دانشکده اقتصاد، مدیریت و علوم‌اجتماعی

School of Economic, Management & Social Sciences

آرشیو اخبار

عرض تبریک به آقایان دکتر رعنایی، دکتر عباسی شوازی و دکتر نگهبان به عنوان اساتید نمونه آموزشی دانشکده

جناب آقای دکتر حبیب اله رعنایی

جناب آقای دکتر محمدتقی عباسی‌شوازی

جناب آقای دکتر سعید نگهبان

انتخاب شایسته شما به عنوان اساتید نمونه آموزشی دانشکده اقتصاد، مدیریت و علوم­‌اجتماعی که نشان از تلاش و پشتکار شما در عرصه آموزش می­‌باشد را تبریک عرض نموده، از خداوند منان عزت ماندگار و توفیق روزافزون خواستاریم.

روابط عمومی دانشکده اقتصاد، مدیریت و علوم اجتماعی

عرض تبریک به آقای دکتر مسلم علیمحمدلو به عنوان پژوهشگر برتر دانشکده اقتصاد|، مدیریت و علوم اجتماعی

جناب آقای دکتر مسلم علیمحمدلو

دانشیار محترم بخش مدیریت

انتخاب شایسته جنابعالی به عنوان پژوهشگر برتر طرح­های کاربردی دانشکده اقتصاد، مدیریت و علوم­‌اجتماعی که نشان از تلاش و پشتکار شما در عرصه پژوهش می­‌باشد را تبریک عرض نموده، از خداوند منان عزت ماندگار و توفیق روزافزون خواستاریم.

روابط عمومی دانشکده اقتصاد، مدیریت و علوم اجتماعی

عرض تبریک به آقای دکتر محمد نمازی به عنوان پژوهشگر برتر دانشکده اقتصاد|، مدیریت و علوم اجتماعی

جناب آقای پروفسور محمد نمازی

استاد ممتاز محترم بخش حسابداری

کسب رتبه ارزشمند استاد ممتاز و انتخاب شایسته­ جنابعالی به عنوان پژوهشگر برتر دانشکده اقتصاد، مدیریت و علوم‌­اجتماعی را تبریک عرض نموده، از خداوند منان عزت ماندگار و توفیق روزافزون خواستاریم.

برگزاری مراسم گرامیداشت 16 آذر، روز دانشجو

مراسم گرامیداشت 16 آذر، روز دانشجو، با حضور اساتید، دانشجویان و کارمندان در تالار حکمت دانشگاه شیراز برگزار شد. در این برنامه که به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده اقتصاد، مدیریت و علوم اجتماعی و با حضور پرشور دانشگاهیان برگزار شد، دکتر ستایش، معاون محترم سرمایه‌های سازمانی دانشگاه،  با اشاره به گرامیداشت 16 آذر روز دانشجو، ازاشتغال، به عنوان دغدغه‌ی این روزهای دانشجویی یاد کردند و با ذکر خاطره‌ای، تلاش و کوشش را راز موفقیت دانشجویان بیان کردند.