارات ارائه می شود.

۷- شماره تلفن های مرکز نشر به شرح زیر اعلام می شود:

۳۶۱۳۴۰۱۴ ـ ۳۶۲۹۱۰۰۱ ـ ۳۶۲۷۳۰۵۰ ـ ۳۶۱۳۴۰۱۶ ـ

[/collapse]