دانشکده اقتصاد، مدیریت و علوم‌اجتماعی

School of Economic, Management & Social Sciences

آرشیو اخبار

عرض تبریک به آقای دکتر مسلم علیمحمدلو به عنوان پژوهشگر برتر دانشکده اقتصاد|، مدیریت و علوم اجتماعی

جناب آقای دکتر مسلم علیمحمدلو

دانشیار محترم بخش مدیریت

انتخاب شایسته جنابعالی به عنوان پژوهشگر برتر طرح­های کاربردی دانشکده اقتصاد، مدیریت و علوم­‌اجتماعی که نشان از تلاش و پشتکار شما در عرصه پژوهش می­‌باشد را تبریک عرض نموده، از خداوند منان عزت ماندگار و توفیق روزافزون خواستاریم.

روابط عمومی دانشکده اقتصاد، مدیریت و علوم اجتماعی

عرض تبریک به آقای دکتر محمد نمازی به عنوان پژوهشگر برتر دانشکده اقتصاد|، مدیریت و علوم اجتماعی

جناب آقای پروفسور محمد نمازی

استاد ممتاز محترم بخش حسابداری

کسب رتبه ارزشمند استاد ممتاز و انتخاب شایسته­ جنابعالی به عنوان پژوهشگر برتر دانشکده اقتصاد، مدیریت و علوم‌­اجتماعی را تبریک عرض نموده، از خداوند منان عزت ماندگار و توفیق روزافزون خواستاریم.

روابط عمومی دانشکده اقتصاد، مدیریت و علوم اجتماعی

برگزاری مراسم گرامیداشت 16 آذر، روز دانشجو

مراسم گرامیداشت 16 آذر، روز دانشجو، با حضور اساتید، دانشجویان و کارمندان در تالار حکمت دانشگاه شیراز برگزار شد. در این برنامه که به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده اقتصاد، مدیریت و علوم اجتماعی و با حضور پرشور دانشگاهیان برگزار شد، دکتر ستایش، معاون محترم سرمایه‌های سازمانی دانشگاه،  با اشاره به گرامیداشت 16 آذر روز دانشجو، ازاشتغال، به عنوان دغدغه‌ی این روزهای دانشجویی یاد کردند و با ذکر خاطره‌ای، تلاش و کوشش را راز موفقیت دانشجویان بیان کردند.