دانشکده اقتصاد، مدیریت و علوم‌اجتماعی

School of Economic, Management & Social Sciences

قابل توجه داوطلبان دوره دكتري رشته مديريت صنعتی گرایش سيستم‌ها و گرایش عملیات و تولید (اصلاحیه)

بسمه‌تعالي

داوطلب گرامي تحصيل در دوره دكتري رشته مديريت صنعتی گرایش  سيستم‌ها/ تولیدو عملیات

باسلام

نظر به اينكه جنابعالي به‌عنوان پذيرفته شده مرحله اول آزمون نيمه متمركز، و  داوطلب واجد شرايط لازم براي مصاحبه تعيين شده‌ايد از شما دعوت مي‌شود در روز یکشنبه مورخ 28/3/96  راس ساعت 9:30در محل برگزاری آزمون حضور داشته باشید. قابل ذکر است به علت تعداد بالای متقاضیان انجام فرایند مصاحبه احتمالاً در 2 روز صورت می گیرد. لطفا پیش بینی های لازم انجام شود و به‌منظور تسهيل اجراي فرآيند مصاحبه به نكات زير توجه فرماييد:

1) محل برگزاري جلسه مصاحبه شما عبارت است از:

ميدان ارم- پرديس ارم دانشگاه شيراز- کتابخانه میرزای شیرازی- انتهای پارکینگ- سالن امتحانات دانشکده اقتصاد، مديريت و علوم‌اجتماعي.

2)  باتوجه به اينكه بخشي از فرآيند مصاحبه به بررسي مدارك و مستندات مربوط به فعاليت‌هاي آموزشي و پژوهشي شما اختصاص دارد، لازم است حسب مورد، كليه مستندات زير را به‌همراه داشته باشيد:

• اصل و كپي گواهي رتبه اول، دوم و سوم در مقاطع كارشناسي، كارشناسي‌ارشد.
  • كارنامه تحصيلي و معدل مقاطع كارشناسي و كارشناسي‌ارشد و كپي آن.
  • مدارك مربوط به برگزيده شدن در جشنواره‌ها و المپيادهاي معتبر و كپي آن.
  • اصل پايان‌نامه كارشناسي‌ارشد همراه با كپي صفحه اول، چكيده و فهرست مطالب.
  • گواهي سوابق تدريس در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشي متخلف.
  • گواهي مدارك حرفه‌اي و عضويت در مجامع، انجمن‌ها و سازمان‌هاي حرفه‌اي و كپي آن.
  • درمورد مقالات لازم است اصل مجله‌اي كه مقاله شما در آن چاپ شده، همراه با كپي جلد مجله، فهرست مجله و صفحه اول مقاله مربوطه ارائه شود.
  • گواهی اثر بدیع و ارزنده ادبی و هنری مرتبط با رشته تحصیلی
  • درمورد مقالات ارائه شده در همايش‌ها لازم است اصل مجموعه مقالات همايش، همراه با كپي جلد، فهرست و نيز صفحه اول مقاله مربوطه ارائه شود.
  • اصل گزارش طرح‌هاي پژوهشي و مشاوره‌اي انجام شده، همراه با تأئيديه كارفرما و نيز كپي صفحه اول گزارش طرح.
  • اصل و کپی گواهی برگزاری/شرکت در کارگاه­ها یا دوره­های آموزشی
  • گواهی ثبت اختراع مورد تأیید سازمان پژوهش­های علمی و صنعتی ایران
  • رونوشت گواهي اختراع ثبت شده توسط داوطلب.
  • اصل كتاب و نيز كپي جلد و فهرست مطالب آن.
  • اصل مدارك زبان انگليسي صادره توسط مراجع معتبر داخلي و خارجي همراه با كپي آن.

نهايتاً با عنايت به اينكه كانون تمركز پژوهشي و جهت‌گيري‌هاي پژوهشي شما در آينده حائز اهميت خواهد بود، لازم است علاقمندي پژوهشي و حوزه موضوعي پژوهش رساله دكتري خود را تعيين نموده و « طرح پژوهشي» مربوطه را در جلسه مصاحبه تحويل نماييد.

ضمناً مدارک ذیل نیز که قبلاً توسط دانشگاه اطلاع رسانی شده است را حتماً همراه داشته باشید:

1. اصل مدرک کارشناسی با کارنامه ریز نمرات (داوطلبانی که مدرک کارشناسی ناپیوسته دارند، میانگین معدل کاردانی و کارشناسی ناپیوسته آنان به عنوان معدل کارشناسی لحاظ خواهد شد).

1. اصل مدرک کارشناسی ارشد یا کارنامه ریز نمرات
  2. اصل شناسنامه یا کارت ملی
  3. اصل حکم کارگزینی مربیان معرفی شده (فقط مربیان با وضعیت استخدامی رسمی قطعی یا رسمی آزمایشی می توانند از این سهمیه استفاده کنند).

1. اصل فیش واریزی
  2. تصویر کارنامه مرحله اول آزمون نیمه متمرکز دکتری
  3. تصویر مدرک آزمون زبان (در صورت وجود)

با آرزوی توفیق الهی