دانشکده اقتصاد، مدیریت و علوم‌اجتماعی

School of Economic, Management & Social Sciences

برگزاری مراسم گرامیداشت 16 آذر، روز دانشجو

مراسم گرامیداشت 16 آذر، روز دانشجو، با حضور اساتید، دانشجویان و کارمندان در تالار حکمت دانشگاه شیراز برگزار شد. در این برنامه که به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده اقتصاد، مدیریت و علوم اجتماعی و با حضور پرشور دانشگاهیان برگزار شد، دکتر ستایش، معاون محترم سرمایه‌های سازمانی دانشگاه،  با اشاره به گرامیداشت 16 آذر روز دانشجو، ازاشتغال، به عنوان دغدغه‌ی این روزهای دانشجویی یاد کردند و با ذکر خاطره‌ای، تلاش و کوشش را راز موفقیت دانشجویان بیان کردند.

دکتر واعظی، معاون محترم دانشجویی و فرهنگی دانشگاه نیز، با تبریک و تهنیت این روز به رسالت اجتماعی همراه با تحصیل علم دانشجویان اشاره کردند و این مهم را وظیفه‌ی همه اساتید و مسئولین دانستند.

دکتر رستم‌زاده، معاون محترم دانشجویی و فرهنگی دانشکده اقتصاد، مدیریت و علوم اجتماعی هم روز دانشجو را به عنوان آخرین فرصت تمدید آرمان‌خواهی نسل نو خوانده و دغدغه‌مندی، آگاهی، مطالبه‌گری و عدالت‌‌طلبی را از ویژگی‌های جنبش دانشجویی بر شمردند.

در آخر برنامه، از انجمن‌های علمی برتر دانشکده تقدیر شد و همچنین به قید قرعه به 26 نفر از دانشجویان هدایایی داده شد.